Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bana yardimci olurmusunuz lahana kurune basladim 3 gun önce sizlerinde deneyimlerinizi almak istiyorum....
nasil uyguladiniz kuru lahananin yapraklarini da blenderdan gecirdinizmi?
ben öyle yapttim cunku blenderdan gecirdim faydasi olsun diye cunku ilk kez deniyorum...
bu kuru yapipta zayiflayan varmi ve ne kadar kilo verdiniz?
Ben 55 kiloyum bundan iki sene önce 50kiloydum gecenlerde dar ceket giyince moralim bozuldu kilolardan...:1no2:
kendi kendime dedim zayiflayacam diye 2 ay sonra trde nikahim olacak ben bu kiloylan trye gidemem ki
aceba o zamana kadar kilo verebilirmiyim 2 ay surdurmeyi dusunuyorum bu kuru sirff kilolarima inat, resmen iskence edecem kendime ne yapimklava:
Lutfen deneyimlerinizi paylasin yardimci olursaniz sevinirim...
Simdiden sonsuz tskller öpuyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kizlar bana yardimci olurmusunuz lahana kurune basladim 3 gun önce sizlerinde deneyimlerinizi almak istiyorum....
nasil uyguladiniz kuru lahananin yapraklarini da blenderdan gecirdinizmi?
ben öyle yapttim cunku blenderdan gecirdim faydasi olsun diye cunku ilk kez deniyorum...
bu kuru yapipta zayiflayan varmi ve ne kadar kilo verdiniz?
Ben 55 kiloyum bundan iki sene önce 50kiloydum gecenlerde dar ceket giyince moralim bozuldu kilolardan...:1no2:
kendi kendime dedim zayiflayacam diye 2 ay sonra trde nikahim olacak ben bu kiloylan trye gidemem ki
aceba o zamana kadar kilo verebilirmiyim 2 ay surdurmeyi dusunuyorum bu kuru sirff kilolarima inat, resmen iskence edecem kendime ne yapimklava:
Lutfen deneyimlerinizi paylasin yardimci olursaniz sevinirim...
Simdiden sonsuz tskller öpuyorum hepiniziopuyorumnanaktan
suyunu içiosan eğer lahanayı da yemenın hiç bi zararı yokmuş hatta ii bile olur bence..
tabiki verebilirsin.. ben sık sık yazıyorum lahana küüüürüne başladığımın 5.gunnde 3 kilo vermiştim.. ama ben blanderdan falan geçirmiyorum bu konunun ilk sayfasında ibrahım saraçoğlunn tarifi var aynen onu uyguluyorum.. yaprakları tüm tüm atıyosun.. ilk sayfaya bakarsan daha güzel bilgi edinirsin cnm.. bu kür bende çok işe yaradı ancak ben yanında gunde 2 bardak yeşil çay içiyorum+kepekli ekmek yiyorum bir de önceden tamamen fast food yerdım artık sebze yemeği yiorum hepsı bu.. eğer inanırsan ve bıraz da dikkat edersen istedıın kiloya ulaşacaına ınanaıyorum.. kolay gelsın..
merhaba love gül
benim üçüncü haftam lahana suyunda şimdi iki günde bir içmeye başladım. ilk hafta kilo vermedim ikinci hafta 1.100 verdim. diyet yapıyorum ama aşırı kesinti yok aşırı yerdim ben şimdi normal bir insan kadar yemeye başladım alıştıkça düşürücem artık. henüz başka bir fark yok kiloda ama adetim başlicak çikolata falan yedim son günler ve tabi adet zamanı vücut şişiyor. ama arkadaşım kiloda şu an çok bir fark olmadasa şu kesin ki sıkılaşıyorsun. bana şimdiden eşimde bazı arkadaşlarımda inceldiğimi söylüyorlar.
nasıl kullandığımıda anlatim çok uzatmim.
(1haftada 7gün)
1.hafta sabah akşam
2.hafta günde bir
3.hafta 2günde bir
4.hafta 3günde bir ====>ben bu aşamadayım...
5.hafta bir haftada iki kere
6.hafta bir haftada bir
7.hafta bir defa sadece
8.hafta yok yok yok
9. hafta ,haftada bir tane sadece
ben böyle devam edeceğim. öyle okudum yanlış anlamadıysam.
son olarak cahilliğimin kusruna bakmada try ne giyicem demişsin ya nikahta...
tsk ederim canim konumla ilgilendigin icinopuyorumnanaktan
aaa sen ne guzel 5gunde 3 kilo vermissin sahimi diyorsun tatlim:1shok:
benim bu bi haftam oluyor ben niye kilo veremedim alla alla yoksa yanlismi yapiyorum kuru anlamadim?
aceba yesil cay icmenden dolayimi faydasni verdin olabilirmi bu? bense yaninda bol bol su iciyorum cunku bu kure basladim baslayali cok susuyorum...
fast food aliskanligim yo,k sene de bi yerim yoksa öyle öyle hergun hergun yemem...
tabiiki canim inaniyorum kilo verecegime bazi arkadaslarida merak ettim nasil verdiler onlarinda yorumlarini almak istedim...
ama varya tatlim biraz sikilasttigimi hissediyorum, annemde fark etmis bunu annemle birliktte basladik ayni gun bu kurezemuszemus
Turkiye ye gidene kadar bu kuru yapmayi dusunuyorum, cok zarif görunmek istiyorum göbistten nefret ediyorum cunku göbegim dumduz olsun istiyorum-tatlicadiarzu-[/QUOT
su içiosan eğer çok iyi ama bencede benım hızlı kilo verişimde yeşilçayın etkisi var bie dediğim gibi ben ekmeği de kestım cnm.. yanı hepsi bi butun oluşturmuş olabilir hem ekmeği tuzu şekeri kestım hm yeşilçay içtim hemde sabah akşam lahana....
ama sende bırakma kendını umudunu kaybetme zaten lahana suyunn öncelkli etkisi karınaymış göbek yağlarını eritiyomuş ibrahim saraçoğlu öle diyo.. umarım istediğin kadar zayıflarsın canım bol şanslar... :)