Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

di mi ama..ben de depresif olunca içimden bişi beni zorla oturtuyo ya net in başına ya tv nin..sonra da diorum ya çok zaman kaybettim filan..sonra iice depresif oluyorum..

Ahhh dimi canım yaaa

Ben mutfak konusunda takıntılıyım canım.. Ev hiç umurumda olmaz ister süpürsünler ister silsinler ister hiç bir şey yapmasınlar ama mutfak tertemiz olsun, bulaşıkları üst üste görünce kan beynime sıçrıyor yahu, hakikaten takıntılıyım Laf aramızda bir iş bulsam ofis işlerine razıyım ben canım

di mi ama..ben de depresif olunca içimden bişi beni zorla oturtuyo ya net in başına ya tv nin..sonra da diorum ya çok zaman kaybettim filan..sonra iice depresif oluyorum..

evet yaaa...resmen kısır döngü içerisindeyim...

internette çok vakit kaybediyorum. sonra da kendime çok kızıyorum. u kadar saatte bütün evin işi biterdi, sen de rahat ederdin ama bak şimdi daha da sinirli oldun diyorum kendi kendime...

ama yine de kurtulamıyorum.. günlerdir böyleyim...

mutfak konusunda ben de takıntılıyım sanırım.. pırıl pırıl olsun istiyorum. banyo da pırıl pırıl olsun..

o zaman bütün ev temiz gibi geliyor:))))

ben bi yandan ödevime bakiim baare..sen de git işlerini yap şekerim..bu kadınlar kulübünden bi tane kadın da gelip bizim evleri temizlemicek nasıl olsa..

bırda sıklat taa gobusume bebek gelsın olmazmı ben sevdım bu sıklatma ısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…