Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

canım düzenli yapınca kilo verebilirsin.bence 1 gün yapmakla kilo veremezsin

selam kızlar bende az önce pişirdim çorbayı bende mi bi gariplik var ben çok sevdim tadını knor un kafkas çorbası var ona çok benziyor acaip lezzetli hatta yarın sabahı bekleyemeyip 1 kaseiçtim bile bu saatte
yarın sabah tartılacağım bakalım 7 gün yapamam haftaya çarşambaya şehir dışına çıkacağım 3 günlüğüne o yüzden 5-6 gün yapsam bile yeterli yarın bakalım tartı neyi gösterecek düzenli olarak yazmaya çalışacağım yapanlar lütfen sizlerde yazarsanız karşılaştırırız yaptıklarımızı

sanırım yarın sadece meyve ve çorba içilecek akşama kadar

benim demek istediğimilla bi haftamı yapılıcak sonuç için 1 gün yapılsa yinede azda olsa kilo verilmiyomu ilk gün yani

bugün ilk günüm sabah kahvaltıda 1,5 kase sıcak çorba içtim az önce de yarım elma yedim kilom 69,2 çıktı bakalım sonuçlar ne olacak sizlere günlük olarak yazacağım kaç kilo olduğumu neler yediğimi
paress sanırım 1 gün yeterli olmaz bende ilk defa yapıyorum ama bilmiyorum bakalım yarına eğer kilo vermiş olursam sende 1 günlük yaparsın

merhaba kızlar çorbanın malzemelrini okkudum anladığım kadarıyla çorbayı yapıoruz ve bitene kadar içioruz.Yalnız daha önce lahananın beklememesi gerektiğini duymuştum taze tüketilmesi gerekio die hatırlıorum.ayrıca bi kere lahana suyundan zehirlenmiştim .siz nasıl uyguluyosunuz bu kürü

ben bu diet olaylarından bıktım ya yeni çıktım bi dietten ki zaten hiç uymamıştım kaydirigubbakcemile3 bundan sonra günlükşeyler yapıcam sıkmıcam kendimi oyüzden sordum 1 günde bişey olurmu diye. tamam yarın senden çıkan sonucu bekliycem ama bide kilo farkı var senin kaç kilo fazlan var benim 4.5

benim vermem gereken 10 kilo var bakalım ne olacak

canım ben çorbayı bidefa yapıyorum bitene kadar içiyorum ama dolapta muhafaza ediyorum ve içiceğim kadar ısıtıyorum daha önceki uygulamamdada böyle yapmıştım.şimdiye kadar zehirlenmedim :)

paress benim 200 gr gitmiş bugün yan,i 1 gün bi işe yaramadı bende gerçi 3 gündür wc ye çıkamıyorum belki onun etkisi de var ama

sabah kahvaltıda 1 ,5 kase sıcak acılı çorba içtim brokoli haşladım ıceberg ve semizotu ile salata yaptım bugün öğleyin onu yiyeceğim bakalım dünü kaçamak hiç yapmadan b,tirsdim bakalım bugün bitince ne olacak

canım çok teşekkür ederim dönüş yaptığın için ama hakketten azmış gerçi kabızım diyosun ondanda olur ben kabızken hayatta kilo veremem 100gr bile gitmez :sinifsinif:
ben yıllarca tedavi gördüm ilaçlar içtim ama çareyi karbonhidratı azaltmakta buldum birde yeni bi tarif uyguluyorum bir haftadır 2ceviz içi koyuyosun suya sbaha kadar beklio sabah aç karnına suyunu içiyosun istersen cevizinide ye ben yiyorum hemen yenisini kouyosun bardağa.çok düzeldi inan 1 hafta oldu 1 tane bile ilaç almadım :lepi: şimdi bugün pazara gidicem lahanamı alıcam sonracıma yarın sabahki senin vereceğin kilo durumuna bakarak çorbamı hazırlıycam :kedi: yok gene böyle düşük bi rakamsa hiç uğraşmam turşusunu yaparım yeriz kışın kaydirigubbakcemile3
yokmu başka bana bilgi vericek hiç bekleme yap diyecek delikafadulden

