Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün yürüyüş falan yapmadım ama umarım yarın bende yaparım bakalım bizi nasıl bir hafta beklio?

Sana da başarılar dilerim, önemli olan 1. günü atlatabilmek. Bi ara ufacık bir parça beyaz peynir atıverdim ağzıma, bir de bir çay kaşığı bal yedim. Bu kadarcık kaçamak da olsun ama di mi...

selam kızlar 1 günü çok şükür kaçamaksız atlattım yürüyüş te yaptım .2gün daha kolay geçecek gibi bolbol salata yapıp yemeyi düşünüyorum ve çorbamdanda içmeyi aslında evde olunca kolayda arkadaşlar çaya davet editorlar o zaman çok zor oluyo benim için bu hafta hiç biyere gitmeye niyetim yok inşallah 3 kiloya yakın veririm bende yaaaa

bişey sorucaktım ben bugün kendime patates salatası yaptım kıvırcıkla 2. gün patates yenir diye biliyorum ama emin olamadım diğer günlaerde patates yasak diye biliyorum okdar abartılıda yemedim ama bişey olur mu?

bişey sorucaktım ben bugün kendime patates salatası yaptım kıvırcıkla 2. gün patates yenir diye biliyorum ama emin olamadım diğer günlaerde patates yasak diye biliyorum okdar abartılıda yemedim ama bişey olur mu?

Bişey olmaz ama 1 orta boy patatesten fazlasını yeme, esas zor günü atlatmışsın, ben de bugün 2. günümdeyim ve patatesimi haşlayıp, yanına da patlıcan közleyip, salata ile beraber yemeyi düşünüyorum.

2. günümüde kaçamaksız tamamladım sayılır yatana kadar 2 fincan bitki çayımı içip günü tamamlıyorum.3. gün hem meyvemi yiyicem hemde bolbol sebze yiğcem ne güzel fakat 4. gün aklım karıştı sadece meyvelerden muzmu yiycez başka meyve yiyemezmiyiz.onu anlamadım 1. gün muz yok diğer meyveler vardı 4. günde sadece muzmu daha önce yapan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.benimle başlayan arkadaşlarım inşallah sizinde güzel geçiyordur.ben kendimi temizliğe verdim böylece çok fazla yemek düşünmüyorum çaya çağıran arkadaşlarımada temizlik yapıyyorum diyorum.lahana çorbası sayesinde ev tertemiz olucak:)))))

2. günümüde kaçamaksız tamamladım sayılır yatana kadar 2 fincan bitki çayımı içip günü tamamlıyorum.3. gün hem meyvemi yiyicem hemde bolbol sebze yiğcem ne güzel fakat 4. gün aklım karıştı sadece meyvelerden muzmu yiycez başka meyve yiyemezmiyiz.onu anlamadım 1. gün muz yok diğer meyveler vardı 4. günde sadece muzmu daha önce yapan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.benimle başlayan arkadaşlarım inşallah sizinde güzel geçiyordur.ben kendimi temizliğe verdim böylece çok fazla yemek düşünmüyorum çaya çağıran arkadaşlarımada temizlik yapıyyorum diyorum.lahana çorbası sayesinde ev tertemiz olucak:)))))

4. gün en fazla 3 tane muz, 1 litre süt ve diğer meyvelerden yenebiliyor (bendeki listeye göre). Zaten sadece muz ve sütle kusarsın:)

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum.bundan 3 yıl öncede yapmıştım ilk hafta 6 kilo 2.hafta 2 kilo verdim ama ikinci hafta pek fazla uymamıştım sanırım ondan veremedim ama süper bi diyet bence.2.doğumumdan sonra tekrar ihtiyaç duydum.şuan 71.5 kiloyum.umarım başarabilirim.herkese kolay gelsin.bende hergün yazmaya çalışacağım vakit buldukça:sm_cool:

slm arkadaslar benimde 2. gunum bugun dun corbami 4 bardak ictim 1 bucuk lt su ictim ve meyve yedim 2 satte yuruyus yaptim 1 kilo gitmis bile herkese kolay gelsinnn...:teytey:

herkese merabalar lahana ile ilgili merak ettiğim bi şey varbilmiyorumkismile.bunu uygulayarak kilo veren arkadaşlar görüntü olarak da inceldiniz mi?ben buna benzer bişey uygulamştm ama tartıda indiğim halde kilo verdiğim belli olmuyodu???

