• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Suyu Kürü (İbrahim Saraçoğlu tarifi)

images

kizlar yaa bu dimi bahsettiginiz lahana :))) bunun yapraklarindan 2-3 tane kaynatcaagiz iccegiz dimi

evet evet tam olarak bu. 750 ml suyun içine(3 su bardağı yapıyor) 4-5 yaprak atıyosun ağzı kapalı şekilde 7 dk kaynatıyorsun. sonra ilk hafta sabah akşam birer bardak 2. hafta gunde bır bardak 3. hafta 2 gunde bır bardak... böle böle azaltarak 7 hafta yapıosun. benım yarın 5. gunum bugun tartıldım 2 kilo vermişim gerçekten çok etkili denesın bence herkes. içimi çok zor ve çok pis kokuyo ama değer bence 4 gunde 2 kilo ne demek ya inanamadım görunce çok mutluyum..

ek bi diyet yaptın mı canım..
çok aman aman bı diyet yapmadım cnm ama dikkat etmedım diyemem. 2.5 litre suyu içmeyi ihmal etmemeye çalıştım bir de beyaz ekmeği kestim her öğünde bir dilim kepek ekmek yiorum hepsi bu başka bişe yok hı bide yeşil çay içiorum gunde 1 yada 2 bardak bu kadar..

çok aman aman bı diyet yapmadım cnm ama dikkat etmedım diyemem. 2.5 litre suyu içmeyi ihmal etmemeye çalıştım bir de beyaz ekmeği kestim her öğünde bir dilim kepek ekmek yiorum hepsi bu başka bişe yok hı bide yeşil çay içiorum gunde 1 yada 2 bardak bu kadar..

kutluyorum seni cok guzel sonuc!peki spor yaptinmi yaninda?
benimde bugun 5. gunum ,pazartesi tartilacagim..kaydirigubbakcemile2

ne yalan diyim bugun yaptim ictim ama icerken nefesimi tuttum tadini almadim ama tam bitti bardak oyle bir tiksindirici tadi olduki anlatamam o ani. 2-3 kere boyle sanki cikaricakmis gibi oldum ama sonra gecti. onu icince ardindan bisi yemek lazim yada icmek ki o kotu durumu ortadan yok edelim :)ama azimliyim heleki sizdeki sonuclarida okuyunca mutlu oldum :) ama soylede durum var icine limon siktim 2-3 damla belki tadi degisir die sanirim taansiyonum dustu :D

cnm içimi çok zor gerçekten ama değer bence. bide nefesını tutup içiosun ya bittiğinde ağzını açmadan nefesını tutarken burnundan nefes alıp ağzından ver ozamn o iğrenç koku çok gelmıyo. ama ibrahim saraçoğlu içine içimi kolay olsun diye herhangı bir ek madde katmatın diyor... ben çok tiksindıımde önceden portakal dilimliyorum hepsını içtıkten sonra hiç nefes almadan portakal atıyorum bi dilim iyi oluyo hiç tadı gelmıyo.. umarım biran önce istediğin kiloya ulaşırsın cnm..

evet icimi berbat ama anlik oluyor 1 dk sonra hisetmiorsun.... sen kac kilo oldun birde boyle gozle gorulur degisme oldumu canim yaa... benim hic gobegim yoktu bu sene gobekle basim dertte :(((( basenleri bir sekilde hallederiz sanirsamda gobegim gitse valla sukur etcem :)

ya kızlar bazen siteye bağlanmakta problem yaşıyorum yoğunluktanmıdır nedır dun tum gun boyunca neredeyse hiç giremedım... evet oldu cnm arkadaşlarım sen kilo vermişsn dediler. 60 kiloydum 57ye düştüm ama söylediim gibi ben ekmeğide kestim ve gunde 2 bardak da yeşil çay iiçiyorum bugun benmde 6.gunum bıttı. dun tartılmıştım en son..işe yaradığı kesın cnm bencede devam et umarım verrsın..

cnm gunde 2 bardaktan fazlası zararlı diyorlar yeşil çay için .. göbeğin için mekik çekebilirsin çok işe yarıyo üşenmeden her gun 30 40 mekk çekersen 10 15gunde farkı farkedersın cnm.. bende basenlerden şikayetciiiiiyim ya :( bıraz erisin istiorum bende hiç göbek yok belimde ince rejimi sırf basen için yapıyorum :((

ay ne guzel yaaaaaa//// bendede gerci basen var ama ilk gobek gitmesi lazim :D/ gerci ben bir arabir hap kullandim harika yararini gordum birakinca kilo almadim ama malum ogrencilik olunca fastfood cok yedim sinav zamaninda brden bu hal oldum..... dikat onemli yafff

Back