Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bugün 3. günüm sabah tartıldım ve çok güzel bi sonuç aldım 2 günde 78.4 kilodan 74.7 düşmüşüm.yani tam olarak 3.7 kilogram vermişim :KK70: kesinlikle dayanın çorbanızı yaparken damak tadınıza göre baharat koyun öyle içiliyo. bide bol bol su günde en az 3-4 litre.

arkadaşlar ben bugün malesef bozmak zorunda kaldım bugün 4.günüm olacaktı 3.günün sonunda 2.5 kiilo vermiştim pazar günü tekrar başlayacağım inşallah.herkese kolay gelsin:eek:

arkadaşlar, ondan da kullansak, bunu da yesek, şunu da yapsak olur mu diye sormayın artık, liste belli, bunun dışına çıkmak yasak. elma sirkesi Allah korusun sırf lahanayla dolu mideyi delebilir, diğer maddeyi de bilemiyorum artık. yani yapacaksanız ya bu listeye uyun ya da başka alternatifleriniz varsa onların uygulanış şekillerine sadık kalın.

arkadaşlar ben bugün malesef bozmak zorunda kaldım bugün 4.günüm olacaktı 3.günün sonunda 2.5 kiilo vermiştim pazar günü tekrar başlayacağım inşallah.herkese kolay gelsin:eek:

necla, p.tesi sana eşlik ediyorum, hadi bakalım...MOTİVASYON!!!!

raupe canım aynen söyledigin şekilde devam ediyorum 3 gün bitti nihayet bugün tavuk bulyonu koydum çorbama güzel oldu gerçekten bardakla içiyorum valla kilo vermek istiyorsak katlanıcagız

raupe canım aynen söyledigin şekilde devam ediyorum 3 gün bitti nihayet bugün tavuk bulyonu koydum çorbama güzel oldu gerçekten bardakla içiyorum valla kilo vermek istiyorsak katlanıcagız

başakcım, yarın ben de tekrar başlıyorum, birkaç kilo daha verelim, di mi:) tavuk bulyon koymuyorum ben, kalorisi düşük hazır domates çorbası koyuyorum, tadı öyle de güzel oluyor, lahana tadı gidiyor (bu gidişle zaten lahanadan iyice nefret edicem, her tarafım lahana kokuyormuş gibi geliyor yahu!) Sana da kolay gelsin, gelişmeleri paylaşalım. Sende durumlar nedir? Bol bol su attı mı vücudun?

merhaba arkadaşlar
bende sizin yazılarfınızı dikkate alarak lahana çorbası diyetini denedim bugün 11.günüm ve 4 kilo verdim ama bazı arkadaşların yazdığının aksine benim çok sık değil hatta nadiren tuvalete çıktım afedersiniz kabızlık prolemim devam etti.arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim.teşekkürler çorbanın tadı fena değil 4 gün daha devam etmeyi düşünüyorum gerçekten faydalı bir diyet

selam kızlar üçüncü günün sonunda sabah tartıldım ama tartıtda grm eksilme yok yine 97 ama gözle görül şeklide göbegimde çekilme oldubirazda masaj aletinin ve sıkılaştırıcı kremden olsa gerek ama yılmadım yola devam akşamlarıda evde 1,5 km yürüdüm azimliyim durmak yok

başakcım merak etme, mutlaka ve mutlaka yağların eriyor, bazılarında 1 haftanın sonunda sonuçlar görülüyormuş, hatta bazen 1 haftadan sonra bile görülüyormuş, hiç kaçamak yapmıyosun di mi?

Süpeer bugün tartıldım (4.gün sabahı) 4.2 kg gitmiş,kaldı verilecek 9 kilo.Kızlar 9 kiloyu verene kadar devam edebiliyor muyuz yoksa mutlaka 7.gün sonunda ara vermeli miyim?

Süpeer bugün tartıldım (4.gün sabahı) 4.2 kg gitmiş,kaldı verilecek 9 kilo.Kızlar 9 kiloyu verene kadar devam edebiliyor muyuz yoksa mutlaka 7.gün sonunda ara vermeli miyim?

7. günü bitirdiysen en az 2 hafta ara vermen gerekiyor ve bu iki hafta verdiklerini geri almaman açısından çok önemli, un, şeker ve yağdan uzak durmalısın (kepek ekmeği yiyebilirsin ama), bol protein ile sebze meyve yemelisin. Her gün yeşil çay iç (iki kupa), ben bu şekilde yemek alışkanlığı edinerek verdiğim kiloları korumuştum.

ilk haftamı bugun tamamlıyorum yarın itibarı ile ikinci haftama başlıyorum, boyum 1,72 kilom 57 , hiç spor yapmıyorum, ve diyete katı bir şekilde bağlı değilim arada buzdolabından bir şeyler tırtıklıyorum :)

diyetin iyi tarafı:
sığamadıgım bütün kıyafetlerime sığabiliyorum,
kötü tarafı:
biraz agresifleştim ve sürekli yiyecek bir şeyler düşünüyorum, rüyalarımda bile bir şeyler yiyorum.
bu kadar eziyete değer mi .. ? bilmiyorum

başakcım merak etme, mutlaka ve mutlaka yağların eriyor, bazılarında 1 haftanın sonunda sonuçlar görülüyormuş, hatta bazen 1 haftadan sonra bile görülüyormuş, hiç kaçamak yapmıyosun di mi?

hayır canım asla kaçamak yapmıyorum hata hergün tarihini atıp günlük yedigim ögünleri yazıyorum
sabah kahvaltıda
1 domates
1 salatalık 1 sivri biber
kk kadar peynir
2 bardak şekersiz çay
kahvaltı tabagı şeklinde hazırlıyorum önce gözüm doyuyor
biraz zaman geçince lahana çorbasını içiyorum kuşluk vaktinde 1 elma

