Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kendim çalıp kendim söylüyom valla kimse yok olsun ama ben yazayım bir tasımı içtim bol limonlu çok çok kötü değil ama kilo verdirecek mi bilmiyorum...

bu diyeti benim bir arkadaşım yapmıştı.bir buçuk ayda 18 kilo verdi.1 saat yürüyüşle.ve gayetde sağlıklıydı.spor yaptığı için biryeride sarkmadı.ben yapıcam ama bir diyet arkadaşı bulmam lazım.kilosu kiloma yakın biri varsa günlük hesap verip dertleşeceğim bekliyorum .bu diyeti yapacaz.

arkadaşlar ben 57 kiloyum basen karnım ve popom baya var ben şimdi bunu yapsam verebilirmiyim ki hani az kiloyla yada fazla kiloyla verip vermemek arasında fark var mı?yaparsamda boşuna yapmayım yani tam sayfaların hepsini okumadım ama herkes farklı bişey söylüyor bana bu tarifi tam bilen ve uygulayan varsa söyleyebilirmi acaba. şimdiden tşk ediyorum.

kızlar son gunlerdee goturuyorum yemeklerı vallaa hemdeee ekmeklerleee :KK43: yarın baslıyorum dıyete yapmak ısteyen varsa beraber yapalım :)

kızlar son gunlerdee goturuyorum yemeklerı vallaa hemdeee ekmeklerleee :KK43: yarın baslıyorum dıyete yapmak ısteyen varsa beraber yapalım :)

slm elıt28 fatos ben 76 kıloyum bugun baslıyorum hatta suan ıcıyorum corbamı bırlıkte yapalımmııı ne dersın :eek:

yapalım canım bende 60 kiloyum 55 olsam yeter

tamam canım msn le devam edelımmı benım cok moralım bozuk ınanlılmaz bısey 171 boyundayım 56 kıloydum sımdı oldum 76 aglamak ısıtıyorum kendımıı kocamam cok kocaman hıssedıyorummm:eek:klava::eek:klava:

tamam canım msn le devam edelımmı benım cok moralım bozuk ınanlılmaz bısey 171 boyundayım 56 kıloydum sımdı oldum 76 aglamak ısıtıyorum kendımıı kocamam cok kocaman hıssedıyorummm:eek:klava::eek:klava:
buarada bende manısalıyımm :))))))))):içelim:

Bendee manısalıyımmm :))))))
bende yarın baŞlayabıŞlırım tatlıŞlar....59-60 arası gıdıp gelıorum 65 den bu kıloya lahana dıyetıyle 5 gÜnde dÜŞtÜmm geÇtıĞımız aylarda bılgılınıze............. :))

Bendee manİsalıyımmm :))))))
bende yarın baŞlayabİŞlİrİm tatlıŞlar....59-60 arası gİdİp gelİorum 65 den bu kİloya lahana dİyetİyle 5 gÜnde dÜŞtÜmm geÇtİĞİmİz aylarda bİlgİlİnİze............. :))

tamam canım benım 2 gun oldu baslıyalı 500 gram verdım evet az ama reglı donemım ve cok sıskınım o yuzden galıba benıde 60 lara ındırın lutfennnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

banada annem yaptı simdi çook kilo aldım çookkk::::KK43: off 2008 yaz sonu 73 kg iken şimdii 82 kiloyumm boyum ozmaan 172ydi şimdi 174 dört gün sonra kep fotoları cekilcek bakalım bi 4 gün yapalımda en azı yüzüm biraz süzülsünn bana şans dileyin cumartesi sabahı yazıcam arkadaslar sonucu herkese kolay gelsin:)

tamam canım benım 2 gun oldu baslıyalı 500 gram verdım evet az ama reglı donemım ve cok sıskınım o yuzden galıba benıde 60 lara ındırın lutfennnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

