Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

günaydın kızlar...kız bitli hayret nası rast geldik..nabersin..gülin sen nasılsın napıosun..ben ders çalışıorum da arada giriorum şööle bi bakıyorum..

günaydın kızlar...kız bitli hayret nası rast geldik..nabersin..gülin sen nasılsın napıosun..ben ders çalışıorum da arada giriorum şööle bi bakıyorum..

iyiyim canım bende işteyim çalışıyorum sözde gözüm burda ama :KK17: üniv.mi okuosun canım yoksa herhangi bi sınavamı hazırlanıyosun?

hıhhh :21::21::21:solemeee

bızım burda bır cafe harıka tavuklu makarna yapıyor bölleee feslegenlı kremalı pff sabah sabah bıle canım cekti:KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyy yapmayınn zaten bu diyet canıma tak etti püff yemek kokuları alıorummmm:KK43:

iyiyim canım bende işteyim çalışıyorum sözde gözüm burda ama :KK17: üniv.mi okuosun canım yoksa herhangi bi sınavamı hazırlanıyosun?

ayyy yapmayınn zaten bu diyet canıma tak etti püff yemek kokuları alıorummmm:KK43:

yok cnm yüksek yapıorum kendi çapımda..ıyy bi konu okudum midem bulandı sabah sabah ne manyaklar var yaa..ıyy...

günayyydınnnnn benım cariyeciklerimmm :KK70:

günaydınn günaydınnn günaydınnnn :124::124::124:

hangi kafeymiş kız yakın oturuyoz biz ben de gidiimm..kartaldayım ben de..

bu arada gunaydın herkee:))))))
datlumm carsının ıcındeki altınbasak kıyı pastanesının yankındakı ayyy utanmasam sabah sabah gıdığ makrna yıcem o kadar cektı canım:KK9:

Son düzenleme:

wallahı canım bu gun ne yedım yedım aksama aupunktura baslıyorum ıstesemde yıyemıcem bugun stoklamayı dusunuyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X