Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

veeee bugun 58.9 olarak uyandım 3.günüme basladım :) 1 kilo verdm 2 günde hemdee kacamak yaparak:)

elit28 cnm nbr yha maşallah çok ii gidiosun.çorbanın tarifini verir misin.bnmde abim yapmayı düşünüooozemuszemus

elit28 cnm nbr yha maşallah çok ii gidiosun.çorbanın tarifini verir misin.bnmde abim yapmayı düşünüooozemuszemus

maşşallah iyi gidiyor yaa :) havuc sogan lahana domates bıber ıste malzemelrı dogruosun sonraa su ekleyıp pişirıyosun hafıf yag ve tuzda koy yoksaa iğrenc olur:)

elitcim bugun dorduncu gunun tartildinmi
ben sanirim persemba basliycam birde sen blendirdan gecirmemissin bende ilk denedigimde oyle yapmistim ikinci denemede ise gecirmistim bu defa yine gecirmiycem kucuk dogruycam sadece uc dort gun dayanabilsem yine yeter bana iki kilo versem bile cok sevinicem iki aydir denemedigim diyet kalmadi 14 kilom gitti suan 62 yim 58 olsam bitiricem hatta 60 olsam bile yeterli cok gostermiyorum zaten

maşşallah iyi gidiyor yaa :) havuc sogan lahana domates bıber ıste malzemelrı dogruosun sonraa su ekleyıp pişirıyosun hafıf yag ve tuzda koy yoksaa iğrenc olur:)

ben bu corbayi yapinca hic yag ve tuz koymamistim bu kez azcik koyucam umarim ise yarar beni asiil rahatsiz eden lahananin kokusu:sinifsinif:

off hayatımdaa denedigimm en igrenc seydi yaa aklıma bile getirince tadı agzıma geliomuş gibi oluo :S

2 gun dayanabilmiştim tadına ama sabah 2 saat yürüyüş gün içinde spor bol salata yemiştim
o 2 gunde 3 kilo vermiştim
ama gerçekten dayanılmaz tadı ve dayanılmaz bir kkusu var yaaa

yaa lahananın kokusu ılk psırdıgınde oluo sonraa olmuoki ben severek yyrm valla bugun tartılmadım yaa gun oratsındaa tartılmaktaa istmedımm yarın tartılcam amaa ben fazlaa veremıyorum hanı 2 gunde 3 kilo fılan cunkuu kacamaklar yapıorum ekmek yyrm bıde fazla kılom yok fzlaa kılosu olanlarr daha cok verıomuss az olanlarr yarısı kadar

yaa iştee pazar gününe kadar 3 kilo vermem lazım :KK43: üni baslıyorr vee gtmem lazım ordada yapmaıcagımaa goree lahanaa :KK70: yarın 5.günüm amaa ben pazar gununee kadar kacamaksızz yapıcam bu seferr kendımı sıkıcam yoksaa 5 gundee ancaa 2 kılo verırım ne girse kar benım için :)

ben yarin baslamayi dusunuyordum ama dayanamadim bugun basladim
62 kilo iken bayram tatlilari yuzunden bir kilo fazla ciktim sabah
belkide regl gunum yakin diye onun siskinligide olabilir
ama bir kez daha bu corbayi deniycem bu kez sonuna kadar basaricam umarim
ben ender saracin tarifine gore yaptim netten almistim bir kasik zeytin yaginda sogan ve c biberi bir kac cevirdim uzerine lahanalari dogradim ve maydanoz
sonra suyunu eledim bir saat pisti icine birer kasik zencefil zerdecal kimyon ve pul biber ekledim birazda limon iyi oluyor kokusu kalmadi mixerden gecirmedim bu kez tadi kotu degil sanirim baharatlar ise yaradi artik ne kadar verebilirim buraya yazicam ilk kilo bildirimimi cumaya yaparim

