Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar son gunlerdee goturuyorum yemeklerı vallaa hemdeee ekmeklerleee yarın baslıyorum dıyete yapmak ısteyen varsa beraber yapalım :)
yapalım canım bende 60 kiloyum 55 olsam yeter
buarada bende manısalıyımm :))))))))):içelim:tamam canım msn le devam edelımmı benım cok moralım bozuk ınanlılmaz bısey 171 boyundayım 56 kıloydum sımdı oldum 76 aglamak ısıtıyorum kendımıı kocamam cok kocaman hıssedıyorummmklava:klava:
Bendee manİsalıyımmm :))))))
bende yarın baŞlayabİŞlİrİm tatlıŞlar....59-60 arası gİdİp gelİorum 65 den bu kİloya lahana dİyetİyle 5 gÜnde dÜŞtÜmm geÇtİĞİmİz aylarda bİlgİlİnİze............. :))
tamam canım benım 2 gun oldu baslıyalı 500 gram verdım evet az ama reglı donemım ve cok sıskınım o yuzden galıba benıde 60 lara ındırın lutfennnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
banada annem yaptı simdi çook kilo aldım çookkk::: off 2008 yaz sonu 73 kg iken şimdii 82 kiloyumm boyum ozmaan 172ydi şimdi 174 dört gün sonra kep fotoları cekilcek bakalım bi 4 gün yapalımda en azı yüzüm biraz süzülsünn bana şans dileyin cumartesi sabahı yazıcam arkadaslar sonucu herkese kolay gelsin:)
İnersn datLımmm sende bu hırs varken inş... Şeniz
kolay gelsin tatlışkom
senin benden daha çok şansın var çünkü kilon fazla ve o yüsden ben haftada tam uyarak 5 verirken sen 7 garanti verirsen ama o kaçamak bebemmmmm :teselli:
banada annem yaptı simdi çook kilo aldım çookkk::: off 2008 yaz sonu 73 kg iken şimdii 82 kiloyumm boyum ozmaan 172ydi şimdi 174 dört gün sonra kep fotoları cekilcek bakalım bi 4 gün yapalımda en azı yüzüm biraz süzülsünn bana şans dileyin cumartesi sabahı yazıcam arkadaslar sonucu herkese kolay gelsin:)
1 kılo verdım galıba:))))))))))))))) cok ınceldı belımmhihoyyytorkunegecim sakın yılma devam et bir beden düşceksin tatlım gör bak
ben başlayamöadım bi türlü ama bgn yarın lahanayı bi alsam kaçarım yok 50 li rakamları özledim çokkkkkkkkkkk :))
bende 50 lılı rakamlarımı ozledım 58 olmayı hedeflıyorum ve bı daha kılolara mahkum olmak ıstemıyorumm:) arada bazen ufak lokmalar atıyom agzıma napım canım cekıyooo kaydirigubbakcemile3Hadİ bakalımmm İlk gÜnler yavaŞ verİlİo canım sonradan Çok belİrgİn oluyo
ben 65 den 60 daha doĞrusu 61 e lahana Çorbasıyla 5 gÜnde dÜŞtÜm 5.gÜnÜn gecesİ saÇta kÖfte kaÇamaĞına raĞmen sonrada 1 kİlo verdİm Şİmdİ 60 ım canım
tekrar yapıp 50 lİ rakamları bİ gÖrİİm İnŞ Çok Özledİmm :)))