Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

valla cnm doğru söylüyosun..hoşgeldin sen de..nasılsın sen neler yapıyorsun..nerdensin?

hoşbuldıuk cnm iyim sağol .yeni konu açtım cevap bekliyorum ona .uyumadım sabaha kadar dün akşama 6 tıda kalktıkta ondan .sen neler yapıosun anlat amaç lak lak yapmak :KK76::KK76::KK76::KK51:

hoşgeldin cnm ne güzel istanbula geliyormuşsun..eşinin ailesi burda mı yada senn akrabaların var mı burda?

ben de ankarada ailem oraya gitmek istiyorum ilerde..ben de şuan istanbuldayım..2 senelik evliim ama şimdi arkadaşlar filan yetmemeye başladı..çocuk düşüncez ama yalnız büyüycek die korkuyorum..burdaki arkadaşlarım hep ailelerini buraya taşıttı yada 2 seneliğine filan aynı eve getirdi..o da zor oluyor..bizimkiler taşınamaz buralarda alışamaz..oyy..oyy..
bu arada ankarayı unuttum da ben nasıl gezcek yerler nereler var sıkılır mıyız gelsek ondan da korkuyoruz..:KK50:

Hoşbulduk canım.Evet eşimin ailesi İstanbulda. İş dolayısıyla tayinleri çıkmıştı oraya ordalar yani 3 senedir filan. Ama normalde onlar da Ankaralı. Zaten biz de birkaç sene kalıp daha sonra tekrar Ankaraya dönmeyi düşünüyoruz. Bence zor olur sizin için aileler uzaktayken bebek büyütmek, sırf bebişin için bile olsa git bence ailenin yanına. Ankarada gezicek yer açıkçası İstanbul kadar yok ama çok alışveriş merkezi açıldı oralarda vakit geçirilebilir, ya da güzel piknik alanları var oralara gidilebilir. Ben gezilcek yeri az olsa da Ankarayı tercih ederim :)

Hoşbulduk canım.Evet eşimin ailesi İstanbulda. İş dolayısıyla tayinleri çıkmıştı oraya ordalar yani 3 senedir filan. Ama normalde onlar da Ankaralı. Zaten biz de birkaç sene kalıp daha sonra tekrar Ankaraya dönmeyi düşünüyoruz. Bence zor olur sizin için aileler uzaktayken bebek büyütmek, sırf bebişin için bile olsa git bence ailenin yanına. Ankarada gezicek yer açıkçası İstanbul kadar yok ama çok alışveriş merkezi açıldı oralarda vakit geçirilebilir, ya da güzel piknik alanları var oralara gidilebilir. Ben gezilcek yeri az olsa da Ankarayı tercih ederim :)

saol cnm bekarken iyiydi de evlenince insan ailesinin kıymetini daha çok anlıyor..

kibariyeden gelsin: eller kadir kıymet bilmiyor anne senn kadar kimse sevmiyor anne....:KK43:

(bu arada şükür eşimle çok mutluyum ama herkesin yeri başka..ankaraya gidersek zaten yine çok yakın oturmayı istemem..ama onların varlığını hissetmek bile beni rahatlatır herhalde..)

hoşbuldıuk cnm iyim sağol .yeni konu açtım cevap bekliyorum ona .uyumadım sabaha kadar dün akşama 6 tıda kalktıkta ondan .sen neler yapıosun anlat amaç lak lak yapmak :KK76::KK76::KK76::KK51:

ya sen naptın cnm..akşam 6 da yattın dolayısıyla bu gece hiç uyumadın..doğru mu anladım?jet lack filan mı oldun nie böyle oldu?:KK53:

şimdi abulacım ben forum tagıbıne bagıyon

urda hiiiiiirkeeşlerr yog yazmsan o zaman efendim bitlensin bilmem ne dirse

Allah eşgıne diyorum hepsine yazmasam bitleneccmı yauu yaızk değil mi bana

hı hı soruyomm :KK9: :KK9: :KK9:

şimdi abulacım ben forum tagıbıne bagıyon

urda hiiiiiirkeeşlerr yog yazmsan o zaman efendim bitlensin bilmem ne dirse

Allah eşgıne diyorum hepsine yazmasam bitleneccmı yauu yaızk değil mi bana

hı hı soruyomm :KK9: :KK9: :KK9:

ablam ne yazdın sen böyle,zaten işteyim gizliden okuorum ama senin yazdığını çözene kadar canım çıktı ayol neyce bu :KK52::KK52::KK52:

X