Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar

bende lahana çorbamı dün akşamdan yaptım,tadı ne yazıkki güzel değil ama asıl beni kokusu öldürüyo,şimdiye kadar 2 bardak içtim,limon sıkınca içimi sanki daha rahat oluyo

bakalım 2 haftadır diyete dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen kilomda değişiklik yok,inşallah lahanayla bi şok olurda tekrar vermeye devam ederim

valla paress ben 5 . günde bu kadar kaçamak yapmadımkaydirigubbakcemile3 haa bugün kırmızı et ve domates vardı fazladan marul da yedim umarım bozmamıştır ama artık çok sıkıldım yarın son günüm olacak çünkü iş için şehir dışına çıkacağım
bakalım yarın sabah kilo durumu ne olacak ama bende de regli belirtileri başladı bakalım ne zaman regli olacam normalde 4 gün daha var

kiraz hadi bakalım senin sonucum ne çıkacak umarım istediğin sonucu alırsın

sen okadar özenliyim diyosun yani :1shok: ben ilk gün için hiç umutlu değildim okadar yedim içtim falan dedim yinede biraz azalmıştı kilom bugünde azalırsa keramet çorbada diycem ama hala inanasım gelmiyo onuda belirteyim. ayrıca patates menüsünede çok takıldım valla ama yedim biraz bakalım yarın ne olucak
sende ii bikayıp vardır ben öyle tahmin ediyorum baksana kaçamak yok falan laksetifte alınmış :jeyyar:

kiraz hadi bakalım senin sonucum ne çıkacak umarım istediğin sonucu alırsın

inşallah canım ya...hepimiz biran önce kurtuluruz şu fazlalıklardan

benim bugün 2. günüm....dünü sadece meyve ve çorbayla geçirdim...hiçte kaçamak yapmadım

pazartesi kilom 72.900 dü bu sabah 71,700 ama bu zaten haftasonunun fazlalığıydı yani eksilen pek bişey yok...asıl bundan sonrası önemli...cumaya kadar yapıcam...inş güzel sonuçlar alırım...ona göre bayram öncesi bidaha yapmayı düşünüyorum

Kızlar ben de bugun başladım ben zaten uzman olcam.Karbonhidrat diyeti,elma sireski şimdi de bu:)

ben 4 sene evvel bu corbayla 7 kilo verdim kizimda 8 kilo verdi dogum yaptiktan hemen sonra .
ama kizim ara ara devam etti yani arada sirada icti ve yanina diyet sebzeli yemeklerle yasil yaprakli salata türleriyle tam 21 kilo verdi . ben 7 kilodan sonra biraktim o devam etti .corbasini icmeye ve diyete 4 sene oldu cok azini geri aldi . sundan dolayi cünkü sigarayi birakti . ben de 6 kiloyu geri aldim .cünkü bende sigarayi biraktim. neyse dünden itibaren yine basladim lahana corbasina iyi gidiyor.bu gün bir kilo eksik yani 77 kilo kalmisim . bakalim hayirlisi ...herkese basarilar kendimede tabiki. sevgiyle kalin

Ya bu çorbanın tadı o kadar iğrenç değil içilebilir de sürekli bu içilmez :):)) Sabah kepek 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı ettim ama daha sonra bişey yemiycem bu çorbayı içicem öğlen fln.Zaten fazla kilom yok ama veremiyorum bu bikaç kiloyu 168 boyum 50 kilodayım 49a düştüm 52den karbonhidrat diyetiyle ama görünüşte bi değişiklik olmadı,elma sirkesini yaptım o da aynen bi de bunu yapıcam bu da işe yaramazsa rejim fln yapmayıp spor yapıcam sadece:) 48 olmak istiyorum
Kardeşimin hespatan yazmışımNURROSE ben bu arada

Bunu ben yazdım yani :::)

slm kızlar

benimde bugün dördüncü günüm...ve hiç bozmadan devam ediyorum..
başlangıç kilom 72,900 şu anda 70,200 yani 4 günde 2,700 gr verdim...çokta memnunum,2 gün ara verip pazartesi tekrar yapıcam...tadıda gerçekten o kadar iğrenç değil...hatta ben alıştım artık çok rahat içiyorum

ArkadaŞlar bende dÜn akŞam bu sıteden aldım tarıfını bugÜn yapıcam ama sabah kahvaltı yapıyormusunuz acıkınca corbayımı ıÇıyorsunuz yada meyvamı tÜketıyorsunuz bılgı verırmısınız Öptm

ben dün kereviz bulamadım onun yerine havuç koydum bi sorun olmaz inşallah

engel 35 havuc zaten konuluyor.ama kereviz olsa da olabilir önemli degil. herkez cesitli yapiyor . bir kac tarif var internette. hangi malzemeler varsa onunla yap . kalorisi yüksek baklagiller olmasa icinde daha iyi olur derim ben. kolay gelsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/8633804-

kızlar lahana çorbasının linkini veriyorum size ben buna göre yaptım...ama içine ek olarak hazır sebze çorbası ve bulyonda koydum...ayrıca kerevizde mutlaka olmalı ...zaten lahana ve kereviz lif bakımında çok zengin ve kilo vermeyi bu iki sebze sağlıyo

tadıda inanın o kadar kötü değil...hatta benim içtikçe hoşuma bile gitti

ben 5 gün yaptım toplamda 3,200 gr verdim...2 gün ara verip pazartesi tekrar yapıcam...sonuçları yine bildiririm size

çok fena tadı olan bi çorba. gaza gelip bi iki gün içebildiim ama sonrasında dolapta bekleyen ve dökülen çorba :)

Kilo vermesine verdiriyor ama hayatımda yediğim en rezalet şey...Birkaç kilo fazlam olduğu bir dönemde yaptım ve zorla içtim.Bir zaman sonra yine 2-3 kg fazlalık için tekrar yaptım ama bu sefer döktüm...:)

kereviz olmasa olmaz mı yaa kızlar ben kereviz koymadım cok kotu kokuodu pişince kimbilir ne kotu kokar

canım kerevizin saplarını koyuyosun zaten ve asıl lif lahana ve kereviz saplarında...ayrıca gövdesi kadar kötü kokmuyo bence

ilk 3 gün çok dikkat ederek yaptım 2kg yakın verdim ama regldim başladığımda ve giden zaten ödemdi sonraki 3 gün tam uyamasamda yine dikkat ettim sıfır aburcuburla üstelik sabah tartıldım sadce 1kg kadar vermişim çorbayı içmesemde bukadar sıkmaya verirdim 1kg nese hiç kızmadım bunuda denemiş oldum ve çıkardım listemden herkese kolay gelsin

bir saattir yorumları okuyorum valla tmm karar verdim bende denicem çoğunluk faydasını görmüş inş bende görürüm çünkü son bir aydır spor yapmama rağmen bir gram bile veremedim yarın başlıcam denemeye

bende bu diyetlen iyi kilo vermistim..ama ben beyenmistim tadini ..hatta esim bile beyendi oda bir iki tabak yemisti...yoksa benim yaptigim farklimiydi....icine aci pul biberde atmistim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…