Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim ne var yaa utanacak bende 64 üm aşk olsunnn :KK43:((

çok kilo vermem lazım çook edacım..ama bnm sevgilim gibi biri varsa hayatınızda kilo vermek çook zorrr :1ninca: zayıf bi sevgili istemem diip duruo kafamçokkarıştı

benim de eşim öle ama ben bu sefer dedim ki
motive ediceksin beni kocacımmm çok şişkosun kilolusun diceksin diyoki yaa öle diilsin hem ben çok zayıf sevmiyorummm :))
ama yokkk pazartesiden buyana motive ediyo hatta tost yiyo gaddar bi ısırık attırmıyo istesemde yalvarsamda ama ii oldu bana :))))

3.günüm ve yarım kg daha gtmş 61 kg yim

sabah: çorba okadar :-)
öğlen: yine çorba ve 2 tane elma
akşam annem ıspanak yapmştı ondan yedm 1 kaşık makarna 1-2 saat sonra elma
ondan sonraçeyrek ekmek yedm dayanamadım yaaaa :KK43::KK43::KK43: akşama yürüyüşe çıkıcam bidahada kaçırmıcam pişman oluyorum yaw :):):):)

ben bu çorbaya sonuna kadar minnettarım.3 günde 2,6 kg müthiş bir durum.hiç acıkmadım kendimi hiçte halsiz hissetmiyorum.salı gününü iple çekiyorum bakalım 1 hafta sonunda kaç kilo gitmiş olacak

ßen cok acıkıyorum yaa :):)

bide bu çorba karnımı acaip şişiriyoo bazen ağrı yapıyo sizdede böle bişey warmıı?

ilginç kızlarr ya geçmiş olsun...
demekki bünyeden bünyeye etkileri değişiyo bende ilk 2 gün çok baş ağrısıyaptı ama geçti
şimdi gayet iyiyim 6.günüm bgn yarın bitiyo ama yarın belkide ben kocişimle kahvaltı yapmak için bozabilirimde :))) bundan sora dikkat edicem

tadından dolayımı bozdun nasıl yapıyosun çorbayı? yoksa ağrı yaptığı içinmi?

kızlar selam bana bu lahananın tam tarifini verirmisiniz
nasıl yiyorsunuz yaptım birkez yanlış oldu
bir işe yaramadı tekrar olmasın yardım lütfen

canımcım önceki sayfalara bakarsan bulabilirsin ya da googledan arat
kolay gelsin başlamayı düşünüyosan ...

buldum canım teşkür
bişi daha
sabah öğlen akşam şeklinde yenilcek demi her aklına geldikçe değil

ben sabah öğle akşam yaptım canım
ama bu çorbayı içebiliosan eğer her aklına geldiğindede iç.çünkü nekadar çok içilirse etkisi yani kilo veilmesi okadar fazlaymış...

ıyyyyyyyyyy nası bi tatdır bu yaa :1shok: bi hafta 3 öğün buna nasıl katlancam ben :1no2: inş içebilirim tadını iyileştirmek için ne yapabilirim çok kötü midem bulandı yaaa

kızlar dünden beri deli oldum internet yoktu merak ettim naptınız diye :jeyyar:

valla ben devam ediyorum bakalım nolucak hiç tartılmadım çarşamba sabahına kadarda tartılmayacağim yaptığım kaçamaklar oluyo hep benim çocuklar yüzünden dün halley yiyorlardı bir ısırık aldım akşam üstü de bir adet nescafeyi şekersiz içerken bir adet bisküvi yedim ama bu kadarcıktan bir şey olmaz dimi:çok üzgünüm:

X