Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

pink lahana çorbasını seviyosun galiba iyi dayanıyorsun kolay gelsin canım

ben içine kereviz, enginar, patlıcan koymadım, tadı gerçekten güzel oldu çorbanın. amaaaa her gün her gün içmek bir işkence.. yine de baya zayıfladım, göbeğim balon gibi indi :lepi: :lepi: :lepi: bırakmıyorum o yüzden :eek:

süpersin canım devam et mutlaka iyi bi sonuç alacaksın...
ben 5 günde 4 kilo verdim yarısını geri aldım diğerleri hala geri gelmedi..........

yarısı derken yaniii 3,5 kilom duruyo 500 gr aldım geri oda normal yiyosun çünkü artık bişiler....
diyetteki gibi diil normal yemekler yanii

desteğin için teşekkürleerr buyrunnnnnnnnn

Merhaba, ben daha önce de yazmıştım 5 günde 5-6 kilo vermiş 6. ve 7. günler diyete yolculuk sebebiyle devam edememiştim :-) beklemediğim şeyler oldu ve ben diyet bittikten sonra da (yediklerime dikkat ederek - spor yapmadan) 4-5 kilo daha verdim. Yani toplamda 10 kilo verdim. Bu yaklaşık 2 aydır böyle ve hala da sürüyor. Ekime doğru daha küçük bir formaya girebilmek için tekrar uygulayacağım :-) Yemek yeme ihtiyacı hissetmiyorum. Bana göre lahana Allah'ın mucizelerinden biridir, herkese tavsiye ederim.. :-)

Merhaba, ben daha önce de yazmıştım 5 günde 5-6 kilo vermiş 6. ve 7. günler diyete yolculuk sebebiyle devam edememiştim :-) beklemediğim şeyler oldu ve ben diyet bittikten sonra da (yediklerime dikkat ederek - spor yapmadan) 4-5 kilo daha verdim. Yani toplamda 10 kilo verdim. Bu yaklaşık 2 aydır böyle ve hala da sürüyor. Ekime doğru daha küçük bir formaya girebilmek için tekrar uygulayacağım :-) Yemek yeme ihtiyacı hissetmiyorum. Bana göre lahana Allah'ın mucizelerinden biridir, herkese tavsiye ederim.. :-)

Ne güzel kilo vermişsin. Ben lahana diyetine sadık değilim yiyorum ama daha az yiyorum. çokça yedim tatlı krizim tuttu iki hafta lahana çorbası da içiyordum 2 kilo daha verdim.
Allah herşeyi insanlar için yarattı heryer mucize dolu.

Ne güzel kilo vermişsin. Ben lahana diyetine sadık değilim yiyorum ama daha az yiyorum. çokça yedim tatlı krizim tuttu iki hafta lahana çorbası da içiyordum 2 kilo daha verdim.
Allah herşeyi insanlar için yarattı heryer mucize dolu.

tatlı yemene rağmen kilo mu verdin kafamçokkarıştı süper!!!!! :teytey:

ben de son günümdeyim, tartı olmadığı için tam ne kadar verdiğimi söyleyemeyeceğim ama belirgin bir şekilde kilo verdim, belim 2-3 cm inceldi, göbüş gittiiii :hooray:

tatlı yemene rağmen kilo mu verdin kafamçokkarıştı süper!!!!! :teytey:

ben de son günümdeyim, tartı olmadığı için tam ne kadar verdiğimi söyleyemeyeceğim ama belirgin bir şekilde kilo verdim, belim 2-3 cm inceldi, göbüş gittiiii :hooray:

Tabii, ben de lahana diyetinin 5. günü 2 dilim baklava yemiştim dayanamayıp. kaydirigubbakcemile3 aslında baklavayı görmesem aklıma bile gelmezdi yemek ama... Ben 46 bendendim 42 bedene düştüm. Eski kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyorum. Ve yenilerini de giyememek istiyorum hayırlısıyla :KK70: lahanayı aldım. Birkaç güne kadar ben de tekrar katılıyorum aranıza; formayı bir beden daha küçük alabilmek için kaydirigubbakcemile3 Lahanayı seviyorum!

Tabii, ben de lahana diyetinin 5. günü 2 dilim baklava yemiştim dayanamayıp. kaydirigubbakcemile3 aslında baklavayı görmesem aklıma bile gelmezdi yemek ama... Ben 46 bendendim 42 bedene düştüm. Eski kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyorum. Ve yenilerini de giyememek istiyorum hayırlısıyla :KK70: lahanayı aldım. Birkaç güne kadar ben de tekrar katılıyorum aranıza; formayı bir beden daha küçük alabilmek için kaydirigubbakcemile3 Lahanayı seviyorum!

