Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

prenses sana tavsiye üşenme çorbanı günlük yarım lahanadan yap, ertesi güne kalınca tadı değişiyo taze taze daha iyi içiliyo bence.

günaydın kızlatr
derya nasıl gidiyor diyet kaç kilo verdin ? ben zorunlu olarak bıraktım evdekiler çorbamı yapmadılar benimde vaktim yoktu pazartesi tekrar başlıcam bu sefer kesin 3 gün yapıcam regl döneminde olduğum için devam etmekte istemedim sanırım 1 kilo verdim 2 günde 65 ile başladım 63 çıktım sabah 1 kilosu regl yüzünden sudur die tahmin ediyorum :)

günaydın rejime devam magrenta bugün süt muz günü bu sefer çorba bana çok şişkinlik yaptı daha tartılmadım bugün tartılcamda kendimde halen farklılık hissetmiyorum şişkinlikten tartıya çıkıp hyal kırıklığına uğramamak için biraz şişkinliğin geçmesini bekliyorum ama bugün bakarım büyük ihtimal. dün akşamda gezmedeydim bir iki kaçamak daha yaptım bakalım ne olcak bu arkadşlarda sözleşmiş gibi iki gündür gezmeye çağrıyorlar. neys ebakcaz ve görcez ben devam edicem 7 günü tamamlıycam hayırlısı ile.

selam kızlar bende bugün başlayacağım inşallah. sabahtan akşama kadar dersim var akşamları yorgunluktan ölsemde yapacağım bu çorbayı:) umarım işe yarar iki ay önce 70 kiloydum 3 hafta önce baktım 5 kilo vermişim. nasıl olduğunu anlamadım bende:) ardından hemen spora baladım ama tartılmadım daha. tabi yememide kesmedim pek hafta içi diyet yapıp pazar günü yemek yedim bol bol. ama bugün lahana çorbasına başlayıp yaza kadar ince girmek istiyorum. sorunlu bölgem baldırlarım olduğu için sporlada desteklemek şart oldu bana:) hepinize kolay gelsin..

günaydın rejime devam magrenta bugün süt muz günü bu sefer çorba bana çok şişkinlik yaptı daha tartılmadım bugün tartılcamda kendimde halen farklılık hissetmiyorum şişkinlikten tartıya çıkıp hyal kırıklığına uğramamak için biraz şişkinliğin geçmesini bekliyorum ama bugün bakarım büyük ihtimal. dün akşamda gezmedeydim bir iki kaçamak daha yaptım bakalım ne olcak bu arkadşlarda sözleşmiş gibi iki gündür gezmeye çağrıyorlar. neys ebakcaz ve görcez ben devam edicem 7 günü tamamlıycam hayırlısı ile.

sık canım dişini biraz gezmeleri haftaya ertelemeye çalış ben olsam hergün tartılırdım valla iyi sabrediosun :)

ya şu çorba tam olarak nasıl yapılıyor?günde kaç kere içmemz lazım ve yannda başka br şey yemek yasak mı?ayrıca kaç gun uygulanacak ?şmdiden tşkkrler:eek:

ya şu çorba tam olarak nasıl yapılıyor?günde kaç kere içmemz lazım ve yannda başka br şey yemek yasak mı?ayrıca kaç gun uygulanacak ?şmdiden tşkkrler:eek:

Arka sayfaları oku canım zahmet olmazsa hemen yazmışın sürekli yazıp güncellemiş arkadaşlar diyet bölümünü incele orda da tarifler var
kısaca çorba sınırsız hergün yencek şeyler aynı bi kaç günlük bende yazmıştım :) kolay gelsin

deryaaaa nasıl gdiio çorba diyeti bende 2 gün ve kaçamaklarla 1 kilo verdim :))))) pzt tekrar başlıcammm benn :)

merhaba magrenta aman nasıl gitsin valla bugünden sonra çorba içmek sıkıyo artık arada ufak kaçamaklar bendede var biraz önce tartıldım, sabah 1 kilo gibi gözüküyodu ama aç karna çorbayı içince arttım çorba bana gaz yaptı bu sefer ya anlamadım yani, bide regly olcam ondan şişim galiba moralim bozuk vermemiş gibiyim,bugün bende tamı tamına uymuycam rjime ama çorbaya devam etcem bakalım.
Nasilda ön sayfada var ben tekrarlamıştım tarifide ne yapılcağınıda.

