Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben tuz yerine baharat koydm daha bi güzelleşti sanki tadı :/
ama hic bi deişiklik göremiyorum kendimde.. cok ılık su iciyorum

ya ben de lahanayı suda kaynatıp suyunu içmeye karar verdim...ibrahim saraçoglunun tarifine göre...ama midem kabul etmedi...midemi bulandırmadım ama çıkardım içtiklerimi...nedeni ne olabilir sizce?

canım bol su tüket bide sana tavsiyem elma sırkesi al hergun 1 yemek kasıgı kadar su ılık su ile karıstırıp iç,ben ayın 21 ınde basladım bugun ayın 1 i ve 3 kılo verdım ama benım mutlu oldugum sıkılasmam oldu, aldıgım krem de baya bır işe yaradı kaydirigubbakcemile2

bugün 5. günün sabahı ve ben 2. gün olduğum kilodayım başladığımdan beri sadece 500 gr verebildim tabi bu insanın sinirini bozuyo sanırım bugün bi spor salonuna gidip yazılıcam.ayrıca sabah ılık suya sirke koyup içtim bakalım nasıl olucak.

ben gayet iyi gidiyorum 3 günde 2 kilo verdm :) aynen devam edicem.. cok dikkat ediyorum ama tarften baska hic birsey tüketmiyorum :)

yarın tartı günüm ama bu hafta kilo verdigimi zannetmiyorum çünki adet dönemine giricem ve karnım felaket şiş üf üzülücem ama verememişsemde neyse sabah sonucu yazarım

evet kızlar tahminim dogru çıktı ve hiç kilo vermemişin bu hafta karnım felaket şiş adet oldum olucam sebep bu olsa gerek neyse yılmak yok benim için çorbaya devam

bayanlar bende diyete sıkı sıkı bağlı kalmak bizi daha çok bezdiriyo. bu çorbada maksat bağırakların ççalışması ve yağ yakımının biraz daha hızlanması.. günde bir öğün yememiz bence yeterli gelicek.. öteki öğünlerde de aşırıya kaçmazsak rahat ve sağlıklı kilo verebileceğimize inanıyorum..

ben de bugün itibari ile başladım ama benim lahana diyetimde sadece lahana içilmiyor ..
lahana çorbasının yanında
1.gün sadece meyve muz hariç
2.gün sadece sebze
3.gün sadece et
4.gün 5 tane muz 4 bardak ligh süt
5.gün sadece meyve ve sebze
6.gün sadece sebze ve et
7.gün meyve sebze et

bakalım sonuç nasıl olacak

ben de bugün itibari ile başladım ama benim lahana diyetimde sadece lahana içilmiyor ..
2.gün sadece sebze
3.gün sadece et
6.gün sadece sebze ve et
7.gün meyve sebze et

canim zaten orginal liste bu lahana diyetinde corbanin yaninda her gun senin yazdiklarin yeniliyor sirf lahana corbasi yenilmiyor

canim zaten orginal liste bu lahana diyetinde corbanin yaninda her gun senin yazdiklarin yeniliyor sirf lahana corbasi yenilmiyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne bileyim ..sadece lahana çorbası içilen bir diyet de var da ben ıonu yapıyorsunuz sandım kaydirigubbakcemile3

bugün sebze günüm ...brokoli karnıbahar haşladım ...mantar haşladım ...salatalık domates ..bol bol yiyeceğim inş. yarına ALLAH kerim :))

canım valla 5 gunde 5 kılo supermıs bunyen ıyıymıs valla, ben dıyetı bıraktım ama sanırım kılo vermem de durdu, bakalım ne olacak ama ekmek kesınlıkle yemıyorumeyvahedigeldismile

arkadaşlar ben bu diyetle daha önce epey kilo verdim ve bir daha yapmayacağımı, çünkü kendime işkence ettiğimi söylemiştim ama yine hızlı kilo vermenin çekiciliğine kapılarak ve yazdıklarınızdan da gaza gelerek yarın yine başlıyorum. Çorbamı hazırladım, bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak. Benimle beraber yapmak isteyen var mı? Yarın işkence tekrar başlasın, oley!:)

2.gün sadece sebze
3.gün sadece et
6.gün sadece sebze ve et
7.gün meyve sebze et

Bu liste tam doğru değil. öncelikle hergün mutlaka içilmesi gereken 8 bardak suyu yazmamışsın ki bu, diyetin belkemiği. Lahana çorbası yağları yakacak, suyla da bunlar bol bol dışarı atılacak, olayın özü bu. Bir de 3. ve 5. günlerin yeri karışmış, ayrıca et günü sadece et yenmeyecek, 4 tane de domates var, et de 300 gramı geçmeyecek ve kırmızı et olacak. Neyse, hepsini tek tek düzeltmeyim de uyulması gereken listeyi yazayım:

