S seydam Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 3.270 5 10 Mart 2010 Konu Sahibi Feyza79 #21 cok güzel canim ,ellerine saglik bende yapiyorum pizza tavasinda yalniz ben hamuruna süt ve biraz margarinde koyuyorum canim daha yumusak oluyor
cok güzel canim ,ellerine saglik bende yapiyorum pizza tavasinda yalniz ben hamuruna süt ve biraz margarinde koyuyorum canim daha yumusak oluyor
P pinkaya87 varlığın öyle bi sevinçki Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 1.423 5 10 Mart 2010 Konu Sahibi Feyza79 #22 ellerine sağlık bende sık sık yaparım ama içini hazırlar fırına gönderirim. onlar sağolsunlar çıtır çıtır yapıyolar.
ellerine sağlık bende sık sık yaparım ama içini hazırlar fırına gönderirim. onlar sağolsunlar çıtır çıtır yapıyolar.
CeYLo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2009 2.261 2 11 Mart 2010 Konu Sahibi Feyza79 #23 zaten karnım aç canım istedicokacimcoook
Feyza79 kar ciceklerim Kayıtlı Üye 2 Aralık 2007 4.591 95 30 Nisan 2010 Konu Sahibi Feyza79 #24 sakardeniz .!.: eline sağlık harika ayran da benden olsun kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... ohh valla ayranda nasil güzel gözüküyorrr sagol canimm seydam .!.: cok güzel canim ,ellerine saglik bende yapiyorum pizza tavasinda yalniz ben hamuruna süt ve biraz margarinde koyuyorum canim daha yumusak oluyor Genişletmek için tıkla... margarini degilde arada sütü bende koyuyorum. pinkaya87 .!.: ellerine sağlık bende sık sık yaparım ama içini hazırlar fırına gönderirim. onlar sağolsunlar çıtır çıtır yapıyolar. Genişletmek için tıkla... ohh ne güzel bizim burda o imkan yok.izne gidince bende pide icini hazirlar gönderirdim canim türkiyem. ceylan91 .!.: zaten karnım aç canım istedicokacimcoook Genişletmek için tıkla... ayy canim benim en yakin lahmacuncuya kos:)))
sakardeniz .!.: eline sağlık harika ayran da benden olsun kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... ohh valla ayranda nasil güzel gözüküyorrr sagol canimm seydam .!.: cok güzel canim ,ellerine saglik bende yapiyorum pizza tavasinda yalniz ben hamuruna süt ve biraz margarinde koyuyorum canim daha yumusak oluyor Genişletmek için tıkla... margarini degilde arada sütü bende koyuyorum. pinkaya87 .!.: ellerine sağlık bende sık sık yaparım ama içini hazırlar fırına gönderirim. onlar sağolsunlar çıtır çıtır yapıyolar. Genişletmek için tıkla... ohh ne güzel bizim burda o imkan yok.izne gidince bende pide icini hazirlar gönderirdim canim türkiyem. ceylan91 .!.: zaten karnım aç canım istedicokacimcoook Genişletmek için tıkla... ayy canim benim en yakin lahmacuncuya kos:)))