Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

orjinal tarifte patlıcan da enginar da yok zaten canım. lahana-soğan-domates-kereviz var . 3-4 günde o kadar tatlıya rağmen 2 kilo vermişsin tebrikler a.s.

arkadaşlar kimse cevap vermiyor
sizce bu diyetle 1 ayda 15 kilo verebilir miyim

valla ben 1. günümü bitirmek üzereyim ve tartı olmadığından neler oluyor vücudumda bilmiyorum, ama yapanların yorumlarını okuduğuma göre verirsin herhalde de 1 ayda 15 kilo çok sağlıksız olmaz mı 2 aya falan bölsen onu?

ya bu arada tartıda ben de kendi gözlerimle göreyim 3 günde bir iki kilo verdiğimi, direk diyeti bırakıp normal dikkat etmeye başlayacağım çorbayı kesmeyeceğim sadece. yaşanmaz böyle bu ne ya ekmeksiz olur mu hiç off benneyaptımki

ben 4 günde 2.5 kilo vermiştim ama ramazan diye kendimi tutamadım ama yarın tekrar başlıyorum yalnız ben yemeklerin yanında içtim ama kilo veremedim yani diyeti uygulamazsan kilo veremiyorsun heralde ama belki de sorun bendedir

ben de bünyemden dolayı çok yavaş kilo verenlerdenim ben de veremeyebilirim belki ama deneyebilirim en azından diye düşünüyorum. zaten öyle abartmadan sebze yerim yeşil çayımı içerim ekmek zaten az yiyorum belki o zaman işe yarar sen karbonhidratlı ya da yağlı yemekler mi yemiştin acaba?

4 günde iki buçuk kilo ne güzel ayrıca yaaaa

Merhaba
1 ayda 15 kilo versen bile sağlıksız olur. Ben 2,5 ayda 12 kilo verdim.
Lahana diyetine yeni başladım. Kahvaltıda dün sütlü gevrek yedim bugün yumurta az pide ve peynir yedim.Kahvaltıyı güzel yiyince daha az acıkılıyor kahvaltı önemlidir. Aralarda meyve yiyorum öğlen ve akşam lahana çorbası içtim dün akşam lahana çorbasından sonra azıcık pide peynir yedim. Bugün kahvaltıdan sonraki arada 3 tane hurma yedim.
Lahana çorbası tarifi için teşekkürler. Enginar ve patlıcansız yapıyorum tadı güzel cokacimcoook

arkadailar sizce bu diyetle 1 ayda 15 kilo verebilir miyim lütfen cevap verin çok önemli

canım.. bu senin şuanki kilona bağlı. yani 80kilo olan bi insan 55 kilo olan bi insana göre daha cabuk verir.. ama yukarıda da belirttiğim gibi. uzun süre yapmak beslenme bozukluguna yol açar. bu nedenle 1 hafta yapıp 1hafta ara vermek en iyisi.

ben bu diyeti denedim ama ı ıhh olmadı çünkü o iğrenç koku ve tada dayanamadım..Arakadaşlarla başladık.onlar hırs yaptı ve diyeti devam ettirdiler.2 kilo verdiler..tabi bu iğrenç bi haftadan sonra pes ettiler ve normal hayata döndüler..şimdi aynı kilodalar..ben kendi yöntemmimle (az ve sık yeme) 6 kilo verdim..tabi bu bi kaç ayda oldu.ama herşeyi yedim.kendimi kısıtlamadım tabi miktarlar azdı.bence sağlıklı olan bu.artık bunu bi yaşam tarzı haline getirmek ve zamanla ideal kiloya kavuşmak..böle şok diyetlerin vücuda zarar vereceğine inanıyorum..lahana diyetinin en belirgin özelliği sık sık tuvalet ihtiyacınızın gelmesi.ama zaten bol su içip, az ve sık yiyince bu oluyor.aşırı bi yavaşlık varsa 1 fincan bitki çayı işinizi görür.özellikle biberiye..a.s

75 kiloydum bu diyete başladığımda 72 oldum bir ara ama son 3-4 gündür bırakınca tekrar 74 oldum.Her gün en az 1 saat yürüyorum bazen de 45-50 dk kardiyo yapıyorum.Bayrama 60 kiloya düşmek istiyorum umarım yapabilirim :1no2:

bugün diyetteki 2. günüm ve hala tartılamadım ( amaaa sanki karnımdaki şişlik yavaş yavaş geçiyor gibi, ya da bana öyle geldi bilmiyorum. zaten çorbayı ne zaman içsem garıl gurul ötmeye başlıyor karnım, normal mi ki bu?

ben de olmadı ama lahana gaz yapıyor belki de onun sesidir :teytey:

bu diyet bittiğinde uzun bir süre lahana çorbasının hatta lahananın kendisinin l'sini bile görmek istemeyeceğim sanırım...

4. günümdeyim, ama süt sevmediğimden ve yoğurt aşığı olduğumdan sınırsız süt yerine bir kase yağsız yoğurt yiyorum. artık o kadar da olsun. neyse ki bundan sonraki günlerde et ve pirinç var offf

kızlar ya bu esmer pirinci hiç daha önce duymadım da yapmadım da. nedir, nasıl bir şeydir, kolay pişer mi? bir de çorbanın ya da sebzenin içine koymamız mı gerekiyor illa ki yoksa ayrıca pilav ya da lapa şeklinde yapabilir miyiz?

valla ben hiç pirinç falan koymamıştım diyet boyunca corbanın içine.

süpersin canım devam et mutlaka iyi bi sonuç alacaksın...
ben 5 günde 4 kilo verdim yarısını geri aldım diğerleri hala geri gelmedi..........

yarısı derken yaniii 3,5 kilom duruyo 500 gr aldım geri oda normal yiyosun çünkü artık bişiler....
diyetteki gibi diil normal yemekler yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…