pink lahana çorbasını seviyosun galiba iyi dayanıyorsun kolay gelsin canım
süpersin canım devam et mutlaka iyi bi sonuç alacaksın...
ben 5 günde 4 kilo verdim yarısını geri aldım diğerleri hala geri gelmedi..........
yarısı derken yaniii 3,5 kilom duruyo 500 gr aldım geri oda normal yiyosun çünkü artık bişiler....
diyetteki gibi diil normal yemekler yanii
Merhaba, ben daha önce de yazmıştım 5 günde 5-6 kilo vermiş 6. ve 7. günler diyete yolculuk sebebiyle devam edememiştimbeklemediğim şeyler oldu ve ben diyet bittikten sonra da (yediklerime dikkat ederek - spor yapmadan) 4-5 kilo daha verdim. Yani toplamda 10 kilo verdim. Bu yaklaşık 2 aydır böyle ve hala da sürüyor. Ekime doğru daha küçük bir formaya girebilmek için tekrar uygulayacağım Yemek yeme ihtiyacı hissetmiyorum. Bana göre lahana Allah'ın mucizelerinden biridir, herkese tavsiye ederim..
Ne güzel kilo vermişsin. Ben lahana diyetine sadık değilim yiyorum ama daha az yiyorum. çokça yedim tatlı krizim tuttu iki hafta lahana çorbası da içiyordum 2 kilo daha verdim.
Allah herşeyi insanlar için yarattı heryer mucize dolu.
tatlı yemene rağmen kilo mu verdin kafamçokkarıştı süper!!!!! :teytey:
ben de son günümdeyim, tartı olmadığı için tam ne kadar verdiğimi söyleyemeyeceğim ama belirgin bir şekilde kilo verdim, belim 2-3 cm inceldi, göbüş gittiiii :hooray:
Tabii, ben de lahana diyetinin 5. günü 2 dilim baklava yemiştim dayanamayıp. kaydirigubbakcemile3 aslında baklavayı görmesem aklıma bile gelmezdi yemek ama... Ben 46 bendendim 42 bedene düştüm. Eski kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyorum. Ve yenilerini de giyememek istiyorum hayırlısıylalahanayı aldım. Birkaç güne kadar ben de tekrar katılıyorum aranıza; formayı bir beden daha küçük alabilmek için kaydirigubbakcemile3 Lahanayı seviyorum!
merhaba , mutlaka daha önce bu soru sorulmuştur ama ben bulamadım okuduklarımın arasında , şimdi bu çorbayı yapıyoruz ya hazırladığımız çorbayı kaç gün içebiliyoruz yani 4. gün filan bozulurmu acaba çorba ?
günlük yapman vitamin açısından çok daha iyi olur. yani 4 gün de çok bence, herhangi bir yemek 4 gün durmamalı kaydirigubbakcemile3
ben iki günlük yaptım en fazla. taze taze en güzeli
canim ben sana kendi yaptigim corbanin tarifini vereyim
bir kucuk lahana
5-6 tane taze sogan
1 yesil biber(ben bir tane dolmalik biber koyuyorum)
1 domates
1 bag kereviz sapi
icine ben her zaman yagsiz tavuk suyu koyardim bu sefer sebzeli baharatli cesni koydum cok daha guzel oldu tabi cesni koyarsan sakin tuz koyma onun tuzu yeterli oluyor hepsini dograyip dudukluye koyup pisiriyorum sonrada robottan gecirip kupalarla iciyorum tabi sen istersen robottan gecirmeden de yiyebilirsin