1.gün çorba ve muz harici meyve
2.gün çorba ve patates, baklagil harici sebze
3. gün çorba ve meyve sebze (muz, patates ve baklagiller yasak, yeşil fasulye de yasaklara dahil tabi)
4. gün çorba, 4 muz, 1 litre süt
5. gün çorba, 300 gr. kırmızı et, 4 domates
6. gün çorba, 300 gr. kırmızı et ve sebze (baklagiller ve patates hariç)
7. gün çorba, bir küçük porsiyon esmer pirinç, bir kase yoğurt ve sebze (yasaklar geçerli)

ÖNEMLİ!!!!: Diyet boyunca günde 8 bardak su içilecek ve ASLA ilaç kullanılmayacak. Ayrıca kendinizi iyi hissettiğiniz günler çıkın, 1 saat yürüyün. Çorbayı ne kadar içerseniz o kadar yağ yakarsınız, üç öğünde de çorba olsun.

Bu kadar...

canım valla 5 gunde 5 kılo supermıs bunyen ıyıymıs valla, ben dıyetı bıraktım ama sanırım kılo vermem de durdu, bakalım ne olacak ama ekmek kesınlıkle yemıyorumeyvahedigeldismile

bende ekmek yemiyorum :) ztn cok kolay kilo veren bi yapım var..
ama bu sefer corbanın etkisini cok gördüm. suan kilo vermem durdu.. pek birseyde yemiyorum.. ama vücudum dinlensin corbaya devam etmeyi düşünüyorum kesinlikle yagları yakıyor.. amacım 3 kilo daha vermek hadi bakalım zemuszemus

Bu liste tam doğru değil. öncelikle hergün mutlaka içilmesi gereken 8 bardak suyu yazmamışsın ki bu, diyetin belkemiği. Lahana çorbası yağları yakacak, suyla da bunlar bol bol dışarı atılacak, olayın özü bu. Bir de 3. ve 5. günlerin yeri karışmış, ayrıca et günü sadece et yenmeyecek, 4 tane de domates var, et de 300 gramı geçmeyecek ve kırmızı et olacak. Neyse, hepsini tek tek düzeltmeyim de uyulması gereken listeyi yazayım:

1.gün çorba ve muz harici meyve
2.gün çorba ve patates, baklagil harici sebze
3. gün çorba ve meyve sebze (muz, patates ve baklagiller yasak, yeşil fasulye de yasaklara dahil tabi)
4. gün çorba, 4 muz, 1 litre süt
5. gün çorba, 300 gr. kırmızı et, 4 domates
6. gün çorba, 300 gr. kırmızı et ve sebze (baklagiller ve patates hariç)
7. gün çorba, bir küçük porsiyon esmer pirinç, bir kase yoğurt ve sebze (yasaklar geçerli)

ÖNEMLİ!!!!: Diyet boyunca günde 8 bardak su içilecek ve ASLA ilaç kullanılmayacak. Ayrıca kendinizi iyi hissettiğiniz günler çıkın, 1 saat yürüyün. Çorbayı ne kadar içerseniz o kadar yağ yakarsınız, üç öğünde de çorba olsun.

Bu kadar...

diyette bol su içmeyi söylemenin gereği yokki ..ben günde 2litre su ve 3 bardak yeşil çay içiyorum zaten ..
ayrıca bu diyette kırmızı et olması şart değil ...ablam her türlü diyeti denemiş diyet konsunda profosyonel biridir ...o bu diyeti yaparken 1 haftada 4 kilo vermiş ...hem de istediği kadar yiyerek ..listeye uyarak ama mesela eti sınırlamamış
et de illa kırmız et olması şart değil ..tavuk da yiyebilirsiniz ...bu diyetin mantığı tek gıda diyeti olması ..lahana çorbası ile de birleşince yedikler eritilyor ondan dolayı kilo veriliyor ...ama öyle 300 gram etle sağlıklı beslenme olmazki ..gün içinde 300 gram et nasıl yetecek bir insana ...düşer bayılırsınız bir yerde ...
ben az az da olsa tavuk eti tüketeceğim ...tavuk etinin sindirimi kırmızı ete göre çok çok daha kolay ...

X