Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben denediğimde korkunçtu. kupama doldurup iki sefer anca içebildim...sonrası çöpe. dayanıp zayıflayanları alnından öpüyorum

ya kızlar başka bir yerdeokudumda şimdi baharat koymayın içine zayıflayamazsınız dio ben baharatla tatlandırırım diyordum napcam şimdi

ya kızlar başka bir yerdeokudumda şimdi baharat koymayın içine zayıflayamazsınız dio ben baharatla tatlandırırım diyordum napcam şimdi

baharat derken acimi demek istedin....aci metabolizmayi dahada cok hizlandiriyo...paket corbada zaten biraz tuz var...

yorumlara bakılırsa işe yarıyor umarım bendede olur. çorbamı yaptım az önce bakalım neler olacak :)

valla kızlar ben eşime yapıyorum bu çorbayı, ben içemiyorum ama o seviyoooooooo,(MİDESİZDİR ACCIK KENDİLERİ) geçen sene 10 gün yaptı, yanında bol suu içti.
10 günde 10 kilo verdi vallla.
şimdi yine başladı, ama evin kokusu iğrenççççççç,
kimseler gelmez inş misafirliğeee.

arkadaşlar bu çorbanın tam tarifini nerden bulabilirim.Heryerde farklı tarif var hepsinin malzemeleri farklı işe yarayan hangisi lütfen tarifini verirmisiniz

ya arkadaşlar ben netten araştırdımda bu çorbanın bi çok tarifi var salçalı baharatlı soğanlı sarımsaklı kabaklı hatta patlıcanlısı bile var kafam çok karıştı nolur bana yardım edin bu çorbayla kilo veren arkadaşlar tarifinizi yazarmısınız ama ben akşam 7,30 a kadar okuyabilcem ondan sonra nete bir hafta giremicem nolur bu gün bana bi cevap yazarmısınız lütfennnn

merhaba suskunkız ben bu diyeti arada bi yapıyorum ve kilo veriyorum.çorbamın tarifi göz kararı beyaz lahana 1 tane kabak patlıcan kereviz sapı maydanoz domates ve 6 7 tane kuru soğan çok çok az tuz ve su koyup düdüklüde pişiriyorum.sonra blendırdan geçiriyorum çorbam hazır ama taneli seviyorsan blendırdan geçirme.yerken baharatla tatlandırıp yiyorum.sana kolay gelsin inşallah kilolarını verirsin :)

olur canım sevmiyosan koyma.hatta ben bazen kereviz sapıda koymuyorum.kokusu kötü diye.önemli olan lahana ve soğan

rica ederim canım benim umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

ben denedim ama lahananin kokusuna dayanamadim icemedim insallah hepiniz guzel sonuclar alirsiniz kardeslerim

Merhaba hanımlar bende bu çorbayı denedim gerçektende mucize gibi verdiriyo kiloları bende guatr var yani metebolizmam çok yavaş çalışıyor o yüzden kilo verme oranımda çok düşük;öle olduğu halde lahana çorbasını denedim 11 günde 8 kilo verdim benim çorbamda domates maydanoz kuru soğan ve lahana vardı sadece birde 2 adet et bulyon tuz serbest ama yağ yasak ben pişirirken içine karabiber ve pul biber attım o kadar iğrenç gelmedi bana denemek isterseniz tavsiye ederim fakat diyet listesini harfi harfine uygulayınki vücudunuz vitaminsiz kalmasın ayrıca ben günde 3 lt su içtim ve 4-5 fincan lahana çorbasından içtim

Lahana çorbası diyetinin zararları:

Yukarıda belirttiğimiz nedenlerden ötürü lahana diyeti sağlıklı bir diyet değildir ve sağlıksız bütün diyetler gibi çeşitli istenmeyen etkilere neden olurlar, lahana çorbası diyetinin en yaygın ve gerçekleşmesi neredeyse kesin olan etkileri: baş dönmesi, zaafiyet ve konsantrasyon eksikliğidir. Bunun yanında diyeti yapan kişinin durumuna göre ortaya çıkabilecek yan etkiler şunlardır: metabolizmanın yavaşlaması, ağız kokusu, düşük tansiyon, adet düzensizliği, saç kaybı, saç ve tırnaklarda kuruma, sinirlilik, kas kaybı ve nadir vakalarda ani ölüm(*).

tekrar 5 günlük yapıcam bu dıyetı yarın başlıcam pzar gunune kadar verırım inşalah 3 kıloda olsa

öff elma diyetini bıraktım markete gelmemiş burada başka yerde de bulamadım yarın buna geçicem. muhtemelen 3 gün anca yaparım.

ee kimse yapmıyo mu bu diyeti?? benimki pişiyo valla şimdiden korkuyom bi düdüklü dolusu oldu ve kokuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…