sevgili paressbenim en büyük problemim kabızlık şimdiye kadar kilo problemim olmasının sebebi de o dedimki lahana diyetine başlarken müshil hapı kullanmayayım o çünkü çok fazla wc ye çıkarıyor ama maalesef bugün 3. gün az önce müshil hapımnı aldım gündüz de 2 tane form çayı içtim bakalım yarın ne olacak bu arada lahananın gazından da iyice davul gibi şiştim ben öğlenleri 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum valla eğer bu hafta sonunda da veremezsem kafayı yerim heralde
ben bu diyette yaşadıklarımı düzenli oalrak yazacağım bu akşam 3 küçük patatesi mikrodalgada közlediö arasına çok çok az tereyağı koydum onu yedim az önce de 2 adet havuç yedim en son çorbayı saat 4 gibi içmiştim bakalım sitelerde yazdığına göre eğer hiç bozmassam 3. gün sonunda 2-3 kg vermiş olacakmışım ki bugün bozmadıysam hiç bozmam işyerine çikolatalı pastalar baklavalar kazandibi keşkül tavuk göğsü geldi bizim odada bütün millet toplanıp yedi ben sadece baktımm:sinifsinif:

bugün diyette 5. günüm. yasakların dışına çıkmadım hiç.toplam 500 gr vermişim (( .ben diyette umduğumu bulamadım.belkide benim metobolizmama uygun bir diyet değil.çünkü ben normaldede genelde sebze türü yiyodum.kabızlık sorunum olduğu için.arkadaşlar sizin umudunuzu kırmış olmayım sadece gelişmelerimi paylaşmak istedim sizle...umarım sizin diyetiniz başarılı olur

ya kızlar dün çorbamı büyük bir iştahla pişirdim ilk kaseyi zorla içtim ikincisini içerken
midem okadar kötü olduki zor içtim ama üstüne sürekli su içtim midemin felaketi geçer belki diye
şimdi yanaşamıyorum bbile çorbaya of

valla ben lahanayı ve çorbasını çok seviyorum hatta oğlum var 5 yaşında o da bayıla bayıla içiyor

benim bugün 3. günüm dün akşam en son aldığım müshil hapları ve form çayı ile sabah wc ye çıkabildim sabahleyin tartıldığımda 67,9 kg çıktım yani kg kaybı başladığımdan beri 1,3 kg oldu bakalım devamında ne olacak bugün meyve ve sebze günü sabah 1,5 kase çorba içtim 1 domates yedim

bende kaynattım bugün ve yarın yapıcam tadı kötüde olsa içmeye gayret edicem bu son hızlıkilo vermegirişimim olucak artık buda işe yaramazsa dietisyen kapısındamı yatarım kendimi bi yere kitleyip adam olana kadar çıkmıycakmısın derim bilmiyorum yani kaydirigubbakcemile3

ben çorba tarifim şöyle
bi büyük boy patates,4 domates,iki etli kırmızı biber,2 baş soğan,bir havuç bunların hepsini rondodan geçirdim ve tencereye aldım.1/4 lahanayıda minik minik doğradım ve tencereye koydum lahana büyük olduğu için baya çıktı.üstüne göz kararı su ekledim.kaynayınca bi avuç pirinç attım.az tuz az pulbiber az nane kattım.pişmeye yakında maydanoz ekledim.iştahla içiyorum çok lezzetli oldu.içerkende içine limon sıkıyorum.bakalım ben kaç kilo verebileceğim.hihoyyyt

patates bence olmamalıydı bilmiyorum inşallah işe yarar bugün dördüncü günüm dün 1,3 kg kaybım varken bugün gene wc ye çıkamadım 800 gr a düştü biraz canım sıkıldı bugün pikniğe gittik sadece 1 ısırık kuşbaşlılı pide ile diyeti bozdum eğer buna bozak denirse şimdiye kadar en istşikrarlı gittiğim diyet bu oldu ama kilo kaybı fazla olmadı bakalım yarın ve salı gün de devam edecem ne çıkacak sonuç
acaba regli öncesi olmamın da etkisi var mı?

ilk gün için inanılmaz kaçamaksız diebilirim şöyleki sadece bikaçtane fındık ve 2 ceviz yedimmeyve ve çorba dışında bide limon tabi kiçok yakışıyo çorbaya içtikçe içtim madem sorun yoksositososito ama şöylede bişey varki öyle bi gün ayarlamışımki farketmeden regl olmak üzereyim eli kulağında yani sabah gram vermezsem hatta alırsam şaşırmam bıraksammı ya reglken veriliyomu kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…