Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

ben de iki hafta oluyo nerdeyse başladım,ve belimdeki yağlarım eridi..baya bi düzleşti ve selülitlere ii geldi:)ben şuan ikinci haftadayım..5+3 yaptım ve ikinci 5 e başladım..yani 2. turdayım..daha sonra yine 3 gün ara mı vercem..gerisi nasıl olcak,bi ayrıntılı olarak cevap yazabilir misiniz bana??

tabiki verebilirsin.. ben sık sık yazıyorum lahana küüüürüne başladığımın 5.gunnde 3 kilo vermiştim.. ama ben blanderdan falan geçirmiyorum bu konunun ilk sayfasında ibrahım saraçoğlunn tarifi var aynen onu uyguluyorum.. yaprakları tüm tüm atıyosun.. ilk sayfaya bakarsan daha güzel bilgi edinirsin cnm.. bu kür bende çok işe yaradı ancak ben yanında gunde 2 bardak yeşil çay içiyorum+kepekli ekmek yiyorum bir de önceden tamamen fast food yerdım artık sebze yemeği yiorum hepsı bu.. eğer inanırsan ve bıraz da dikkat edersen istedıın kiloya ulaşacaına ınanaıyorum.. kolay gelsın..

merhaba love gül
benim üçüncü haftam lahana suyunda şimdi iki günde bir içmeye başladım. ilk hafta kilo vermedim ikinci hafta 1.100 verdim. diyet yapıyorum ama aşırı kesinti yok aşırı yerdim ben şimdi normal bir insan kadar yemeye başladım alıştıkça düşürücem artık. henüz başka bir fark yok kiloda ama adetim başlicak çikolata falan yedim son günler ve tabi adet zamanı vücut şişiyor. ama arkadaşım kiloda şu an çok bir fark olmadasa şu kesin ki sıkılaşıyorsun. bana şimdiden eşimde bazı arkadaşlarımda inceldiğimi söylüyorlar.

nasıl kullandığımıda anlatim çok uzatmim.
(1haftada 7gün)
1.hafta sabah akşam
2.hafta günde bir
3.hafta 2günde bir
4.hafta 3günde bir ====>ben bu aşamadayım...
5.hafta bir haftada iki kere
6.hafta bir haftada bir
7.hafta bir defa sadece
8.hafta yok yok yok
9. hafta ,haftada bir tane sadece

ben böyle devam edeceğim. öyle okudum yanlış anlamadıysam.

son olarak cahilliğimin kusruna bakmada try ne giyicem demişsin ya nikahta...

selam bende lahana suyuna dun basladim gunde iki kez iciyorum sabah ve aksam olmak uzere,bir er bardak sporada basladim basen ve bel tarafima laylon sarip 1 saat yurume bantinda tempolu yuruyus yapiyorum yediklerimede artik dikkat ediyorum bakalim yeni basladim insallah veririm su 11 kiloyuda izine zayif gitmek isdiyorum:) ya ben bu lahanayi suda hasladikdan sonra lahanalarida yiyorum yanlis yapmiyorum deilmi?

tsk ederim canim konumla ilgilendigin icinopuyorumnanaktan
aaa sen ne guzel 5gunde 3 kilo vermissin sahimi diyorsun tatlim:1shok:
benim bu bi haftam oluyor ben niye kilo veremedim alla alla yoksa yanlismi yapiyorum kuru anlamadim?
aceba yesil cay icmenden dolayimi faydasni verdin olabilirmi bu? bense yaninda bol bol su iciyorum cunku bu kure basladim baslayali cok susuyorum...
fast food aliskanligim yo,k sene de bi yerim yoksa öyle öyle hergun hergun yemem...
tabiiki canim inaniyorum kilo verecegime bazi arkadaslarida merak ettim nasil verdiler onlarinda yorumlarini almak istedim...
ama varya tatlim biraz sikilasttigimi hissediyorum, annemde fark etmis bunu annemle birliktte basladik ayni gun bu kurezemuszemus
Turkiye ye gidene kadar bu kuru yapmayi dusunuyorum, cok zarif görunmek istiyorum göbistten nefret ediyorum cunku göbegim dumduz olsun istiyorum-tatlicadiarzu-

merhaba!!!

