Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben bayılıyorum bu çorbanın tadına.Kerevizi severim zaten. Lahananın kokusu falan olmuyo. Maydanoz alıyo kokusunu.Valla günde 3-4 kase içiyorum severek. ıçine limon sıkarak içince daha rahat oluyo arkadaşlar. Bakalım kaç kilo vericem :)

ben bayılıyorum bu çorbanın tadına.Kerevizi severim zaten. Lahananın kokusu falan olmuyo. Maydanoz alıyo kokusunu.Valla günde 3-4 kase içiyorum severek. İçine limon sıkarak içince daha rahat oluyo arkadaşlar. Bakalım kaç kilo vericem :)

ohh canim sana kolay gelsin keske bende severek icebilseydim malesef
sanirim yine lahana corbasi diyetimin sonuna geldim icemiyorum
ilk gun iyi gidiyor sonrasinda miden almiyor
bugunum kotu gecti corba pek icemedim ama baska birseyde yemedim simdi basim donuyo bayilicak gibiyim
bu kacince denemem ya olmuyo olmuyo yapamiyorum
her turlusunu denedim yine olmuyo

yazmaya devam edin arkadaşlar bende yapmayı düşünüyorum 3 gün bunu salı günü pazar var ona göre alıcama.s.

ya kislar ben bugun bu diyeti biraktim
yapamiyorum ne yapsam icemiyorum olmuyo
midem altust oluyor ya bir kere tiksindim ya artik zor
dogru durust yapamadim o yuzden kilo bildirimimde yok zaten regl gun oncesi kilo farkli gosteriyor
yapan kislara basarilar
elitcim sen naptin canim yarin son gunun
umarim sen basaricaksin

ben de bugun basladim..hatta simdi iciyorumda corbami tadi coook guzelll,limonda ekledimm....insallah bi ise yarar,denemedigim bisi kalmadiii...bir yesil elma bi seftali yedimm sabah kahve.. simdi ise ikinci kase corbami iciyorum hihoyyyt .tartilinca yazarim yinee...hepinize basarilarr...sevemeyenler icine biraz salca ,bulyon,dörde bölunmus limon ve cesnili baharat atin super oluyoo.

merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende acayip motive oldum lahana çorbasını tekrar deneyeceğim bu sabaha kadar biber hapı almayı düşünüyordum haberlerden sonra vazgeçtim vermem gereken 5 kilom var ve şu sıralar iştahım çok açık neyapıcam valla bilmiyorum yemektende kendimi alamıyorum düşündükçede yiyorum akannehir adet dönemindeyim şu an başlasam olurmu acaba bu bilgiye sahip biri varsa içinizde lütfen sorumu cevaplasın çünkü burda bir arkadaş adet döneminde kilo verilmez ne yaparsan yap demişti :çok üzgünüm:

eevt dogru solemısss şişkinlık gıtmıyorr bi turlu bıtınce baslaa canım ebndee regl oldum bıraktım lahanayı

evvettttttttttttt bugun 3. gunumm ve 1 kilo 700 gr eksk gösterio.zemuszemus

ama ilk gun cook ictim corbayi nerdeyse baska bisi yemedim meyve disinda

sonra da lahanayi bi kenara ittimmmmm:sinifsinif: ve kendimce hazirladigm metobolizmama uygun bi listeden yola ciktim..böle devam edicem Allah izin verirse def edicem bu kilolari basimdann:lepi:

ben çorbayı içiyorum ama tam doymuyorumki,aklım hep midemde. Gidip bi kase daha içiyorum.Bi öğünde 2-3 kase içiyom yaa. Böyle kilo verilmezki :sinifsinif: üstüne üstlük midem doysa gözüm doymuyo,gece saldırıp buzdolabına dondurmaları,turşuları indiriyorum mideye:eek:klava: sonrası pişmanlık tabi. Öfff rejim kelimesi zaten beni başlıbaşına yoldan çıkartıyo.Ama vazgeçmiycem. İrademe söz geçiricem sonunda:içelim:

