Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

olur okadarlık bebemmm :)))
sen devam et ii haberlerini bekliorum en kısada bende seninleyimm

fena kacırdım bugun kendıme ınanamıyorum dıetı kıloları unuttum sankıı oysa sabah ne guzel baslamıstııı corbamı yapmıstım ama araya ekmek kek ve cevız ve baska yemek te kacırdımmklava:

ben hasta oldum burnum akıyoo hapsırıp öksrüp duruyorum bide ishl oldum tetiklemesin diyede braktm çorbayı ya napalım saglıgımdan önemli değil bi süre gecsin öle baslarım artık bu arada sizede tebrikler çok iyi gidiosnzz:)

evet canım hiçbişiii sağlığından daha önemli değl

merhaba ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum ama burdaki lahana çorbası diyetiyle ilgili hemen her sayfayı okudum ve azimle 6 gün boyunca yaptım ama sonuç hüsran oldu sadece bir kilo verdim. 76 dan 75 düştüm. sanırım tek eksik yaptığım şey yürüyüştü. şimdi 2 gün ara verdim yürüyüşle birlikte tekrar başlamayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum hemen çorbayı ocağa koyacam çünkü :a015:

canım benim kaçamaksız 6 gün boyunca yapıpda kilo vermemen garip CADIARZU
yürüyüş bende yapmamıştım ve 5 günde 4 kilo vermiştm tatlımm çorbayımı az içtin bünyen mi kabul etmedi bilmiorum istersen birkere daha dene tatlım ama yine veremezsen bence bu diyet sana yaramıyo boşuna eziyet çekme derim ben :1hug:

evet ben de çok ciddi hayal kırıklığı yaşadım buradakileri okuyunca kesin 3-4 kilo veririm diyordum 6 gün hiç kaçırmadım evet ama son günlerde çorbayı biraz az içtim belki o etkilemiştir diyorum kendi kendime ama bayrama kadar biraz zayıflamak istiyorum eşimin sözü var zayıflarsam istediğimi alacak :) ben bir kez daha deneyecem sanırım bana şans dileyin

eD@HMet bir de bişey soracam sana arkadaşım sebze ve meyve günlerinde istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz? yoksa öğünlerde 1-2 tane mi yememiz gerekiyor. ben ilk günler sebze ve meyveyi fazla yedim sanırım düşündükçe o geldi aklıma cevap yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

kaç kilosun arkadaşım birlikte yapabiliriz

CANIM ben meyve gününde işte olduğum için sabah çorba arada elma öğlen çorba arada 1-2 elma daha akşam çorba ve sonra 1 elma daha yedim
sebzede de salatalık yedim sadece aynı şekilde yemek yapacak yerim yok maalesef işyerinde :1no2:
meyve sebze günündede almalarımı ve salatalıklarımı yedim aynı şekilde sabah öğlen akşam aynı saatlerde aksatmadan çorbamı içtim hatta ben 4.gün el titremesiyle uyanıp 1 tane halley hüpletmiştimm klava:
ama yinede sonuç 65 den 61 e düşmek oldu bebmmm kaydirigubbakcemile2
bende bayrama kadar tekrar denicem fırsatını bulup bi yapabilsem muhtemelen haftaya başlarım şuan 60 ım ama acayip kaçırıorum kilo almam an meselesi :sinifsinif:
bayrama kadar bi 2-3 kilo daha versem bana yetecek
hepimize ii şanslarrrr opuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim: sey galıba ben sey 2 kılo vermısımm ve reglı oluyorum yanı bu haldeyken bu ıncelmeeeeeeeeeee:enbuyukkk:

mrb siz bu yemeği nasıl yaptınız tam olarak tarifini verebilirmisiniz çok sevinirim teşekkür ederim

bende dün yaptım çorbamı ve tadını sewdim ama öle yağsız falan pişirmedim az zeytinyağı koyarak yaptım... birde ben kerewizi çok sewerim o lahananın kokusunu bastırmıştı sanırım:)oyüzden içtim

aynı kilodayız nasıl gidiyor diyet?ben sana eşlik edebilirim
tamam yapalım canım az once ablam ve yıgenım dedıkı teyze cok zayıflamıssınn valla sahane gıdıyo hatta cok kacırmama ragmen verdım ve ınceldım tenımde yumusacık oldu bırlıkte yapmak ıstersen yapalım canım

orkunegecim nekadardır yapıyosun sen şimdi ve ne kadar verdin güzelim....
haftaya başlıorummmm inşşşşşşşşş..........

orkunegecim nekadardır yapıyosun sen şimdi ve ne kadar verdin güzelim....
haftaya başlıorummmm inşşşşşşşşş..........

ben 1 haftadır yapıyorum reglı donemım ve ayrıca hakkaeten tam uygulamadım yedım cunku kek ekmek vs ama seker kullanmıyorum kestım onu tatlandırıcı kullanıyom gun boyuda cay su ve tabı mıskın mıskın oturmuyom her fırsatı degerlendırıyom hareket ıcın ve reglı lı olmama ragmen 2,5 kılo verdım ve ben corbamı yagsız yapıyom acıkcası sıkı bı deıetı bırlıkte uygulama ısteyen varsa buyursun bırlıkte yapalım zıra 3 yıldır bu kılo canımı cok sıktı ve 2 ayda 15:dance:kılo verme hedefım buyrun bırlıkte yapmak ısteyen arkadas varsa

evet bencede kokusun kerevız bastırıyo bende severım kerevızı bıde sarımsak at ıcıne super oluyooo kac kılosunn seker

Ben kerevızden nefret edıyorum geÇende koymuŞtum ama bu kez koymayı dÜŞÜnmÜyorum kızlar
bırde bÖyle denıcem bakalım....

evet bencede kokusun kerevız bastırıyo bende severım kerevızı bıde sarımsak at ıcıne super oluyooo kac kılosunn seker

ooo sarımsağıda severim benkaydirigubbakcemile3canım ben 59 kiloydum.sporu bıraktım yediklerimede dikkat etmeyince bi kaç ay içinde 62,5 oldummafoldumben sen ne kadarsın?bu arada diyeti tam olarak uygulamıyosun sanırım diğer sayfada öle okumuştum bende gerçek listeye bağlı kalabilirmiyim emin diilim...ama deneyenler varsa bi fikir verebilir misinz?

bende katılsam aranıza olur mu kıslaryerimseniben yalnız diyeti nası uyguluyosunuz biraz anlatırmısnız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…