Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

ben de üçüncü günümdeyim.çorbasını içiyorum.meyve ve sebze yiyorum.bu arada hem tiroid hastasıyım hem de emziiyorum.çorbası bence bol vitamin deposu.her sebze var neredeyse.iki günde 1kg verdim.sezeryanlı göbeğim de 5 cm incelmiş.suyunu da deniicem ama kızımıda alıp sokalarda çocuk arabasıyla deliler gibi yürüyor ve bir iki göbek basen hareketi de yapıyor.çook su içiyorumm.su içmeden asla yağ yakılmazz.

slm kizlar lahan kürününe bende uyguluyorum ama biraz degisik.ben icine bi demet maydonozda atiyorum sitedede öyle yaziyordu.bende dün basladim bakalim ne olcak. insalalh yaz gelmeden atariz su kilolari hepimize kolay gelsin:hulya::hulya:

kızlar tam bir hafta boyunca sabah akşam uyguladım bunu. sabahları çok erken işe gitmeme rağmen hergün yaptım. eşim de sağolsun uyuyakaldığımda hazırlayıp içirdi bana. tarifi doğru uyguladığımı düşünüyorum. bu hafta 1,5 kilo verdim. ama zaten spor ve diyet yapıyorum. açıkçası bir mucize bekliordum lahana suyundan ama biraz hüsrana uğradım çünkü zaten spor ve diyetle kilo veriliyor. işe yaramadı galiba bende

kızlar bende yapıyorum
lahana suyuyla ilgili diğer topiklerde sordum ama belki burada bir fikri olan vardır diye bide sizlere sorim dedim.
lahana suyu sizde şişkinlik yaptı mı?
yemeklerden sonra acayip wc ihtiyacım oluyor bu kadar çok tuvalete giderken nasıl bu kadar şiş oluyorum bilemiyorum.
henüz ikibuçuk gün oldu başlayalı ama şişlikten midir bilmem kilom 500gram fazla çıktı tartıdamafoldumben. her sabah tartılıyorum ama şimdi kızdım kaldırdım ortadan. şimdi cuma tartılacağım. her cuma tartılacağım ve buradada lahana suyu işe yaradı mı yazarım.
çok konuştum ama asıl sorum hakkında bi fikri olan varsa lütfen yazsın...

Ben lahana suyuna dün başladım.Annem de içmişti ama onun vücudu da şişti ve bıraktı.Bende dün yan etki yapar mı diye akşam ilk kez yemekten sonra içtim ve sabah kahvaltı sonrası içtim.Çalıştığım için aç karınla bu akşam başlıycam.Bakalım :) Çok tuvaletede gitmiyorum.Bu kişiden kişiye farkeder.2 lt su içmeyide ihmal etmeyin.Bende gastrit olduğu için çok aç kalmayacağım bir diyet uyguluyorum.ısterseniz onu da paylaşırım.

ben hala devam ediyorum belki geçicidir şişlik bu arada benim vücudumda değil şişlik karnımda ve karnım kocaman olup pantolonun beli sıkınca çok üzülüyorum ben:sinifsinif:

bu arada aç bırakmayan diyet listeni paylaşırsan sevinirim çünkü bende çok aç kalamıyorum miğdem ağrıyo yada karnım guruldarken mutsuz hissediyorum kendimi ha bide açken uyuyamıyorum:kedi:

Benim 15 günde 10 kilo gibi bir kilo vermeye ihtiyacım yok ki bence pek sağlıklıda değil.Mesela ben kahvaltı sonrası yeşil çay içiyorum ofiste yani günde 3 fincan ve kahvaltı sonrası 1 elma yiyorum.Yani 17 deki 2 porsiyon meyvemi 2 ye böldüm.Öğlen illede ızgara et yemiyorum.fırında et yemeği yoğurt ve salata yiyorum.Akşamları mutlaka 1 kase çorba sebze yemeği ve 1 dilim ekmek yiyorum.2 lt su içiyorum ve de evde mekik aletim var.Her sabah ve akşam mekik çekiyorum.Benim de göbek ve bel problemim var.Kısacası denenmicek bir diyet değil, inan benim gibi açlığa tahamülü olmayan biri bile yapıyorsa :) Çünkü çok aç kalmak evet kilo verdirir ama hemen geri alırsın.Önemli olan vitaminini, sebzeni..vb alarak dengeli beslenip vermek bence.Bendeki durum bu :)

