- 7 Temmuz 2008
- 320
- 0
merhaba ben yazdığım malzemelerle yaptım patlıcan ve enginar koymadım tadı kötü değil 3 - 4 günde bir tencere çorbayı içtim. Son bir haftadır neredeyse hergün tatlı yedim çünkü krizim tuttu buna rağmen 2 kilo vermişim.Çorbaya et su koymasanız daha iyi olur limon sıkın bencede bilmiyorum tadı limonlu nasıl olur. Tabi tadı yapılışına göre değişir. Malzemeleri tancere koymadan evvel küçk parçalara ayırdım tencereye koydum olduktan sonra el blandırından geçirdim. Bir tencere bugün bitti yarın sabah yeniden çorbayı yapacağım bu kez malzemeleri küçük parçalara ayırmadan koyacağım.
Yanıtlarınız için teşekkürler.
Başarılar.
arkadaşlar kimse cevap vermiyor
sizce bu diyetle 1 ayda 15 kilo verebilir miyim
valla ben 1. günümü bitirmek üzereyim ve tartı olmadığından neler oluyor vücudumda bilmiyorum, ama yapanların yorumlarını okuduğuma göre verirsin herhalde de 1 ayda 15 kilo çok sağlıksız olmaz mı 2 aya falan bölsen onu?
ya bu arada tartıda ben de kendi gözlerimle göreyim 3 günde bir iki kilo verdiğimi, direk diyeti bırakıp normal dikkat etmeye başlayacağım çorbayı kesmeyeceğim sadece. yaşanmaz böyle bu ne ya ekmeksiz olur mu hiç off benneyaptımki
ben 4 günde 2.5 kilo vermiştim ama ramazan diye kendimi tutamadım ama yarın tekrar başlıyorum yalnız ben yemeklerin yanında içtim ama kilo veremedim yani diyeti uygulamazsan kilo veremiyorsun heralde ama belki de sorun bendedir
arkadailar sizce bu diyetle 1 ayda 15 kilo verebilir miyim lütfen cevap verin çok önemli
canım.. bu senin şuanki kilona bağlı. yani 80kilo olan bi insan 55 kilo olan bi insana göre daha cabuk verir.. ama yukarıda da belirttiğim gibi. uzun süre yapmak beslenme bozukluguna yol açar. bu nedenle 1 hafta yapıp 1hafta ara vermek en iyisi.
bugün diyetteki 2. günüm ve hala tartılamadım( amaaa sanki karnımdaki şişlik yavaş yavaş geçiyor gibi, ya da bana öyle geldi bilmiyorum. zaten çorbayı ne zaman içsem garıl gurul ötmeye başlıyor karnım, normal mi ki bu?
ben de olmadı ama lahana gaz yapıyor belki de onun sesidir :teytey:
kızlar ya bu esmer pirinci hiç daha önce duymadım da yapmadım da. nedir, nasıl bir şeydir, kolay pişer mi? bir de çorbanın ya da sebzenin içine koymamız mı gerekiyor illa ki yoksa ayrıca pilav ya da lapa şeklinde yapabilir miyiz?
valla ben hiç pirinç falan koymamıştım diyet boyunca corbanın içine.