öncelikle konumla ilgilendigin icin tsklerimi sunarimopuyorumnanaktan
aynen bende canim ilk hafta basladigimda kilo veremedim, fakat biraz sikilasttigimi hissediyorumzemuszemus
diyet yapiyorum demissin, bense yapmiyorum normal yemegimi yiyorum her zaman ki gibi
bu arada tatlim adet oldugunda bu kure devam ettinmi, bende hafta yakin adet olacam cunku, bende o zaman acayip cikolata krizi, tutuyor napacam bilmiyorum o gunbilmiyorumkismile bi dilimle yetinirim artik yada olmassa siyah cikolata alacam cunku hemen istihayi kesiyokaydirigubbakcemile3
bi arakadasinda dedigi gibi kilo, verecegine inanmalisin yoksa veremeyiz inanc herseyden önemli
Estafurullah canim tr ye gidince nemi giycem? kilolar olmasa her kiyafet yakisir diye dusunuyorum, dur bakalim daha bi ay bu kure devam edim, sonra yine denerim kiyafetleri denemeye bakalim kilo vermismiyimkaydirigubbakcemile3
göbis olmasa,göbis disa cikinca sinir oluyorum..... ya benim birde koltuk altimda kat kat yag kaplamis orayi cok kafayi takttim... ailemde kimsede yok, bende var mesala benim bi kuzenim var, asiri kilo lu fakat onun ki dumduz koltuk altinda bisey yokmafoldumben

merhabaa hanımlarr sağlıklı günler..bende bu hafta başladımm sabah ve akşam sıcak içiyorm ben sabahları öneriyolar sıcak suyu bnde lahana suyu olarak içiyorum..5günümü cuma tamamlıcam..ekmeği kestim yemekleri azalttım..sıcak içmemde bi sorun olur mu acaba? hazirana kadar içmeyi düşünyrmm bencede faydası olacaktır hepinize sağlıklı zayıflamalar hihoyyyt

Sizleri burada okuyunca bende birden heveslendim. Bir 5 kilo falan fazlam var. Yarın ilk iş lahana alıp, bu kürü uygulamaya başlıyacağım. :) Geçen sene kerevizli, lahanalı bir sebze çorbası diyeti yapmıştım o zman faydasını görmüştüm. Düğün sonrası verdiğim tüm kiloları yavaş yavaş geri aldım. Umarım bu sene de bunun faydasını görürüm.

belki konuyla alakasız görünüyo ama kanda MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ varsa kilo vermek çok zormuş, bugün duydum, magnezyum metabolizmayı hızlandırıyormuş ve kas yapıyomuş, ne kadar kas dokusu varsa vücut o kadar çok kalori yakarmış, ben yarın ecz.den alıp başlıycam, gelişmeleri yazarım....

merhaba hanimlar merhaba hatun yazdigin seyi okuyunca dogrudur diye düsündüm, ben gecen cuma basladim bugün tardildim ama hic kilo vermemisim ve bende magnesium eksikligi var yeni ögrendim hap kullanmam gerektigini söyledi doktor yani bu hapla beraber yapsam iyi gelirmi ki?, insallah tabiki
acaba biseymi yanlis yapiyorum ya kilo veremem beni cok üzüyor ve ben kesinlikle inaniyorum bu küre herseye ragmen benim yanlis yaptigim bisey vardir diye düsünüyorum

arkadaslar beni aydinlatirsaniz cok cok sevinirim

vücudda yağ metabolizması magnezyumdan soruluyomuş, magnezyumun yoksa yağ yakamazsın diyo dr.lar........zayıflasak bile ne yazık ki kastan gidicekmiş yağdan değil...ben bu hafta başı b12 ye başladım....biraz kullanayım magnezyum diasporal başlıycam...sarışın arkadaş..bizi haberdar et lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…