15 günde 10 kilo verme diyeti

10 kilo diyeti denilince aklımıza gerçekten verilmesi olanaksız 10 kilo ve 15 günlük kısa bir zaman dilimi gelmektedir. Bu diyeti uygularken kolayca kilo verdiğinizi görecek ve baştan düşündüğünüz o korkunç açlık hissinin gerçekleşmediğini göreceksiniz. 10 kilo diyetini uygulamada sizlere önereceğimiz diyet konusunda herhangi bir şüpheniz olmaması için, bu diyeti yapmanıza engel olan bir rahatsızlığınız olup olmadığı konusunda doktorunuza danışmanızdır.

10 kilo diyetiyle başarılı olamama ihtimalinizşayet bu diyeti eksiksiz uyguluyorsanız mümkün değildir. Ancak eğer hala kilo vermiyorsanız, o zaman yedikleriniz konusunda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz.

Örneğin çayın yanında yediğiniz o 2 tane bisküviyi, ya da doğum günü partisinde elinize tutuşturulan pastayı, ağzınıza attığınız bir avuç fıstığı, ya da yerdiğiniz grissinileri saymayı unutuyorsunuzdur belki, ya da kendinizden bile saklıyorsunuzdur. Ama bunlar biriktikçe kilo verememenizin sebebi olup çıkıveririler. Eğer kilo verememekten şikayet ediyorsanız, bir beslenme günlüğü tutun ve yiyip içtiğiniz her şeyi yazın. Haftanın sonunda, eğer dürüstçe her yiyip içtiğinizi yazdıysanız, niye kilo veremediğinizi göreceksiniz.

KAHVALTI

* Çay, kahve vs. (Şekersiz)

* 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

* Salata

* 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

* 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

* Salata

* 1 ince dilim ekmek

veya

* 1 kâse çorba

* Salata

* 1 ince dilim ekmek

veya

* 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay – kahve (şekersiz)

SAAT 17.00DE

* 2 porsiyon meyve veya

* 2 adet galeta

AKŞAM

* 5 – 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: 10 kilo diyetinin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. ıkinci haftada yoğurt kullanılmaz.10 kilo diyetini uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.[/COLOR]

gamzoş sana bir sorum olacak.17de meyve demişsin ya neden 17.o zman akşam yemeğide geçe kalmazmı?buda kilo vermeye sorun teşkil etmezmi acaba???bi de öğlen et yerine haşlanmış yumurta yesek ne olur???değişimde vardı sanırım et yerine yumurta

herkese merhaba.. öncelikle ben forumu uzun zamandır takip edıyorum.. paylaşılan konular çok güzel ve gerçekten bilgi verici bu yüzden aranıza katılmaya karar verdım... benımde 5 6 kilo fazlalığım var maalesef 3 gundur lahana kürü ile ilgili paylaşımlarınızı takip edıyorum ve bugun başlamaya karar verdımm.. umarım etkisini görürüm..

evet gerçekten berbat bı kokusu var tadı da öle ama dayancaz mecbur. ben içmeden önce yarım saat kendımı rahatlatıyorum ınanın sonra kilo vermeyi nekadr istedığımı aklıma getirip nefesımı tutuyorum dikiyorum kafama. afedersiniz 1 -2 kere böğürüyorum ama sonra geçip gidio. bugun 3.gunum gerçekten çok tuvalete gitmeye başladım. bence kötu mötu demeyın hanımlar deneyın mutlaka.mirmirmirmir

slm kızlar lahana küründe ikinci haftam. birinci hafta sabah akşam içtim, bu gün ikinci haftaya başladım günde bir bardak. . geçen hafta çok sıkı bir rejim yapamadım ama sindirim bayağı hızlandı, yemeklerden sonra doğruu wc ye, kilomada geçen cuma baktım pek bir oynama henüz yoktu ama belimdeki can simidinin azaldığını giydiğim kıyafetlerden anlıyorum. eşimde göbeğin küçülmüş dedi. bu hafta yediklerime daha da dikkat edeceğim cuma tekrar tartılacağım 2hafta kullanım sonunda herhalde belli olur kilo verdiriyor mu verdirmiyor mu? ama bana sanki işe yarıyor gibi geldi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…