ya kızlar son haftanedense kilo vermem durdu çok sinir oldum ya neden kilo veremedim acaba bilmiyorum

kızlar nası yapıosunuz nasıl içiosunuz şu çorbayı aklım almıyo aama hayran kaldm valla ben 2 kere yaptm ikisindede koca tencereyi dökmek zorunda kaldm olmuo midem ağzıma geliyo ..... :sinifsinif: smdi elma diyeti yapıorum onda biraz kilo verdkten sora tekrar deniycem eyvahedigeldismile

ya kızlar son haftanedense kilo vermem durdu çok sinir oldum ya neden kilo veremedim acaba bilmiyorum

canım ne zamandır yapıosun bu diyet yılda bir falan yapılıo normalde ve verilcek az kilosu olnlar için tehlikeli deniyor sürekli yaparsan bi yerden sonra durur buda doğal :))))

ben ugün tekrar başladım 3 gün devam edicem inşallah henüz bir bardak çorba içtim birazdan çorba içip ve meyve yicem arkasından ağzımın tadı değişsin :)

kızlar nası yapıosunuz nasıl içiosunuz şu çorbayı aklım almıyo aama hayran kaldm valla ben 2 kere yaptm ikisindede koca tencereyi dökmek zorunda kaldm olmuo midem ağzıma geliyo ..... :sinifsinif: smdi elma diyeti yapıorum onda biraz kilo verdkten sora tekrar deniycem eyvahedigeldismile

koca bı tencere yaptım bende, allahım bukadr ıgrenc baska bı sey daha yoktur, öğürdüm resmen içerken.

koca bı tencere yaptım bende, allahım bukadr ıgrenc baska bı sey daha yoktur, öğürdüm resmen içerken.

bol limon sık bol baharat at
ben yengemin tafine göre içiorum bol bol baharat atıo içine ve domates kereviz falan yok içinde ve güzelce robottan geçirioz ki soğanın zarları ağzımıza gelmesin piştikten sonra bol karabiber kırmızı biber nane koy içerkende limon sık acaip bişi oluo :)))

bol limon sık bol baharat at
ben yengemin tafine göre içiorum bol bol baharat atıo içine ve domates kereviz falan yok içinde ve güzelce robottan geçirioz ki soğanın zarları ağzımıza gelmesin piştikten sonra bol karabiber kırmızı biber nane koy içerkende limon sık acaip bişi oluo :)))

acayip bişe derken güzel anlamında mı kötü anlamında mı bilmiyorumkismile

acayip bişe derken güzel anlamında mı kötü anlamında mı bilmiyorumkismile

güzel canım lahanaya benzemio tadı işte içion sened normalde bende içemiodum :))) gerçi 2.gün gene çekilmio :)

kızlar dün ilk günümdü tekrar akşama sefgşlim doğum günü sebebiyle bozdum hedefim bugün hasarsız bir şekilde atlatabilmek :))))

ben bu diyeti ilk annemin kuzeninden duymuştum 2006da, o bu diyetle 2 haftada 10 kilo vermişti. o zamanlra pek duyulmamıştı türkiye'de(almanya'da yaşıyor o) bana diyeti önerdi türkçeye çevirdi falan. 80 kilodan 74 kiloya düşmüştüm normal bir diyetle ama 74te takıldım aylarca sonra bu diyeti yaptım ve 68e düştüm 2 haftada. annem de yaptı o da 4-5 kilo verdi. sonra öss falan derken,bir de sporu bırakmamın etkisiyle 77 kilo oldum ve üniversitede iplemedim hiç kiloyu malesef.bu pazartesi lahana diyetine başladım. bugün 3. günümdü ve sabah tartıldığımda 75.6 gördüm :lepi: bir haftanın sonunda 72 olursam çok mutlu olucammmm boshayallersmile

X