Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

evet ama rusca yazili ve cince yaziliydi oyle simdiki gb piyasadaki ing yazilan haplardan diildi ve aktardan almistim ... 10 kilo verdim ve su icmeyen ben deli gb su tuketmeye basladim/ biraktim almadim geriye annemde kullandi hala daha kullanio burda bulsam alcam valla :) ama yinede lahana suyunu yapiyrum 1 haftada ise yarasa bariii.....

kızlar lahana suyu ile ikinci haftamıda tamamlamak üzereyim.ilk hafta kilo vermedim ama ikinci hafta
bir kilo yüz gram verdim. ama daha öncede belirttiğim gibi sıkılaşma garanti.ah bide boğazımı daha iyi tutsam eminim daha iyi kilo verdirir.

Merhaba Arkadaşlar,

lahana Suyu diyetini gecen sene deneyenlerdenim ılk iki gün içerken gerçekten çok zorlanmıştım ama zorlayarak da olsa alışmayı başarmıştım. Kokusu ağır olduğu için bir iki damla da limon damlatıyordum ben. Diyete başladığımda 64 kilydum yaklaşık 3-4 hafta devam ettim bıraktığımda 53tüm.
Suyun yanında özel olarak bir şey yapmadım ama benim ekmekle problemim olduğu için onu biraz azalttım öğünlerimi arttırdım hic ac kalmadım( öğünden kasıt yemek deil; kraker, elma vs ) Yani mideme acıkacak vakit bırakmamıştım

Son günlerde biraz fazla kacırdım yine baslıcam.. Hepimize kolay gelsin

evet o tarifi yaptım.. Azalata azalta yapılıodu. Braz daha sbret 2. haftadan sonra faydasını görüosun. Bu arada ben günde bir bardak su icerdim lahanayla beraber suya da alıştım simdi yaklaşık 3 litre fln iciyorum elim alıştı cay icer gibi su iciyorum. Su içmek de cok işlevsel oluo. Yağları atıosun sonucta.. ürün yanında mutlaka su da icilmeli bence..

vay be...11 kilo süper... gerçekten başka eskra çok bişi yapmadın mı?
benim bugün üçüncü haftamın ilk günü. yani iki günde bir içeceğim bu hafta vee ilk başladığımda daha öncede söylediğim gibi 68,600düm. ilk hafta hiç kilo değişmedi ikinci hafta 67.5e düştüm. dün gece adetim yanaştıda bi çikolata yedim şişte hissediyordum bu sabah tartıldım 67,600 gösterdi tartı:çok üzgünüm:
iki haftada 1,100 çok mu az sence... senin kilo vermen nasıl oldu başta mı verdin sona doğru mu?

benim bugun 9. gunumdu..1 kg fazla bile ciktim sabah tartida,ama ben 1 ay boyunca gunde 1 litre icicemm...yaramazsa 5 gunde 5 kg diyetine gececegim...

bu arada hergun eliptik aletiyle calisiyorum,bacak egzersizleri yapiyorum,seker,un,yag yokk..:sm_confused:
bugun stresten az bi ekmek,bir tablette cikolota yedimsempatiksalakcinni

kizlar bana yardimci olurmusunuz lahana kurune basladim 3 gun önce sizlerinde deneyimlerinizi almak istiyorum....
nasil uyguladiniz kuru lahananin yapraklarini da blenderdan gecirdinizmi?
ben öyle yapttim cunku blenderdan gecirdim faydasi olsun diye cunku ilk kez deniyorum...
bu kuru yapipta zayiflayan varmi ve ne kadar kilo verdiniz?
Ben 55 kiloyum bundan iki sene önce 50kiloydum gecenlerde dar ceket giyince moralim bozuldu kilolardan...:1no2:
kendi kendime dedim zayiflayacam diye 2 ay sonra trde nikahim olacak ben bu kiloylan trye gidemem ki
aceba o zamana kadar kilo verebilirmiyim 2 ay surdurmeyi dusunuyorum bu kuru sirff kilolarima inat, resmen iskence edecem kendime ne yapimklava:
Lutfen deneyimlerinizi paylasin yardimci olursaniz sevinirim...
Simdiden sonsuz tskller öpuyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Çok fazla su tükettim. Ama şöle bi durum vardı ben günde bir bardak fln su icebiliodum. Zorla alıştırdım kendimi ve çay gibi tüketmeye başladım. 3 lt yi geciodu.. ve ekmeği bir dilime düşürdüm. yani günde 2 dilim yedim. Ara öğünlerimi sıklaştırdım. Meyve, kraker ve kuru kayısı yedim o bağırsakları çok çalıştıro. Özel bi yemek yemedim. Herseydena zar azar yedim ki ben et hastasıyımdır öyle sebze fln yiyen bi tip değilim aslında yürümeyi fln da sevmm ama çok zorladım kendimi durağa fln yürüdüm öyle yani özel olarak hicbisey yapmadım kür dışında.. Şuna eminim ki kesinlikle cok fazla yakıyo ve tuvalet ihtiyacı hissettiriyo. İlk hafta birsey beklemeyin derim. İkinci haftadan sorna kilo vermeye basladım sonrası kendiliğinden geldi zaten :d

kızlar bende bu tarif ilk haftadan işe yaradı. 5 günümde 3 kilo verdim mucize gibi. ama ben ekmeğide kestım daha doğrusu kepekli yemeğe başladım... bugun benım 8. gunum gunde 1 bardağa düşürdüm bugun.. daha tartılmadım... inşallah kilo vermeye devam ediyorumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…