evvettttttttttttt bugun 3. gunumm ve 1 kilo 700 gr eksk gösterio.zemuszemus

ama ilk gun cook ictim corbayi nerdeyse baska bisi yemedim meyve disinda

sonra da lahanayi bi kenara ittimmmmm:sinifsinif: ve kendimce hazirladigm metobolizmama uygun bi listeden yola ciktim..böle devam edicem Allah izin verirse def edicem bu kilolari basimdann:lepi:
valla iyi vermişin 3 günde nerdeyse 2 kilo ama çoksa kilon verilecek normal birakam 2 kilo azsasüper akannehir gaza geldim yarın alayım pazardan küçük bitane
ben çorbayı içiyorum ama tam doymuyorumki,aklım hep midemde. Gidip bi kase daha içiyorum.Bi öğünde 2-3 kase içiyom yaa. Böyle kilo verilmezki :sinifsinif: üstüne üstlük midem doysa gözüm doymuyo,gece saldırıp buzdolabına dondurmaları,turşuları indiriyorum mideye:eek:klava: sonrası pişmanlık tabi. Öfff rejim kelimesi zaten beni başlıbaşına yoldan çıkartıyo.Ama vazgeçmiycem. İrademe söz geçiricem sonunda:içelim:
işte bende tam olarak ondan korkuyodum karnım doymaz arka arkaya 5 kase içer miğdemide olduğundan çok genişletirim ben :kedi: öğün aralarında yapıcam 1 elma 1 çorba öyle 3 gün yapabilsem yeter bana sona kalana bakıp bi yöntem daha bulurum artık napim

paresicim bu corbayi ne kadar cok icsen o kadar iyi deniliyor
bence bir kac kaseden fazla icemezsin zaten
ama icebiliyorsanda sinir koyma ic daha kolay kilo verirsin
bu arada eliti merak ediyorum ne oldu acaba ne kadar verdi gerci regl oldugu icin biraktim yazmisti ama

Ben aranızda yeni sayılırım arkadaşlar bu lahana çorbasını hergün tazemi pişirmek gereiyor cevap yazarsanız sevinirim:çok üzgünüm:

uffff çok güldüm ya :roflol:bende senin gibi iştahlı biriyim canım napcaz biz böyle biz yaşamak için yemiyoruz yemek için yaşıyoruz en basitinden millet açlıkğını bastırmak iiçin cay kahve içer ben onları boş içemem illlaki yanında çerez çikolata cinsi bişeyler olacak :kedi:

kızlar enbaşından baya sayfaları okudum ama ya gözümden kaçtı yada yok ama bu diyeti tam anlıyamadım aralarda neler yeniliyo biri allah aşkına anlatı versin yarın hemen başlıcam hayatımda kendimi bukadar kilolu görmemiştim ve yememek için elimde geleni yapıyorum ama beynim yeeeee diye bağırıyoo ne olur yazı verin lütfeeennn

uffff çok güldüm ya :roflol:bende senin gibi iştahlı biriyim canım napcaz biz böyle biz yaşamak için yemiyoruz yemek için yaşıyoruz en basitinden millet açlıkğını bastırmak iiçin cay kahve içer ben onları boş içemem illlaki yanında çerez çikolata cinsi bişeyler olacak :kedi:

kesinikle canım,ben yemek yerken acayip zevk alıyorum. En büyük hobim lezzetli şeyler yemek.Sorunda bu ya,çok zevk aldığın bişeyden mahrum kalmak psikolojimi etkiliyo,sinir oluyorum. Ama herşeyi kesmek değilde ucundan accık yemek gerekiyokaydirigubbakcemile3

kızlar ben daha önce bu çorbayı denemiştim ama devam edememiştim..szi nasıl yapıyonuz..tadı çok fenaa..allah kolaylık versin..

X