Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyeti bir ayda 2 kez yapan var mı acaba ben haziran başında yaptım temmuzda tekrar yapmayı düşünüyorum yapan varsa yazabilirmi sorun olurmu diye düşünüyorum kararsız kaldım

bende bugun basladim lahana corbasina ilk gunum,fakat blendirdan gecirdim diger turlu denedim icemedim.:dilcikar:Bu sekilde super limon tuz harika tadi valla 7 gun icebilirim.:teytey: sonra da ara vermek gerekiyormus ara vermessek cok zararliymis DR lar belirtmis bir cok yazi okudum bir saglik sitesinde bilmiyorum sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar...........

2 sene önce kardesimle birlikte uyguladik bu diyeti
iskence gibiydi, yerken kusmamak icin kendimizi zor tutuyorduk
hem gülüyoduk hemde sinirden aglayacak gibi oluyorduk..

sonuc iyiydi,
geri aldim o 3 kiloyu o ayri tabi..

bu diyeti bir ayda 2 kez yapan var mı acaba ben haziran başında yaptım temmuzda tekrar yapmayı düşünüyorum yapan varsa yazabilirmi sorun olurmu diye düşünüyorum kararsız kaldım

Sağlık açısından çok,çok zararlı!! Lütfen ardarda yapmayın, 1. haftadan sonra 3-4 ay bekleyin daha sonra yapın. Ölüm riski bile var bu işin sağlığınızla oynamayın lütfen yasakkelime

arkadaşlar ii güzel hoş da çorbanın tarifini verebilicek biri yok mu? bi de diyet 1 haftalık mı?

arkadaşlar ii güzel hoş da çorbanın tarifini verebilicek biri yok mu? bi de diyet 1 haftalık mı?
sayfaların hemen hemen hepsinde yazıyo canım tarifler..tabi herkes farklı malzeme koyuyo içlerinden birini seçebilirsin..çorban ne zaman biterse o zaman son canım..zaten içmenede bağlı, ama 5 6 günde hayli hayli bitiyo zaten... :eek:

internette istemedigin kadar tarif var canimcim...aratman yeter :) en guzeli ama ben 1 konserve yaz turlusu yarimda lahana koyup yapiyordum...tadi kotu olmuyor o zamansositososito

ben bişi sorcam ya smdi pazarlarda satılıo mu beyaz lahana yazın oluo mu :_=??

bide bişi daha sormak istiorum diyelim ki lahana bulamadım onun yerine kullanabileceğim baska bi sebze war mı =?
mesela kara lahana gbi..

bilemiyorum başka bişe konulabilirmi?,, ama adı lahana çorbası(beyaz lahana) zaten...pazarlarda ve büyük marketlerde vardır...

deneyen ve bu tarif ile haftada 4 kilo verebilen birisi olarak kesinlikle tavsiye ETMıYORUM :))

yeme alışkanlıklarımız değişmediği sürece zayıflamak hayal ........şöyle dediğinizi duyar gibiyim, hele kilo veriyim de nasıl olsa zayıfladıktan sonra dikkat ederim ...... yok öyle bişey kendinizi kandırarak güzel ve değerli vaktinizi boşuna harcamayın .....,

bu diyet ile ben tam 13 kilo verdim ve bıraktıktan sonra kısa bir sürede 15 kilo geri aldım ...... şunu öğrendim ki ; az yemek çok hareket , işin özü bu .

bunun yanı sıra metabolizma hızı için yeşilçay, sirkeli su filan kullanılabilir

deneyıp fayda gorenlerden bırısı bana tam olarak tarfı ve nasıl yapılacagını yazabılır mı...

kızlar yaa bişi sorucam ben geçen ki yaptığımda içine
lahana-domates-soğan-maydanoz-kereviz ve su koymuştum...
ve iyide kilo vermiştim...
şimdi tekrar yapmak istiyorum da kereviz koymadan yapsam olurmu bi faydasını görebilirmiyim acaba???

ben bikaç gün denedim bunu ..çorba biraz iğrenç geldi..hem normal evde ne varsa çok az yedim yanında çorbayı içtim ...gerçekten hemen kilo verdiriyo..ama ben dayanamadım tadına bıraktım..
bu mevsimde yapmayın zaten mevsimi değil ...

evet sıcaklarda daha bi fenaa
ama kesin çözüm inanın bana geride almıyosunuzzz garantisini veriyorum
bedeninizde ki incelmeye inanamayacaksınız hemdee bir haftadaaa....

bu corbaya tuz katiyomusunuz arkadaslarfisfisfis
ben de bu corbadan bi kac ay once yaptim ama sadece iki ogun yiyebildim kafamçokkarıştı

X