ilk gün için inanılmaz kaçamaksız diebilirim şöyleki sadece bikaçtane fındık ve 2 ceviz yedimmeyve ve çorba dışında bide limon tabi kiçok yakışıyo çorbaya içtikçe içtim madem sorun yoksositososito ama şöylede bişey varki öyle bi gün ayarlamışımki farketmeden regl olmak üzereyim eli kulağında yani sabah gram vermezsem hatta alırsam şaşırmam bıraksammı ya reglken veriliyomu kilo
valla paress ben 5 . günde bu kadar kaçamak yapmadımkaydirigubbakcemile3 haa bugün kırmızı et ve domates vardı fazladan marul da yedim umarım bozmamıştır ama artık çok sıkıldım yarın son günüm olacak çünkü iş için şehir dışına çıkacağım
bakalım yarın sabah kilo durumu ne olacak ama bende de regli belirtileri başladı bakalım ne zaman regli olacam normalde 4 gün daha var
kiraz hadi bakalım senin sonucum ne çıkacak umarım istediğin sonucu alırsın
kiraz hadi bakalım senin sonucum ne çıkacak umarım istediğin sonucu alırsın
Bunu ben yazdım yani :::)Ya bu çorbanın tadı o kadar iğrenç değil içilebilir de sürekli bu içilmez :):)) Sabah kepek 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı ettim ama daha sonra bişey yemiycem bu çorbayı içicem öğlen fln.Zaten fazla kilom yok ama veremiyorum bu bikaç kiloyu 168 boyum 50 kilodayım 49a düştüm 52den karbonhidrat diyetiyle ama görünüşte bi değişiklik olmadı,elma sirkesini yaptım o da aynen bi de bunu yapıcam bu da işe yaramazsa rejim fln yapmayıp spor yapıcam sadece:) 48 olmak istiyorum
Kardeşimin hespatan yazmışımNURROSE ben bu arada
kereviz olmasa olmaz mı yaa kızlar ben kereviz koymadım cok kotu kokuodu pişince kimbilir ne kotu kokar