Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

günaydın kızlar...kız bitli hayret nası rast geldik..nabersin..gülin sen nasılsın napıosun..ben ders çalışıorum da arada giriorum şööle bi bakıyorum..

günaydın kızlar...kız bitli hayret nası rast geldik..nabersin..gülin sen nasılsın napıosun..ben ders çalışıorum da arada giriorum şööle bi bakıyorum..

iyiyim canım bende işteyim çalışıyorum sözde gözüm burda ama üniv.mi okuosun canım yoksa herhangi bi sınavamı hazırlanıyosun?

hıhhh solemeee

bızım burda bır cafe harıka tavuklu makarna yapıyor bölleee feslegenlı kremalı pff sabah sabah bıle canım cekti

ayyy yapmayınn zaten bu diyet canıma tak etti püff yemek kokuları alıorummmm

yok cnm yüksek yapıorum kendi çapımda..ıyy bi konu okudum midem bulandı sabah sabah ne manyaklar var yaa..ıyy...

günayyydınnnnn benım cariyeciklerimmm

günaydınn günaydınnn günaydınnnn :124::124::124:

hangi kafeymiş kız yakın oturuyoz biz ben de gidiimm..kartaldayım ben de..

bu arada gunaydın herkee:))))))
datlumm carsının ıcındeki altınbasak kıyı pastanesının yankındakı ayyy utanmasam sabah sabah gıdığ makrna yıcem o kadar cektı canım

Son düzenleme:

wallahı canım bu gun ne yedım yedım aksama aupunktura baslıyorum ıstesemde yıyemıcem bugun stoklamayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…