- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
Sende bir dur ya hemen taktik istemeler falanBu pudra şekeri püskurtme şeysini nasıl yaptın anlat bana,beceremiyom beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende bir dur ya hemen taktik istemeler falanBu pudra şekeri püskurtme şeysini nasıl yaptın anlat bana,beceremiyom beybi
O kadar da pozlandırmayı arttırdım.Karanliklar ülkesinin mutfagindan cikmis gibi bir sunum..assiri begendim
Instagram yada başka platformda paylaşım yapıyor musunuzO kadar da pozlandırmayı arttırdım.
Bugün de hava bulutluydu ama sokakta da çeksem ben yine karanlık çekerdim
Adım çıkmıştı bu konuda
Bencede olamaz mutevaziYok olamaz aşırı iddialı
Benim favorim de oBen aslında o görseli çok beğendim Acaba oylamada nasıl olur
Kabul ederse onu ekleyeyimBenim favorim de o
Bayıldım nevos,denedim bunu ama telefon yakalamadi hicBen aslında o görseli çok beğendim Acaba oylamada nasıl olur
Bence de aşkomKabul ederse onu ekleyeyim
Benimki imkansizTelefonun yakalamasi lazım bence onu
Canom dur cevap vermedi dahaSende bir dur ya hemen taktik istemeler falan
Pixeli iyi olması lazım netlik içinBayıldım nevos,denedim bunu ama telefon yakalamadi hic
Bu pudra şekeri püskurtme şeysini nasıl yaptın anlat bana,beceremiyom beybi
Heee ben fakirim tuuuuPixeli iyi olması lazım netlik için
Tolin ben seni çok sevdim ya cidden bak tava alacaksin falan diye değil heArtizzzzzz misiniz?
Ahhh kuzuummm ben ne anlarım bundanTelefonun profesyonel ayarı varsa enstantaneyi 1/250 veya üstüne getirin ama ortamın aydınlık olması gerekir ki siyah fotoyla karşılaşmayın. Spor gibi bir modu varsa bunda da yakalayabilirsiniz. Leğeni alın. Unu eleye eleye çekin. 5 veya 10 saniyeye ayarlayın mesela.
İvit Aslında makinede çok fotoğraf var da kim seçip paylaşacak?Instagram yada başka platformda paylaşım yapıyor musunuz
Fotografcimisiniz hanfendi sadece tarifi güzel yapmak değil meseleniz çok iyi de cekmissinizTelefonun profesyonel ayarı varsa enstantaneyi 1/250 veya üstüne getirin ama ortamın aydınlık olması gerekir ki siyah fotoyla karşılaşmayın. Spor gibi bir modu varsa bunda da yakalayabilirsiniz. Leğeni alın. Unu eleye eleye çekin. 5 veya 10 saniyeye ayarlayın mesela.
Telefonunun ayarlarının ekran fotoğrafını bana atarsanız yardımcı olurum.Ahhh kuzuummm ben ne anlarım bundan
Belli oluyor çünkü yemek fotoğrafçılığına aşinasınız. Daha sık paylaşmalısınız. Çok güzelİvit Aslında makinede çok fotoğraf var da kim seçip paylaşacak?
Şahsi hesabımda yılda 3 tane vs paylaşıyorum tembellikten ya da kibarlaştırıp üşengeçlikten diyeyim