- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 38
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
napalım pembiş iyiyiz..sen nasılsın bakalım..hazırlıklar nasıl gidiyor..
Ben de iyiyim canım. Hazırlıklar güzel, haftasonu mobilyalarım geliyor onları karşılamaya gidicem inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napalım pembiş iyiyiz..sen nasılsın bakalım..hazırlıklar nasıl gidiyor..
kimler burada dicem sanırım sadece ben
slm topişş
Ben de iyiyim canım. Hazırlıklar güzel, haftasonu mobilyalarım geliyor onları karşılamaya gidicem inşallah :)
aminnn hayırlısı tabı once
bu arad ısımlerınız nelerrrr tavuklu makarna yazmak tuhaf gelıyı
yaa ben adımı söölemem...ama ille bi ad diim diosan...hmmmm...ne olsun...şirin de....
hıhhh solemeee
bızım burda bır cafe harıka tavuklu makarna yapıyor bölleee feslegenlı kremalı pff sabah sabah bıle canım cekti
günaydın kızlar...kız bitli hayret nası rast geldik..nabersin..gülin sen nasılsın napıosun..ben ders çalışıorum da arada giriorum şööle bi bakıyorum..
hıhhh solemeee
bızım burda bır cafe harıka tavuklu makarna yapıyor bölleee feslegenlı kremalı pff sabah sabah bıle canım cekti
iyiyim canım bende işteyim çalışıyorum sözde gözüm burda ama üniv.mi okuosun canım yoksa herhangi bi sınavamı hazırlanıyosun?
ayyy yapmayınn zaten bu diyet canıma tak etti püff yemek kokuları alıorummmm
günayyydınnnnn benım cariyeciklerimmm
günaydınn günaydınnn günaydınnnn :124::124::124:
hangi kafeymiş kız yakın oturuyoz biz ben de gidiimm..kartaldayım ben de..
iyiyim canım bende işteyim çalışıyorum sözde gözüm burda ama üniv.mi okuosun canım yoksa herhangi bi sınavamı hazırlanıyosun?
ayyy yapmayınn zaten bu diyet canıma tak etti püff yemek kokuları alıorummmm
yok cnm yüksek yapıorum kendi çapımda..ıyy bi konu okudum midem bulandı sabah sabah ne manyaklar var yaa..ıyy...
wallahı canım bu gun ne yedım yedım aksama aupunktura baslıyorum ıstesemde yıyemıcem bugun stoklamayı dusunuyorum
hangi konu kızzz bir derdim varda mı?
ohh afiyet olsunnn ye gitsin o zmansa
ayy biri bi konu açmış bana da ilginç geldi başka ne konu açmış diye baktım anaammm...ıyy...boşver midene yazık..
avatarımı deiştirdim nasıl olmuş..öbürkini de çok sevşodum gerçi..
neresi burası makarnam ?