Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar yillardir hep problem oldu kilolarim we her zaman iri bir cocukluk we ergenlik gecirdim...gectigimiz ay yediklerime dikkat ederek 1 ay hergun sporla 5 kilo wermistim....boyum 1.78 kilom 82 di...sonra werdigim o 5 kilonun 2 sini geri aldim...lahana corbasi diyetinde bugun 6.gunum...sindirim we dolasim sistemin oyle guzel calismaya basladi ki,bunu hissediyorum,corba cok faydali ozellikle kabizlik sorunu cekiyorsaniz...ewet 2.gunu diyetin en zor gunu,ama gecen haftaya oranla yemek yemek istegimin azaldigfi buyuk bir gercek,ozellikle de gece yemelerim....su an 6.gun we 6 gunde toplam 4 kilo werdim....acayip mutluyum,size tawsiyem sakin blendrdan gecirmeyin corbayi mumkunse sebze yemegi olarak suyu ile birlikte tuketin,daha lezzetli we witamin acisindan faydali oluyor...ne tansiyonum dustu ne de basim dondu ne de halsizlik cektim...gayet saglikliyim we hergun 1 saat gym(spor)e gitmeye dewam ediyorum,inanin inceldim....sakin pes etmeyin kizlarrrrrrrrr

tam olarak çorbanın tarifini yazarmısınız lütfen okuyunca çok heyecanlandım umarım bendede işe yarar

arkadaşlar ben im 6. günümdü halsiz düştüm.3 tatlı kaşığı pekmez aldım .üstünede suiçince midem altüst oldu.çıkardım. 2 kase yoğurt 2 kase çorba aldım mecburen.yarın misafirlerim var ona hazırlanacağım.ufaklıklar ilgiye muhatç.şimdi iyiyim .akşama kadar bir şey yememeyi düşünüyorum.birde 2 numaram sürekli emiyor .halsizliğime o sebeb olmuş olabilir .yarın tabikide devam edeceğim.inş.

tabi canım.çorba için yarım orta boy lahana 1 kerviz yeşiliyle beraber 4-5 yeşil soğan 5 kuru soğan birer demet maydonoz ve dereotu 5 litrelik düdüklüye koyup kaynattım.istediğim kadar çorba içtim 7 gün boyunca.
1.gün muz hariç meyve
2.gün sebze
1.gün sebze ve meyve
4.gün 5 muz 4 bardak süt
5.gün 300 gr yağsız et
6.gün 500 gr et
7.gün pirinç lapası
bunları yedim.pek spor yapmadım.birde bolca çay içtim.tabi tatlandırıcı ile

tabi canım.çorba için yarım orta boy lahana 1 kerviz yeşiliyle beraber 4-5 yeşil soğan 5 kuru soğan birer demet maydonoz ve dereotu 5 litrelik düdüklüye koyup kaynattım.istediğim kadar çorba içtim 7 gün boyunca.
1.gün muz hariç meyve
2.gün sebze
1.gün sebze ve meyve
4.gün 5 muz 4 bardak süt
5.gün 300 gr yağsız et
6.gün 500 gr et
7.gün pirinç lapası
bunları yedim.pek spor yapmadım.birde bolca çay içtim.tabi tatlandırıcı ile

Bende diyordum ki neden kılo veremedim :))
Siz baya baya diyet yapmışsınız. ben çorbayı gunde bir kere tukettım ama normal yıyceıklerımı cok abartmadan ekmeği kısarak yedım.

İçine hazır 1 paket domates çorbası atıyordum
Ama dün sadece lahana kereviz ve soğan ile yaptım
yoğurt tabii light 1 küçük paket ile beraber yedim
çok kötü değildi belki de ben çok açtım
şimdi yeşil çay içiyorum plates yaptım
ve yürüme bandında yürüdüm bakalım neler olacak
geçen sene sadece lahana çorbası ve yoğurt yedim
12 kilo verdim 1.5 ayda
ama cmt pazar serbest bırakmıştım
şimdi 60 kiloyum herkese başarılarrrrrr

merhaba bi şey sorabilir miyim o kilolar tekrardan alınıyo mu peki çorbayı bırakınca 1 buçuk ayda 12 kilo çok güzel çünkü ama hızlı verilen kilolar çabuk alınır derler ya hep o yüzden soruyorum.

ben 1,60 boyundayım ve son zamanlarda tartılmadım ama 60 kiloya yaklaştım sanırım.55 kg olmak istiyorum.bu akşamda bu çorbayı yapacağım.umarım tadı yenilmyecek kadar kötü değildir.

merhaba bi şey sorabilir miyim o kilolar tekrardan alınıyo mu peki çorbayı bırakınca 1 buçuk ayda 12 kilo çok güzel çünkü ama hızlı verilen kilolar çabuk alınır derler ya hep o yüzden soruyorum.

yok canım alınmıyor
ben 4-6 kilosunu aldım ama neden
2 kere kongreye gittim
1 kere tatile
3-4 kere toplantı geçen yaz
bunlar hep herşey dahil otellerdeydi
benim suçum dikkat
edersen almazsın ben 59 olmuşum bugün 50 leri gördüm yine gerisi gelir bayanssulusmile

Arkadaşlar merhaba,,bu çorbayı günde 4 kupa felan içsek yeterli olur mu kupanın büyüklüğü var baya 3 kepçe çorba alıyor yani? Yeşil çay elma tüketiyorum başka bişey de yemiyorum,,kilom da 54 benim boyuma göre iyi ama takıntı sanırım,,şimdiden teşekkürler,,

kaç gündür yorumları okuyorum tam diyorum yapcam bi bakıyorum kötü yorumlar vazgeçiyorum çok kararsızım ama yapacam sanırım 68 kiloyum boyum da 1.63 cm. 8- 10 kilo fazlam var ve veremiyorum bi türlü bu çorba bi çare gibi gözüküo bakalım başlarsam eğer yazarım yine

benimde ayni 68 kiloyum 1.64 boyum bugun yaptim tadi gayet güzel tabi ben tuz nane biber sarimsakda ekledim ve limon ekliycem icerken yoksa zorlamayla olmaz zevkle icmeliyimki sonra iki gune birakirim biliyorum kendimi denemekten zarar gelmez dimi ama.

mrb hanımlar, yorumlarınızın çoğunu okudum ama çorba tarifini göremedim.. sanırım benim de kilo vermeye ihtiyacım varkaydirigubbakcemile2 tarif konusunda yardım istiyorum şimdiden teşekkürler hoşçakalın..yerimseniben

X