olur okadarlık bebemmm :)))
sen devam et ii haberlerini bekliorum en kısada bende seninleyimm
ben hasta oldum burnum akıyoo hapsırıp öksrüp duruyorum bide ishl oldum tetiklemesin diyede braktm çorbayı ya napalım saglıgımdan önemli değil bi süre gecsin öle baslarım artık bu arada sizede tebrikler çok iyi gidiosnzz:)
Hadİ bakalımmm İlk gÜnler yavaŞ verİlİo canım sonradan Çok belİrgİn oluyo
ben 65 den 60 daha doĞrusu 61 e lahana Çorbasıyla 5 gÜnde dÜŞtÜm 5.gÜnÜn gecesİ saÇta kÖfte kaÇamaĞına raĞmen sonrada 1 kİlo verdİm Şİmdİ 60 ım canım
tekrar yapıp 50 lİ rakamları bİ gÖrİİm İnŞ Çok Özledİmm :)))
merhaba ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum ama burdaki lahana çorbası diyetiyle ilgili hemen her sayfayı okudum ve azimle 6 gün boyunca yaptım ama sonuç hüsran oldu sadece bir kilo verdim. 76 dan 75 düştüm. sanırım tek eksik yaptığım şey yürüyüştü. şimdi 2 gün ara verdim yürüyüşle birlikte tekrar başlamayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum hemen çorbayı ocağa koyacam çünkü :a015:
canım benim kaçamaksız 6 gün boyunca yapıpda kilo vermemen garip CADIARZU
yürüyüş bende yapmamıştım ve 5 günde 4 kilo vermiştm tatlımm çorbayımı az içtin bünyen mi kabul etmedi bilmiorum istersen birkere daha dene tatlım ama yine veremezsen bence bu diyet sana yaramıyo boşuna eziyet çekme derim ben :1hug:
bu diyeti benim bir arkadaşım yapmıştı.bir buçuk ayda 18 kilo verdi.1 saat yürüyüşle.ve gayetde sağlıklıydı.spor yaptığı için biryeride sarkmadı.ben yapıcam ama bir diyet arkadaşı bulmam lazım.kilosu kiloma yakın biri varsa günlük hesap verip dertleşeceğim bekliyorum .bu diyeti yapacaz.
slm elıt28 fatos ben 76 kıloyum bugun baslıyorum hatta suan ıcıyorum corbamı bırlıkte yapalımmııı ne dersın
evet ben de çok ciddi hayal kırıklığı yaşadım buradakileri okuyunca kesin 3-4 kilo veririm diyordum 6 gün hiç kaçırmadım evet ama son günlerde çorbayı biraz az içtim belki o etkilemiştir diyorum kendi kendime ama bayrama kadar biraz zayıflamak istiyorum eşimin sözü var zayıflarsam istediğimi alacak :) ben bir kez daha deneyecem sanırım bana şans dileyin
eD@HMet bir de bişey soracam sana arkadaşım sebze ve meyve günlerinde istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz? yoksa öğünlerde 1-2 tane mi yememiz gerekiyor. ben ilk günler sebze ve meyveyi fazla yedim sanırım düşündükçe o geldi aklıma cevap yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
CANIM ben meyve gününde işte olduğum için sabah çorba arada elma öğlen çorba arada 1-2 elma daha akşam çorba ve sonra 1 elma daha yedim
sebzede de salatalık yedim sadece aynı şekilde yemek yapacak yerim yok maalesef işyerinde :1no2:
meyve sebze günündede almalarımı ve salatalıklarımı yedim aynı şekilde sabah öğlen akşam aynı saatlerde aksatmadan çorbamı içtim hatta ben 4.gün el titremesiyle uyanıp 1 tane halley hüpletmiştimmklava:
ama yinede sonuç 65 den 61 e düşmek oldu bebmmm kaydirigubbakcemile2
bende bayrama kadar tekrar denicem fırsatını bulup bi yapabilsem muhtemelen haftaya başlarım şuan 60 ım ama acayip kaçırıorum kilo almam an meselesi :sinifsinif:
bayrama kadar bi 2-3 kilo daha versem bana yetecek
hepimize ii şanslarrrr opuyorumnanaktan
ıste buna hic bir lafim yok cunki bu corbayi cok kez denedim gerci tadi cok kotu geldigi icin uzun zaman kullanamadim ama 15 gunluk bir diyetle tam 9.500 kilo verdim ustelik cildim bir harika oldu bu tam bir vitamin deposu vucudun ihtiyaci olan hic bir vitamin ve mineral kaybi olmadan yenilen muz ile gereken potasyum uzeyi korunarak dikkatlice hazirlanmis bir diyet listesi bunun asil hazirlayicilari ısvec'li obezite doktorlaridir ki orada corbayi daha cazip bir hale getirmek icin icine bolca sovan yada sarimsak tozu ekleniyor .
Tadi biraz itici geliyor dogrusu ama ben ogure ogure ictim tam 15 gun ve dokuz bucuk kilo vermisdim ustelik ne tansiyonum dustu ne basim dondu ne halsizlesdim .
Bu corbayi bu denli hizli kilo verdirir hale getiren sey icinde bulunan kereviz saplari dogada vucutdaki yagi yakan sebzeler cok az bunlardan ikisi ananas ve kereviz sapi yani diger rejimlerde kullandigimiz meyve ve sebzeler sadece kilo almamamizi ve vucutda biriken yagi kullanarak yakilamsini saglar ama bu iki besin maddesi iclerinde bulunan enzimler sayesinde gercekden yagi yakan besinlerdir.
Yanlis animsamiyorsam ananas eger taze bicimde yani konserve degil gunde 8 adet yenebilirse cok hizli kilo verdirebiliyor elbette bu imkansiz kimse gunde 8 adet taze ananasi tuketemez mide iflas eder .kereviz sapida eger suyu sikilip gunde bir kac bardak icilirse ayni etkiyi sagliyor ama bobrek rahatsizligi olanlar asla denemesin bobrek tasi yapabilir.
Ayrica bu corbadaki lahana tiroidi hizli calistirip (dengesini bozmadan) terlemeyi hizlandiriyor domates sogan zaten c vitamini depolari yani uzun sozun kisasi bu corbanin tadina dayanabilecek varsa mutlaka denesin ve her gun yaklasik yarim kilo verdigini gozleriyle gorsun.
Saglikli diyetler.
tamam yapalım canım az once ablam ve yıgenım dedıkı teyze cok zayıflamıssınn valla sahane gıdıyo hatta cok kacırmama ragmen verdım ve ınceldım tenımde yumusacık oldu bırlıkte yapmak ıstersen yapalım canımaynı kilodayız nasıl gidiyor diyet?ben sana eşlik edebilirim
orkunegecim nekadardır yapıyosun sen şimdi ve ne kadar verdin güzelim....
haftaya başlıorummmm inşşşşşşşşş..........
bende dün yaptım çorbamı ve tadını sewdim ama öle yağsız falan pişirmedim az zeytinyağı koyarak yaptım... birde ben kerewizi çok sewerim o lahananın kokusunu bastırmıştı sanırım:)oyüzden içtim
evet bencede kokusun kerevız bastırıyo bende severım kerevızı bıde sarımsak at ıcıne super oluyooo kac kılosunn seker
tamam yapalım canım az once ablam ve yıgenım dedıkı teyze cok zayıflamıssınn valla sahane gıdıyo hatta cok kacırmama ragmen verdım ve ınceldım tenımde yumusacık oldu bırlıkte yapmak ıstersen yapalım canım