vay be! benim diyeti tek bozduğum kahvaltılardı, yarım dilim ekmek yiyordum ama ona rağmen baya kilo verdim. dün itibarıyle diyet de bitmiş oldu. tartılmadım ama önemli olan nasıl göründüğüm bence ve sonuç gerçekten çok iyi, inşallah geri almam verdiğim kiloları :Saruboceq: ama uzun bir süre lahana çorbası görmek istemiyorummm delikafadulden

sana kolay gelsin. bana hayırlı olsun o zaman sırnaşık şey başka bir diyete zıplayacağım ama hangisi bilmiyorum önerisi olan var mı? (yeşil elma, hollywood ya da isveç demeyin bana :1shok: )

lahana diyetini de henüz yapmamış herkese tavsiye ederim :lepi:

kizlar bende bu diyeti bu kis yaptim ve guzel kilo vermistim ben bir hafta yapip bir hafta ara veriyordum ve genellikle aksamlari ekmeksiz evde ne yemek varsa yiyiyordum buna ragmen kilo verdim bazi zamanlar kilomda degisiklik olmadi ama inceldigimi farkediyordum kiyafetlerimden de anlasiliyordu ve kesinlikle geri almiyorsun bu kilolari gecen hafta elma diyetini yaptim 4 gun ama o bana gore degil bugun gece yeniden lahana corbasini pisirdim ilk defa icine kereviz sapi koymadim bakalim ise yarayacak mi boyle ama bu sefer icine sebzeli baharatli cesni attim o kadar lezzetli olmus ki bir corba bu kadar mi guzel olur dedirtiyor ben robottan gecirip kupalarla iciyorum hemen pisince hosuma gitti diye bir kupa ictim yarin sabah itibariyle yeniden baslamis bulunuyorum gerci regl olucam diye bekliyorum felaket sisim ama yinede az da olsa kilo veririm sizlerede tavsiyem corbanin icine sebzeli baharatli cesni atmaniz bakalim 1 haftanin sonunda kac kilo vericem

merhaba , mutlaka daha önce bu soru sorulmuştur ama ben bulamadım okuduklarımın arasında , şimdi bu çorbayı yapıyoruz ya hazırladığımız çorbayı kaç gün içebiliyoruz yani 4. gün filan bozulurmu acaba çorba ?

merhaba , mutlaka daha önce bu soru sorulmuştur ama ben bulamadım okuduklarımın arasında , şimdi bu çorbayı yapıyoruz ya hazırladığımız çorbayı kaç gün içebiliyoruz yani 4. gün filan bozulurmu acaba çorba ?

günlük yapman vitamin açısından çok daha iyi olur. yani 4 gün de çok bence, herhangi bir yemek 4 gün durmamalı kaydirigubbakcemile3
ben iki günlük yaptım en fazla. taze taze en güzeli

günlük yapman vitamin açısından çok daha iyi olur. yani 4 gün de çok bence, herhangi bir yemek 4 gün durmamalı kaydirigubbakcemile3
ben iki günlük yaptım en fazla. taze taze en güzeli

haklısın 2 gün ideal bencede , cevap verdiğin için sağol yerimseniben

evet kizlar bende 2 gunluk yapiyorum corbayi ama dun tatli krizim tutmustu kacamak yapip iki tane tatli yedim:KK43:(

kıslar ben çorbanın tarifini bulamadım ilk sayfada yok bilen varsa yazabilirmi lütfen

canim ben sana kendi yaptigim corbanin tarifini vereyim

bir kucuk lahana

5-6 tane taze sogan

1 yesil biber(ben bir tane dolmalik biber koyuyorum)

1 domates

1 bag kereviz sapi

icine ben her zaman yagsiz tavuk suyu koyardim bu sefer sebzeli baharatli cesni koydum cok daha guzel oldu tabi cesni koyarsan sakin tuz koyma onun tuzu yeterli oluyor hepsini dograyip dudukluye koyup pisiriyorum sonrada robottan gecirip kupalarla iciyorum tabi sen istersen robottan gecirmeden de yiyebilirsin

canim ben sana kendi yaptigim corbanin tarifini vereyim

bir kucuk lahana

5-6 tane taze sogan

1 yesil biber(ben bir tane dolmalik biber koyuyorum)

1 domates

1 bag kereviz sapi

icine ben her zaman yagsiz tavuk suyu koyardim bu sefer sebzeli baharatli cesni koydum cok daha guzel oldu tabi cesni koyarsan sakin tuz koyma onun tuzu yeterli oluyor hepsini dograyip dudukluye koyup pisiriyorum sonrada robottan gecirip kupalarla iciyorum tabi sen istersen robottan gecirmeden de yiyebilirsin

ya bişey sorabilirmiyim , bazı tariflerde taze soğan bazı tariflerde kuru soğan yazıyor , ben kuru soğanla yapmıştım olmazmı acaba ?? acil cevap yazarsan sevinirim çünkü dün gece yaptım çorbayı bugün yanımda işe getirdim içmeye başlıycam ...

diyetimin yanında lahana çorbası içiyorum uzun zamandır buzdolabında çok yapmıştım bozuldu sanırım onu döküp yeni 2 günlük yapmalıyım. 2 günlük şekilde yapmak daha iyi

ben başladım bugün yapmaya , sabah tartıldım 59,1 kiloyum , bugün 2 kase çorba içtim 2 yeşil elma yedim 1,5 lt kadar su içtim şimdilik , iyi hissediyorum açlık filan hissetmiyorum bi ara halsizleştim yarım elma ve bi kase çorba içtim toparladım , gelişmeleri yazarım

sonsaku canim kuru soganlada olur niye olmasin ben bugun yeniden yaptim corba bu sefer icine hem taze sogan hemde bir buyuk kuru sogan koydum gerci dun yapamamistim diyet ama bugun tam gaz gidicem insallah

evet kuru soğanla yaptım be başladım içmeye bende ,dün 59,1 kilo çıkmıştım digital tartıda , gün boyunca 4 kase kadar çorba , 3 yeşil elma ,2 dilim karpuz yedim , eşim irmik helvası istemişti akşam ona helva yaptım onunda ucundan bir tatlı kaşığı kadar yedim , öğlende yemek molamda bir saat yürüyüş yapmıştım , sabah tartıldım 58,5 kiloyum ...

X