Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

sarışın, ben lahana kürünü uygulamayı düşünmüyorum ki?ben hayat boyu sadık kalabileceğim bi diyet programı arıyorum, bıraktıktan sonra kilolarımı geri almak istemiyorum, ben lahanayı haşlayıp suyunu içicem gece yatmadan, bunu yapıcam, ama gün içinde normal diyatimiuygulayacağım, diyet bile demek istemiyorum.. beslenme alışkanlığım olsun istiyorum canım...

sarışına sarışın nasıl gidiyo, ben yüzmeye başladım, haftada 3 gün 1 saat, bakalım nasıl olucak, farkeder miyim bilemiyorum, belki 1 ay sonra! sen spor yapıyo musun, İNŞALLAH 1 ay sonra birbirimize 5 er kilo zayıfladık haberini veririz! ne dersin?

merhaba hatun arkadas insallah öyle olur her ikimiz icinde, insallah cok istiyorum
sen yüzmeyede baslamisin cok iyi süper co iyi secim ama bende o zaman yok
ben evde yapabildikce spor yapiyorum ama bu siralar yogun calismaktan, genelde hep yogunum ama uzun calisiyorum eve gelince de canim istemiyo ama bu siralar kendimi zorluyorum
küre simdi tekrar bastan basladim ama veremedim ya neyi yanlis yapiyorum acaba

cok cok istiyorum su bes kilomu vermek

arkadaslar banada ipuclari verin cok istiyorum ya neler yapmaliyim su bes kilo ne zormus ama ya
cevaplarinizi beklyiorum

merhaba cnm.. ben sabah akşam 1 bardak içtim her seferınde taze kaynattım. içine içimi kolay olsun diye başka hiçbişe eklemedım. bu konunun ilk sayfasında ibrahim saraçoğlu tarifi var ya onu yaptım ama ben ekmeği de kestim ve gunde 1 2 bardak yeşilçay içtim. 5.gunde 3 kilo vermiştim ama işte kabızlık yaptı bıraktım 2 haftadır içmiyorum ama tekrar yapmayı düşünüyorum..

merhaba candecim cok sagol ok, bende ilk sayfada yazdigi gibi yapayim ama bu arada ben pantolonlarimdan farkediyorum biraz bol geliyorlar ama tartilmadim suanlikda tartilmayi düsünmüyorum) malum ne olur ne olmaz yani cok yemege baslamayayim diye:dance:

ama verdigim bilgiler icin cok tesekkur ederim canim
sende aktarirsin degisikleri ilerki zamanlarda bekliyorum insallah

iyi günler

bişe değil cnm ben gerçekten faydasını gördum ama ekmeği kesmemın ve yeşilçayında etkisi olduu kesın. benm başka bır arkadaşım da yaptı mesela o yemesınden hiç kesmedı ki çok ekmek yer o faydasını görmedı bız iki arkadaş benm yaptıım şeklde yaptık ikimizde kilo verdık.. umarım sendede olumlu sonuçlar olur cnm gelişmelerı yazarsın..

ya allah kahretsiiin ! içemiyorum lanet olsun içemiyorum yaptığım gibi çöpe döktüm yine çorbayı geçen seferde çöpe dökmüştüm bi anda aşka gelip yine yaptım ama yok içemiyorum oooof bende lahana suyu içicem artık çorbasından iyidir
lahana suyunun faydasını gören oldu mu

lahana suyu ve yeşil çay içerek 3 yıl önce 12 kğü verdim.doğumdan sonra 5 kğ kaldı bugün başlıyorum yeniden lahana suyuna içemeyen içine yarım limon sıkabilir.herkese kolay gelsin....

KızLar ßende aLışverişe Çıkcm öqLen Çorßaya ßaşLamayı düşünüyorum.. Ama her gün yiiceim pişiricem.. Yani dün ki Çorßayı ßuqün içmicem.. içine ßroKoLi , Kaßak , Kırmızı ßißer , Maydanoz( ßoL miktarda Çünkü Onunda ZayıfLamada ßoLca etkisi var ) , ßirazda mantar koyarak pişirmeyi düşünüyorum.. Anneme de söyLemiştim ßi kaç qündür düşünüodum , Ama ßahsettiqiniz şekilde Kötü kokuyosa annem katlanamicak ßırakıcak Kesin :teytey: Fakat ßen ne oLursa oLsun ßaşlayaCaqım AraLıkta Kuzenimin Düqünü Var opuyorumnanaktan herkesin ßahsettiqi Gibi haftada 2-3 kiLo VeriLiosa Çok rahat olcak herşey ( Yürüyüşe Çıkma + Ekmek , şeker vb. Uzak durmak Ve Çorßanında DesTeqiyLe = Sonuçun Zafer oLacaına inanıyorm ) :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…