İnersn datLımmm sende bu hırs varken inş... Şeniz

banada annem yaptı simdi çook kilo aldım çookkk::::KK43: off 2008 yaz sonu 73 kg iken şimdii 82 kiloyumm boyum ozmaan 172ydi şimdi 174 dört gün sonra kep fotoları cekilcek bakalım bi 4 gün yapalımda en azı yüzüm biraz süzülsünn bana şans dileyin cumartesi sabahı yazıcam arkadaslar sonucu herkese kolay gelsin:)

kolay gelsin tatlışkom
senin benden daha çok şansın var çünkü kilon fazla ve o yüsden ben haftada tam uyarak 5 verirken sen 7 garanti verirsen ama o kaçamak bebemmmmm :teselli:

İnersn datLımmm sende bu hırs varken inş... Şeniz

kolay gelsin tatlışkom
senin benden daha çok şansın var çünkü kilon fazla ve o yüsden ben haftada tam uyarak 5 verirken sen 7 garanti verirsen ama o kaçamak bebemmmmm :teselli:

sekerler corbamı ıctım acıkcası bı suzulmeler var bugun 45 dk yurudum bıde eve merdıvenle cıktımm hadı bakalım hepımıze kolay gelsın ama mutlaka fıt olalımm olurmuu hemde 2 ay ıcınde sozmuuu sekerler
buarada corbaya sarımsak atmıstım blendırdanda gecırdım ondanmıdır bılmıyom ama bana ne gaz yaptı nede kokusu var aksıne brokolı corbası gıbı olmus bıde maydonuz var tabııı baharatlarıı bolca attım kımyon karabıber nane:uhm:

sekerler corbamı ıctım acıkcası bı suzulmeler var bugun 45 dk yurudum bıde eve merdıvenle cıktımm hadı bakalım hepımıze kolay gelsın ama mutlaka fıt olalımm olurmuu hemde 2 ay ıcınde sozmuuu sekerler
buarada corbaya sarımsak atmıstım blendırdanda gecırdım ondanmıdır bılmıyom ama bana ne gaz yaptı nede kokusu var aksıne brokolı corbası gıbı olmus bıde maydonuz var tabııı baharatlarıı bolca attım kımyon karabıber nane

cok fena ınceldıgımı hıssedıyorum ve goruyorummm ama kıloda bı degısıklık yok yanı okadar abartılı ama reglı donemındeyım ustelık gecıktı o yuzdenmıı acep

orkunegecim sakın yılma devam et bir beden düşceksin tatlım gör bak
ben başlayamöadım bi türlü ama bgn yarın lahanayı bi alsam kaçarım yok 50 li rakamları özledim çokkkkkkkkkkk :))

orkunegecim sakın yılma devam et bir beden düşceksin tatlım gör bak
ben başlayamöadım bi türlü ama bgn yarın lahanayı bi alsam kaçarım yok 50 li rakamları özledim çokkkkkkkkkkk :))
1 kılo verdım galıba:))))))))))))))) cok ınceldı belımmhihoyyyt

Hadı bakalımmm ılk gÜnler yavaŞ verılıo canım sonradan Çok belırgın oluyo
ben 65 den 60 daha doĞrusu 61 e lahana Çorbasıyla 5 gÜnde dÜŞtÜm 5.gÜnÜn gecesı saÇta kÖfte kaÇamaĞına raĞmen sonrada 1 kılo verdım Şımdı 60 ım canım
tekrar yapıp 50 lı rakamları bı gÖrıım ınŞ Çok Özledımm :)))

Hadİ bakalımmm İlk gÜnler yavaŞ verİlİo canım sonradan Çok belİrgİn oluyo
ben 65 den 60 daha doĞrusu 61 e lahana Çorbasıyla 5 gÜnde dÜŞtÜm 5.gÜnÜn gecesİ saÇta kÖfte kaÇamaĞına raĞmen sonrada 1 kİlo verdİm Şİmdİ 60 ım canım
tekrar yapıp 50 lİ rakamları bİ gÖrİİm İnŞ Çok Özledİmm :)))
bende 50 lılı rakamlarımı ozledım 58 olmayı hedeflıyorum ve bı daha kılolara mahkum olmak ıstemıyorumm:) arada bazen ufak lokmalar atıyom agzıma napım canım cekıyooo kaydirigubbakcemile3

olur okadarlık bebemmm :)))
sen devam et ii haberlerini bekliorum en kısada bende seninleyimm

X