Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bayılıyorum bu çorbanın tadına.Kerevizi severim zaten. Lahananın kokusu falan olmuyo. Maydanoz alıyo kokusunu.Valla günde 3-4 kase içiyorum severek. İçine limon sıkarak içince daha rahat oluyo arkadaşlar. Bakalım kaç kilo vericem :)
valla iyi vermişin 3 günde nerdeyse 2 kilo ama çoksa kilon verilecek normal birakam 2 kilo azsasüper akannehir gaza geldim yarın alayım pazardan küçük bitaneevvettttttttttttt bugun 3. gunumm ve 1 kilo 700 gr eksk gösterio.zemuszemus
ama ilk gun cook ictim corbayi nerdeyse baska bisi yemedim meyve disinda
sonra da lahanayi bi kenara ittimmmmm:sinifsinif: ve kendimce hazirladigm metobolizmama uygun bi listeden yola ciktim..böle devam edicem Allah izin verirse def edicem bu kilolari basimdann:lepi:
işte bende tam olarak ondan korkuyodum karnım doymaz arka arkaya 5 kase içer miğdemide olduğundan çok genişletirim ben :kedi: öğün aralarında yapıcam 1 elma 1 çorba öyle 3 gün yapabilsem yeter bana sona kalana bakıp bi yöntem daha bulurum artık napimben çorbayı içiyorum ama tam doymuyorumki,aklım hep midemde. Gidip bi kase daha içiyorum.Bi öğünde 2-3 kase içiyom yaa. Böyle kilo verilmezki :sinifsinif: üstüne üstlük midem doysa gözüm doymuyo,gece saldırıp buzdolabına dondurmaları,turşuları indiriyorum mideyeklava: sonrası pişmanlık tabi. Öfff rejim kelimesi zaten beni başlıbaşına yoldan çıkartıyo.Ama vazgeçmiycem. İrademe söz geçiricem sonunda:içelim:
ben çorbayı içiyorum ama tam doymuyorumki,aklım hep midemde. Gidip bi kase daha içiyorum.Bi öğünde 2-3 kase içiyom yaa. Böyle kilo verilmezki :sinifsinif: üstüne üstlük midem doysa gözüm doymuyo,gece saldırıp buzdolabına dondurmaları,turşuları indiriyorum mideyeklava: sonrası pişmanlık tabi. Öfff rejim kelimesi zaten beni başlıbaşına yoldan çıkartıyo.Ama vazgeçmiycem. İrademe söz geçiricem sonunda:içelim:
uffff çok güldüm ya :roflol:bende senin gibi iştahlı biriyim canım napcaz biz böyle biz yaşamak için yemiyoruz yemek için yaşıyoruz en basitinden millet açlıkğını bastırmak iiçin cay kahve içer ben onları boş içemem illlaki yanında çerez çikolata cinsi bişeyler olacak :kedi: