- 17 Ocak 2012
- 2.240
- 9
-
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
bu ara içimden hiç iş yapmak gelmiyor...
daha mutfağı bile topladım... ne olacak benim halim:)
parmağımı bir şıklatsam..mutfak toplansa.. bir daha şıklatsam tüm ev tertemiz olsa:)))
sonra 3 kez daha şıklatsam ofis işlerim bitse:))))
Sorma kiz cok efkarliyim bugun
parmağımı bir şıklatsam..mutfak toplansa.. bir daha şıklatsam tüm ev tertemiz olsa:)))
di mi ama..ben de depresif olunca içimden bişi beni zorla oturtuyo ya net in başına ya tv nin..sonra da diorum ya çok zaman kaybettim filan..sonra iice depresif oluyorum..
Ahhh dimi canım yaaa
Ben mutfak konusunda takıntılıyım canım..Ev hiç umurumda olmaz ister süpürsünler ister silsinler ister hiç bir şey yapmasınlar ama mutfak tertemiz olsun, bulaşıkları üst üste görünce kan beynime sıçrıyor yahu, hakikaten takıntılıyım Laf aramızda bir iş bulsam ofis işlerine razıyım ben canım
evet yaaa...resmen kısır döngü içerisindeyim...
internette çok vakit kaybediyorum. sonra da kendime çok kızıyorum. u kadar saatte bütün evin işi biterdi, sen de rahat ederdin ama bak şimdi daha da sinirli oldun diyorum kendi kendime...
ama yine de kurtulamıyorum.. günlerdir böyleyim...
ay-she ben senn adını çok görüyom aynı konulara bakıyoruz herhaldeşimdi bebek filan diyince tınnnnkk etti.. inşallah hepimize nasip olur..tabi evlilere öncelikle...
Kızlar ben bugün çok mutluyum benim doğum günüm bugü
mutfak konusunda ben de takıntılıyım sanırım.. pırıl pırıl olsun istiyorum. banyo da pırıl pırıl olsun..
o zaman bütün ev temiz gibi geliyor:))))
bendee coookk ıstıyorummmm
benım kocaccgım 2 gun yok sehırdısına cıktı cok uzuldum
ama rahatım bugun burdayım kacmıcam bu gece
inşallah cnm...hepimize nasip olsun hayırlısı......
iyi ki doğduuuunnnn:)))
yaş kaç oldu?
Ayy sorma şekerim ya
Ayy napalım şekerim ya, bir rastgelemedik şurada yaOnun dışında ben şuan futbol izliyorum sen napıyorsun