öglen lahana çorbası 1 tabak sebze yemegi

ilkindi lahana çorbası

akşam lahana çorbası
birgün salata
diger gün sebze yemegi yiyorum canım
bunların dişında asla birşey yemedim yemiyecegimde akşamları yürüyüş yapıyorum+masaj aleti+sıkılaştırıcı krem gerisi allah kaldı valla
dün pazara gitim birçok sebze aldım hergün haşlanmış sebze olacak menümde umarım hazirna kadar istedigim kiloyu verebilirim :enbuyukkk:

necla, p.tesi sana eşlik ediyorum, hadi bakalım...MOTİVASYON!!!!

merhaba raupe ben pazar günü başlayacaktım fakat olmadı salı günü başlıyorum tekrar inş.benimde motivasyon eksikliğim var birbirimize destek verelim sen başladınmı hadi bakalımm herkese kolay gelsin:emir_bebek:

hayır canım asla kaçamak yapmıyorum hata hergün tarihini atıp günlük yedigim ögünleri yazıyorum
sabah kahvaltıda
1 domates
1 salatalık 1 sivri biber
kk kadar peynir
2 bardak şekersiz çay
kahvaltı tabagı şeklinde hazırlıyorum önce gözüm doyuyor
biraz zaman geçince lahana çorbasını içiyorum kuşluk vaktinde 1 elma

öglen lahana çorbası 1 tabak sebze yemegi

ilkindi lahana çorbası

akşam lahana çorbası
birgün salata
diger gün sebze yemegi yiyorum canım
bunların dişında asla birşey yemedim yemiyecegimde akşamları yürüyüş yapıyorum+masaj aleti+sıkılaştırıcı krem gerisi allah kaldı valla
dün pazara gitim birçok sebze aldım hergün haşlanmış sebze olacak menümde umarım hazirna kadar istedigim kiloyu verebilirim :enbuyukkk:

sen farklı bir liste mi uyguluyorsun? benimkinde peynir yok, hergün sebze de yok. normalde olmaması lazım zaten, 1. gün sırf meyve ve çorba günü, 2. gün sırf sebze ve çorba, 3. gün sebze meyve ve çorba, 4. gün 3 muz 1 litre süt ve çorba, 5. ve 6. günler 300 gr. kırmızı et ve domates ile sebze ve çorba, 7. gün de esmer pirinç ve sebze günü. Hergün sebze yersen rejime sadık kalmış olmazsın ki...Hem sonra peynir de nereden çıktı? Ayrıca sebze günlerinde sadece 2. gün 1 orta boy patates yiyebiliyorsun, onun dışında patates yasak. Havuç ve fasülye, nohut türü şeyler hepten yasak zaten. Meyve günlerinde de 4. gün dışında muz yasak. Demek ki bu listeyi uygulamadığın için kilo veremiyorsun, şimdi anlaşıldı... Baştan başla, yarın ilk günün olsun ve meyve ile çorba dışında hiçbirşey tüketme. Bir de bol su tabi...

Son düzenleme:
merhaba raupe ben pazar günü başlayacaktım fakat olmadı salı günü başlıyorum tekrar inş.benimde motivasyon eksikliğim var birbirimize destek verelim sen başladınmı hadi bakalımm herkese kolay gelsin:emir_bebek:

Necla o zaman ben sana öncü olayım, daha kolay motive olursun. Bugün ilk günüm ve hiç kaçamak yapmadım. Çorbamı (hazır domates çorbası katılmış, lahana sarımsak ve soğandan yapılıp süzülmüş) içtim, muz ve kavun harici meyvelerimi yedim, bol bol suyumu da içtim, içmekteyim. Biraz başım ağrıdı açlıktan, o kadar da olsun. Birazdan bir porsiyon daha meyve yiycem. Tuvalete çıkıp durdum sabahtan beri. Ha bir de spor salonuna gittim, yarım saat spor yaptım (250 kalori yaktım). Yarın 1 orta boy patatese izin var, o nedenle inanılmaz mutluyum, hemen haşlayıp salatasını yapıcam. Gelişmeleri paylaşırım. İlk günü atlatmak önemli, sık dişini olur mu? Vücut önce bir temizlensin, fazla sular atılsın...

merhaba arkadaşlar bugün 5. ci günüm ve tartıda 74 çıkıyorum ilk günlerde çok kilo kaybettim ama şimdi durdu :KK43: motivasyonum düştü gibi ama bırakmıcam devam etmeliyim yinede verdiğim kilo fena değil 5 günde 4.5 kilo. ama 2 haftaya kadar 6-7 kilo daha vermeliyim umarım başarırım

tamam raupe canım yarın baştan başlarım ama şuna açıklık getirmek istiyorum peynir yememdeki ama ç tansiyon sorunum olmasından ilaç alımını bıraktıgım için tuz kullanmadıgım için birde tansiyonumu peynirdeki tuz oranı birazda olsa dengeledigi iin yiyordum birde senin listene göre gidicem canım

teşekkürler raupecim verdiğin motivasyon için.Ayrıca tebrik ederim ilk günü kaçamak yapmadan atlatmak çok önemlisen şuan kaç kilosun ben 70 ile başlıyorum tekrar bir hafta tartılmıycam haftaya pazartesiye kadar bakalım kaç kilo vericem.sende kilonu yazarmısın.diğer arkadaşlarada başarılar dilerimguclubacismile

X