ben bugün içtim amaa hep kacamaklı yapıorum yaa ama yarın baslıcam bugun 5.gün ama ben kacamaklı yaptım yarın 1.gunden yıne baslıcam vee hiç kaçamak yapmıcam pazar gununee kadar sürem var çünkü

ben bugün içtim amaa hep kacamaklı yapıorum yaa ama yarın baslıcam bugun 5.gün ama ben kacamaklı yaptım yarın 1.gunden yıne baslıcam vee hiç kaçamak yapmıcam pazar gununee kadar sürem var çünkü

elitcim aslinda bende bugun birden corbaya baslmaya karar verdim ya biraz tepe tklak oldu sabah kahvalti yaptim ogle corba ictim ve aksam bir kase daha ictim biraz da bir iki kacamak oldu yarin daha duzenli yapicam
senin dort gunun daha var ve duzenli yapinca iki kilo belki daha fazla verebilirsin
corbayi icebiliyorsan uc saatte bir ic bol da su
biraz yuruysle sonuc cok daha gusel olur umarim istediginden daha fazla verebilirsin canim

inşallah canım amaaa kesın kacamak yapmıcamm aslındaa ac kalmıyrmm gözümün aclıgından kacmaamk yapıorum 4 gün tutarım kendimi:)

elitsim selam canim diyet nasil gidiyor
burda bir ikimiz variz
ben bugun cok kotu gecirdim offf of ya
bir tanidigima gitmistim onume doldurdu pastalari borekleri ye diye israr edip durdu
biraz sundan biraz bundan derken diyet gume gitti cok moralim bozuldu
ya bir baskasi bana diyetteyim derse ben oyle israrla yedirmem ya
guya yarin tartiya cikicaktim o yedigim koca dilimpastayla kesin iki kilo fazla cikarim:çok üzgünüm:

canım bendee bozdum hep yaa amaa 3 gunumkaldıı bu 3 gundee odemi atcam vucudumdan şişliği vee 2 kiloyu atcamm su ıccem cırba ıccem su ıccem corbaa ıccem sureklı burda ol bırbırımızı motıve ederız ama pek olmuosun

canım bendee bozdum hep yaa amaa 3 gunumkaldıı bu 3 gundee odemi atcam vucudumdan şişliği vee 2 kiloyu atcamm su ıccem cırba ıccem su ıccem corbaa ıccem sureklı burda ol bırbırımızı motıve ederız ama pek olmuosun

elitcim ben hergun burdayim hergun mutlaka okuyorum yeni mesaj varmi diye bakiyorum
bende az sonra gidip yine lahana alicam vede kereviz sapi
bu kezde degisik yapayim diyorum zaten regl donemim iki gundur bekliyorum olucam diye
odem icinde iyi olur bende uzerimden uc kiloyu atsaydim cok iyi olucak
dunki o yediklerimden sonra bu sabah tartildim ve 63 geldim bugun cok dikkat edicem bakalim yarin neolucak
lahana ve kerevizi ise dograyarak pisiricem blendirdan gecirmiycem hatta hasladigim suyu bardakla icmeyi dusunuyorum yoksa beraber olmuyor canim ya sevmiyorum tadini
gunde iki lt su ve bol yesil cay haftaya duz 60 olsam cok super olucak boyuma gore iyi yani 169 um sonra iki kilo daha vermeyi dusunuyorum bildigim kadar ogrencisin umarim pazartesiye istedigin kiloya ulasirsin canim

elitcim birde hep sormak istedim ama unutuyorum
ben bu corbayi blendirdan gecirince midem almiyor icemiyorum
cunki icinde lahananin saplari oluyor sert kucuk ne kadar ezilirse ezilsin yinede oluyor bu yuzden mixerlemiyorum aslinda daha iyi olur icmek daha kolay olur senin corbanda oyle degilmi icinde kucuk sert ve ince lahananin saplari olmuyomu
suzgecten gecireyim desem onuda denedim bu kez alta suyu cikiyor geri kalan cope gidiyor

X