Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ilk günüm sabah kahvaltıda 1,5 kase sıcak çorba içtim az önce de yarım elma yedim kilom 69,2 çıktı bakalım sonuçlar ne olacak sizlere günlük olarak yazacağım kaç kilo olduğumu neler yediğimi
paress sanırım 1 gün yeterli olmaz bende ilk defa yapıyorum ama bilmiyorum bakalım yarına eğer kilo vermiş olursam sende 1 günlük yaparsın
ben bu diet olaylarından bıktım ya yeni çıktım bi dietten ki zaten hiç uymamıştım kaydirigubbakcemile3 bundan sonra günlükşeyler yapıcam sıkmıcam kendimi oyüzden sordum 1 günde bişey olurmu diye. tamam yarın senden çıkan sonucu bekliycem ama bide kilo farkı var senin kaç kilo fazlan var benim 4.5
merhaba kızlar çorbanın malzemelrini okkudum anladığım kadarıyla çorbayı yapıoruz ve bitene kadar içioruz.Yalnız daha önce lahananın beklememesi gerektiğini duymuştum taze tüketilmesi gerekio die hatırlıorum.ayrıca bi kere lahana suyundan zehirlenmiştim .siz nasıl uyguluyosunuz bu kürü
kızlar bu diyet iyapanlar sebzeleri çiğmi yicez
ben bu diet olaylarından bıktım ya yeni çıktım bi dietten ki zaten hiç uymamıştım kaydirigubbakcemile3 bundan sonra günlükşeyler yapıcam sıkmıcam kendimi oyüzden sordum 1 günde bişey olurmu diye. tamam yarın senden çıkan sonucu bekliycem ama bide kilo farkı var senin kaç kilo fazlan var benim 4.5
paress benim 200 gr gitmiş bugün yan,i 1 gün bi işe yaramadı bende gerçi 3 gündür wc ye çıkamıyorum belki onun etkisi de var ama
sabah kahvaltıda 1 ,5 kase sıcak acılı çorba içtim brokoli haşladım ıceberg ve semizotu ile salata yaptım bugün öğleyin onu yiyeceğim bakalım dünü kaçamak hiç yapmadan b,tirsdim bakalım bugün bitince ne olacak
canım çok teşekkür ederim dönüş yaptığın için ama hakketten azmış gerçi kabızım diyosun ondanda olur ben kabızken hayatta kilo veremem 100gr bile gitmez :sinifsinif:
ben yıllarca tedavi gördüm ilaçlar içtim ama çareyi karbonhidratı azaltmakta buldum birde yeni bi tarif uyguluyorum bir haftadır 2ceviz içi koyuyosun suya sbaha kadar beklio sabah aç karnına suyunu içiyosun istersen cevizinide ye ben yiyorum hemen yenisini kouyosun bardağa.çok düzeldi inan 1 hafta oldu 1 tane bile ilaç almadım :lepi: şimdi bugün pazara gidicem lahanamı alıcam sonracıma yarın sabahki senin vereceğin kilo durumuna bakarak çorbamı hazırlıycam :kedi: yok gene böyle düşük bi rakamsa hiç uğraşmam turşusunu yaparım yeriz kışın kaydirigubbakcemile3
yokmu başka bana bilgi vericek hiç bekleme yap diyecek delikafadulden
valla ben lahanayı ve çorbasını çok seviyorum hatta oğlum var 5 yaşında o da bayıla bayıla içiyorya kızlar dün çorbamı büyük bir iştahla pişirdim ilk kaseyi zorla içtim ikincisini içerken
midem okadar kötü olduki zor içtim ama üstüne sürekli su içtim midemin felaketi geçer belki diye
şimdi yanaşamıyorum bbile çorbaya of
valla ben lahanayı ve çorbasını çok seviyorum hatta oğlum var 5 yaşında o da bayıla bayıla içiyor
benim bugün 3. günüm dün akşam en son aldığım müshil hapları ve form çayı ile sabah wc ye çıkabildim sabahleyin tartıldığımda 67,9 kg çıktım yani kg kaybı başladığımdan beri 1,3 kg oldu bakalım devamında ne olacak bugün meyve ve sebze günü sabah 1,5 kase çorba içtim 1 domates yedim
ben çorba tarifim şöyle
bi büyük boy patates,4 domates,iki etli kırmızı biber,2 baş soğan,bir havuç bunların hepsini rondodan geçirdim ve tencereye aldım.1/4 lahanayıda minik minik doğradım ve tencereye koydum lahana büyük olduğu için baya çıktı.üstüne göz kararı su ekledim.kaynayınca bi avuç pirinç attım.az tuz az pulbiber az nane kattım.pişmeye yakında maydanoz ekledim.iştahla içiyorum çok lezzetli oldu.içerkende içine limon sıkıyorum.bakalım ben kaç kilo verebileceğim.hihoyyyt