Ben görüntü olarak inceldim belim,,bacaklarım,,yüzüm hepsinden verdim zaten bölgesel bir diyet değil tüm vücudu etkiliyor

yağ oranı nerde fazla varsa ordan verdiriyor.en azından bende öyle olmuştu.hem görüntü olarak hemde kilo olarak verdiriyor.ama önemli olan verdikten sonra korumak eğer dikkat etmezseniz 6 y içinde geri alıyorsunuz.bugün ilk günümdü ve biraz yorgunluk dışında rahattımama en zoruda bugün arkadaşlarda toplanmıştık pastalar börekler dolmalar ......CADIARZU ama ben bozmadım tabikikaydirigubbakcemile2 gelişmeleri yazarım sormak istedikleriniz varsa daha önceki tecrübelerimden sizlere aktarabilirimcokacimcoook

arkadaşlar 3. günün sonuna da geldik artık (bu saatten sonra bişey yiyecek değiliz heralde) ve bugün adet dönemim başladığı için tatlı krizime yine engel olamadım ve bir gofret ile iki tane un kurabiyesi yedim. u kaçamakların dışında 1 saat (hatta daha fazla) tempolu yürüyüş yaptım ve her zamanki gibi 3 öğün çorbamı içtim, meyvemi sebzemi yedim. yarın enteresan bir gün olacak, muzlarım ve sütüm hazır. çorbam da tabii ki. haftasonundan sonra pazartesi günü tartılınca kaç olucam, merak ediyorum. sizlere de kolay gelsin, birbirimizi motive etmeye devam...

günaydın benimde 3 günümde bazı kaçamaklarım oldu.tabiki pişman oldum keşke kendimi tutabilseydim.mafoldumben bende pazartesiye kadar sabahları abartılı olmayan normal bi kahvaltı öğlen lahana çorbamdan ve sebze yemeği akşamda sadece çorba yiyerek sürdürücem pazartesi tekrar başlıycam.arkadaşlar affedin ama eşim eve kadayıf tatlısı getirmişti bende regl dönemimdeyim.daha fazla dayanamadım ve yedim:KK43:((((((((ama pazartesi yine başlıycam bu sefer olucak.....

ne güzel yalnız değiliz.benim bugün 2.günüm ve sabah tartıldım 70.2 çıktı kaydirigubbakcemile2 durmak yok yola devam kim tutar devam arkadaşlar

merhaba kızlar bende katılayım aranıza 98 kiloyum 2 aydır elma sirkesi ve ballı su içiyorum tık yaok şimdi masaj aleti kullanıyorum birde yürüyüşlere başladım beyaz ekmegi oldukça azaltım sadece kahvaltıda 2 dilim sonra akşam 1 dilim belki sebze yemeginin yanında çayıma şekeride çok az kullanmaya başladım acil kilo vermem gerek bende yarın ilk iş olarak manava gidip lahanamı alıp başlayacagım sayfaları okurken imrendim sizlere kilo verenler çok olmuş allahım bende verebilsem keşke neyse artık topiginizin takipçisiyim gelişmeleride sizlerle paylaşırım

merhaba kızlar bende katılayım aranıza 98 kiloyum 2 aydır elma sirkesi ve ballı su içiyorum tık yaok şimdi masaj aleti kullanıyorum birde yürüyüşlere başladım beyaz ekmegi oldukça azaltım sadece kahvaltıda 2 dilim sonra akşam 1 dilim belki sebze yemeginin yanında çayıma şekeride çok az kullanmaya başladım acil kilo vermem gerek bende yarın ilk iş olarak manava gidip lahanamı alıp başlayacagım sayfaları okurken imrendim sizlere kilo verenler çok olmuş allahım bende verebilsem keşke neyse artık topiginizin takipçisiyim gelişmeleride sizlerle paylaşırım

tavsiyem eğer lahana diyetine başlayacaksan şekeri ve ekmeği tamamen kesmen gerekir.1 hafta dişini sıkarsan sonuç seni mutlu edecek bu arada masaj aletini bende almıştım ama pek bi faydasını göremedim.ama sirkeli suya devam et.gece yatmadan önce iç opuyorumnanaktan

X