Ben temel yağ yakıcı diyetini bitirmistim aynı buna benziyor yalnız 4 gunden sonra dayanamadim midem bulaniyordu ve lahana corbasini hic sevmiyordum fakat 4.5 kg vermistim + spor ile
merhaba temel yağ yakıcı diyet hangisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben temel yağ yakıcı diyetini bitirmistim aynı buna benziyor yalnız 4 gunden sonra dayanamadim midem bulaniyordu ve lahana corbasini hic sevmiyordum fakat 4.5 kg vermistim + spor ile
tabi haklisin ablacim sporda yapiyorum voleybol oynuyorum bi yandan diyet yapicam kilolari atinca yediklerime dikkat edicem insallah gecici bir diyet sadece..
ne güzel spora devam et ve ömrün boyunca hergün yada haftanın 3 günü 1 saat kadar yapabileceğin yürüyüş gibi bir sporun sana çok faydası olacaktır . tamam canım sen kendini daha iyi bilirsin. İnşallah istediğin kiloya sağlıklı olarak inersin.
Bu Malzemeler:doğru değilmi yani?? anlayamadım
kereviz sapı
6 adet soğan,
2 adet kırmızı biber
1 lahana,
1 patlıcan,
3-4 domates,
1 enginar,
2-3 kabak,
1 bağ maydanoz,
2 havuç
yarım bağ dereotu
evet kesinlikle soğan ve lahana çok önemli... diğer malzemeleri kafanıza göre ayarlabilirsiniz bence... bende çok severek içiyodum bu çorbayı hatta yağını tuzunu herşeyini koyarak yapıyodum... vee kesinlikle limonda çorbanın tadını güzelleştiriyo... bazıları içemedik midem bulandı filan diyo ama yapılışıyla alakalı bişey bence... bildiğiniz sebze çorbası.. haaa bide blendırdan geçirmeyin taneli taneli çok çok daha lezzetli... hepinize kolay gelsinnn:))
siz de bu yöntemle kilo verenlerdensiniz sanırım, bir şey sormak istiyorum, kilo verirken düzgün bir şekle giriyor mu vücut çünkü bir hafta kadar kısa sürede bu kadar fazla kilo verirsem sarkmalar falan olabilir mi acaba diye düşünüyorum? aşırı kilolu biri değilim gerçi, 60 kilodan 50ye inmek istiyorum sadece.. (aman ne az şey istiyormuşum bak hele kaydirigubbakcemile2
günde 1 saat yürü tatlım.
valla ben az önce olu_gelin'in verdiği tarife göre yaptım çorbamı ve afiyetle içtim, içine et suyu değil de tavuk suyu tableti attım belki de o yüzden ama tadı çok güzel oldu. azıcık da taze nane koydum içine. enginar ve kereviz sapı hayatta yiyemem zaten, çok sevdim ben bu çorbayı bol sulu yemek gibi :))
çorbadaki en önemli malzemeler sogan ve lahana.. bi cok tarif var bu çorba için. ama dikkat ettiyseniz değişmeyen 2 malzeme sogan ve lahanadır. ne olursa olsun sogan ve lahana olmalı. ben sadece sogan lahana ve domatesle yapıyordum mesela.