Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende atmasyon bi lahana çorbası yaptım.içerken limon sıkmamda bi sakınca olurmu etkisini azaltırmı limonlu çok güzel oluyor çünkü :)

bende yarın itibariyle başlıyorum bu diyete.umarım sonuna kadar devam edip 4-5 kilo verebilirim.

bende bugün başladım lahana çorbası diyetine.hadi bakalım herkese kolay gelsinn :)

arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım dayanabilirseniz çok güzel kilo verdiriyor
acıktıkça çorba içiceksiniz ama nekadar çok iççerseniz okadar kilo gidiyor
ben acı pul biberi doldurup içiydum yoksa onun tadına hiç dayanamıyodum ama o halde bile
2 gun dayanabildim ama 2 gunde spor ve çorbayla 3 kilom gitti ben bile şaşırmıştım ozaman
dayanabilmek mesele sanırım
ama kimisinede hiç kötü gelmiyo

tadı çok kötü gelmedi bana.gelişmeleri paylaşalım.aynı gün başladık .

banada tadı çok kötü gelmedi ilk gün olmasına rağmen rahat geçiyor diyet bitene kadar tartılmıycam.bitince bakalım kaç kilom gitcek

çorbaya neler kattın.bugün ne kadar içtin?
hangi meyvaları yedi paylaşırmısın

çorbaya lahana kuru soğan kabak domates maydanoz azcık tuz karabiber kekik kattım.iyice pişti düdüklüde sonrada blendırdan geçirdim.2 büyük kase içtim onun dışında 2.5 litre su içtim ve 2 elma yedim şimdilik okadar.sen nasıl yapıyosun canım

bende lahana, kereviz , yeşil soğan bir domates rendeledim,bir demet maydonoz baharat,üstünü kapatana kadar su koydum.ben sabahtan beri çok yedim ama.8 kase felan oldu,3tane elma ,üzüm,ben sana göre abartmışım sanırım,ayrıca kendimi hala aç hissediyorum))))

çorbayı nekadar çok yersen okadar hızlı kilo veriliyomuş ama ben fazla içemiyorum.acıktıkça su içiyorum.geçen kış yapmıştım bu diyeti ve 8 kiloya kadar verdim.şimdi inşallah tekrar veririm 5 kilo versem iyi olucak.sen kaç kilosun

benimde 5 kilo vermem lazım. sen 8 kilo çok iyi vermişsin . ben okadar verememde 4 5 kilo bile iyi.yarın sebze yiyebiliyoruz dimi.canım tatlı şeyler istiyo.elma yeterli gelmedi )))

evet canım yarın sebze günümüz zemuszemus benim canım şimdilik tatlı istemiyo heralde elma yetiyo bana

bugün kimse uğramamış buraya yoksa diyetten vazmı geçtiniz kızlar.
ben bugün 2 kase çorba 2litre su 1 havuç haşlanmış karnıbahar ve salata yedim

bende haşlanmış karnıbahar,salata,çorba yedim.ama benim ölçüler seninkinden biraz fazlaa.s . canım devamlı bişeyler istiyo.aslında çözümü belli tatlı )).bakalım daha ne kadar dayancam.meyva yarına dimi
kaydirigubbakcemile3

sende azcık ye tatlı yoksa hep aklında kalır.evet yarın hem sebze hem meyve yiycez canım :içelim:

valla ben kahvesiz duramıyorum canım ve içiyorum şekersiz

Kızlar topiği hep takip ediyorum dün itibariyle çorbamı yaptım başladım diyete ama benimki biraz farklı ya sade çorbaya dayanamıyorum sabah kahvaltı yapıyorum sonrası hep çorba meyve bu şekilde bile kilo vermişim ya çok şaşırdım.dün sabah tam 68.7 olan ben bugün tartıya çıktım 67.7 gözlerime inanamadım.3 lt su içiyorum.çorba bağırsaklarıda iyi çalıştırıyor.

vaaavv tebrikler gulce.evet çorba bağırsakları çalıştırıyor.inşallah hedef kilomuza ulaşırız

kızlar sadece bi günlüğüne yapsam bu çorbayı 5 kase içsem örneğin aralardada 1 elma yesem 5 tane mesela etki edermi yoksadüzenli programa listeye uyulacak mı illaki bilginiz varsa cevap verebilirmisiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…