Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

sonsaku super canim arada kacamaklar oluyor bende de birde birsey sorucam sende halsizlik oluyor mu ben corbayi ne zaman icsem kendimi halsiz hissediyorum

bende gün içinde bir anda halsizleşiyorum hemen gidip çorba içiyorum su içiyorum biraz toparlıyorum (30 dk kadar :) ) sonra yine halsizleşiyorum , ekmek filan yemediğim için halsizlik oluyor haliyle birde çorbada tuzsuz ya tansiyonumuz düşüyor heralde

tansiyon hic aklima gelmemisti bende acaba kan sekerim mi dusuyor diyordum benim tansiyon zaten cok dusuk buyuk 9 kucuk 5 daha da duserse ben bir gun yigilip kalirim bir yerlerde

selam kızlarrr
lahana corbası diyetini oruc tutupta deneyen varmı nası yapıosunz bi blgi vereblrmısnz acaba smdiden tesekkrler gamyoncuiremsu

corbamı yaptım bi kereviz sapı koymadm yoktu bişi olmaz ins
hadi bakalm bi gram verebilcekmıyım delikafadulden

ya biş sorcam iftarda normal corba yerine içsek bunu yanında yine herhangi bi sebze yemeği yesek nolurki yani o plana göre gitmesek 1. gün meyve 2.gün sebze fln olmasa :sinifsinif:

ya biş sorcam iftarda normal corba yerine içsek bunu yanında yine herhangi bi sebze yemeği yesek nolurki yani o plana göre gitmesek 1. gün meyve 2.gün sebze fln olmasa :sinifsinif:

O zaman diyetin bir anlamı kalmaz Ramazandan sonra yapmak en iyisi. Veya ramazanda yapacaksanız iftarda ve sahurda gün içinde verilenleri yiyebilirsiniz. Ancak bence yapmayın çünkü hem oruç hem de diyet gün içinde halsizlik yapabilir. Ramazandan sonra rahat rahat yapmanızı tavsiye ederim.

Bugün 5. gün ve gayet iyi gidiyor. Şimdiye kadar diyet dışına hiç çıkmadım. 2 gün sonra tartılacağım

bencee tadı superr bu lahana corbasının yaa yapılıss onemlıı tabıkı

elitcim nasil yaptigini yazabilirmisin bende son bir kez daha denemek istiyorum dort kilom kaldi ama veremiyorum bu corbayi daha oncede yaptim ama uc gunden fazla dayanamadim cok kotuydu

elitcim nasil yaptigini yazabilirmisin bende son bir kez daha denemek istiyorum dort kilom kaldi ama veremiyorum bu corbayi daha oncede yaptim ama uc gunden fazla dayanamadim cok kotuydu

valla canım superr bı tadıı varr annem yaptıı ilk kotu kokuoo sonraa kokusu gıdıo ... ilk oncee normal sogan fasulye havucc domates sıvrı bıber bunlarıı dogradı bırazcık sıvı yaglaa kavurdu sonraa beyaz lahanayıı attı su koyduu su emdıkcee bıdaha koydu yumusayana kdrr sonraa ben yerken pulbıberr nanee koydumm superr bı tat varr ama ben maydanozz kullanmadım

1.gün gayet güsel gttı hıc meyve yememıstımm az oncee 4incir 3 erik bırazda üzüm yedımm yarını sabırsızlıklaa beklıyrmm bırazda olsun farketmısmı diee:)

sabah uyandım baktımkiii 800 gram ggitmişşşşşşşşşşşşş:)

elitcim guzel vermissin ya ben bu corbayi daha once uc gun yapabildim ve iki kilo verdim
simdi ise bayramdan sonra basliycam senide takipteyim bakalim ne kadar vericeksin senin kilo verdigini gordukce hebeslenip yeniden baslarim corba aklima geldikce kotu oluyorum ya insallah bu defa basarabilirim sonuna kadar gidebilirim

canımm ben bırakmıcamm uafk tefek kacamaktaa olsaa hergunn lahanaa corbamı içicem 2 kase 3 kasee veee ınanın superr yapıo annem heveslee yiyorum:) bugün 4 kase içtim ama kacamk yaptım 1 dilim kepek ekmegi 2 tane zaytınyaglı dolmaa yedım ama 6 gıbı gecee kesınlıklleee bısee yemek yok...bakalım yarın gunee ne kadar vermıs olarak baslıcam 2 haftam var 4 kılo vermelıyım bu 2 haftada:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…