Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben..lahana, domates 3 tane, semiz otu yarım bağ,maydonoz1 bağ,sarımsak 2 3 tane,havuç2 tane,yeşil biber,2 tane,tuz karabiber koydum..akşam içtim yedim limon sıktım tadı çok güzeldi valla.. bekledim gibi değildi...bide blendırdan geçirmedim ben küçük küçük doğradım..böyle yemek yiyomuş gibi olur tüm olarak tok tutar belki diye...kaydirigubbakcemile2ya hangi sayfada bu çorbanın tarifi bakındım bulamadım. yada kısaca tarif alabilirmiyim bende yarın pazardan bulabilirsem başlıcam
arkadaşım tarif için sayfaların hepsine bak...herkes farklı yazmışş... bu arada kızlar benimkinin tadı çok güzel valla hiç midem falan bulanmıyo yedikçe yiyesim geliyo..:dance:merhaba arkadaşlar bu çorbanın tarifini alabilirmiyim ( bu arada ben lahanı suyu içerek 1ayda 6 kilo verdim yarım saat yürüyüş yaparak
canım herkesin ağız tadı farklı ama...ben içine havuç,semizotu falan koydum,ama soğan bitane soğan fazla olunca tadı ağır olur....limon sıkıyorum yerken..valla çok güzel..bende arada kaçamak yapıyorum ama içmeye devam..hafifledimi hissediyorum..ben her gün tartılmıyorum..çorbanın hepsi bitsin öyle tartılcam..
canımm ben bol soğanlı yapıyorum hatta bazen sadece lahana ve soğanla yapıyorum soğan önemli bence bu çorbanın etkili olmasına... Bu arada semizotuna bayılırım ama benim iştahımı acayip açıyo o yüzden benim için pek iyi bi fikir değil semizotu koymak... Bugün lahanadan kapuska yaptım mesela oda güzel oldu hep aynı tarifi yapıp sıkılmamak lazımmm
canım sadece lahana ve soğanla istediğin sonuca ulaşabiliomusun çünkü bende
kerevizin kokusuna dayanamıyorum koymasam ne olur acabaa CADIARZU