Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım dayanabilirseniz çok güzel kilo verdiriyor acıktıkça çorba içiceksiniz ama nekadar çok iççerseniz okadar kilo gidiyor ben acı pul biberi doldurup içiydum yoksa onun tadına hiç dayanamıyodum ama o halde bile 2 gun dayanabildim ama 2 gunde spor ve çorbayla 3 kilom gitti ben bile şaşırmıştım ozaman dayanabilmek mesele sanırım ama kimisinede hiç kötü gelmiyo
çorbaya lahana kuru soğan kabak domates maydanoz azcık tuz karabiber kekik kattım.iyice pişti düdüklüde sonrada blendırdan geçirdim.2 büyük kase içtim onun dışında 2.5 litre su içtim ve 2 elma yedim şimdilik okadar.sen nasıl yapıyosun canım
bende lahana, kereviz , yeşil soğan bir domates rendeledim,bir demet maydonoz baharat,üstünü kapatana kadar su koydum.ben sabahtan beri çok yedim ama.8 kase felan oldu,3tane elma ,üzüm,ben sana göre abartmışım sanırım,ayrıca kendimi hala aç hissediyorum))))
çorbayı nekadar çok yersen okadar hızlı kilo veriliyomuş ama ben fazla içemiyorum.acıktıkça su içiyorum.geçen kış yapmıştım bu diyeti ve 8 kiloya kadar verdim.şimdi inşallah tekrar veririm 5 kilo versem iyi olucak.sen kaç kilosun
benimde 5 kilo vermem lazım. sen 8 kilo çok iyi vermişsin . ben okadar verememde 4 5 kilo bile iyi.yarın sebze yiyebiliyoruz dimi.canım tatlı şeyler istiyo.elma yeterli gelmedi )))
bende haşlanmış karnıbahar,salata,çorba yedim.ama benim ölçüler seninkinden biraz fazlaa.s . canım devamlı bişeyler istiyo.aslında çözümü belli tatlı )).bakalım daha ne kadar dayancam.meyva yarına dimi kaydirigubbakcemile3
Kızlar topiği hep takip ediyorum dün itibariyle çorbamı yaptım başladım diyete ama benimki biraz farklı ya sade çorbaya dayanamıyorum sabah kahvaltı yapıyorum sonrası hep çorba meyve bu şekilde bile kilo vermişim ya çok şaşırdım.dün sabah tam 68.7 olan ben bugün tartıya çıktım 67.7 gözlerime inanamadım.3 lt su içiyorum.çorba bağırsaklarıda iyi çalıştırıyor.
kızlar sadece bi günlüğüne yapsam bu çorbayı 5 kase içsem örneğin aralardada 1 elma yesem 5 tane mesela etki edermi yoksadüzenli programa listeye uyulacak mı illaki bilginiz varsa cevap verebilirmisiniz arkadaşlar