Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bugün diäti bitiriyorum. bir hafta sonucunda 2 Kilo gitti. bunu herhangi bir diätle yapsam yine ayni sonucu alirdim. kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilecegim lahana corbasi diätinin exstra bir getirisi yok.

sizlere kolay gelsin :KK15:
Bende bugün itibari ile bitirdim 7 gün oldu
regli olduğum için de kaç kilo verdiğim net değil ama ben 3 gün lahana çorbası olmasada dikkat edip tekrar tartılacağım çünki regli döneminde vücut şiş oluyor sanada kolay gelsin

BAŞLANGIÇ 66.00
1.GÜN 65.400
2.GÜN 64.300
3.GÜN 63.400
4.GÜN 63.200
5.GÜN 63.00
6.GÜN 62.700
7.GÜN 62.400
Toplamda 3.600 gram oldu haftaya tekrar başlayacağım ama 5 gün yapacağım son 2 gün bayıyor obezde olmadığım için kendimi o kadar zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum hedef 55 kg

BAŞLANGIÇ 66.00
1.GÜN 65.400
2.GÜN 64.300
3.GÜN 63.400

diyet ilerledikçede kilo verme azalmaya başladı acaba neden ki? :mad:

gitgide ödem bittiği için oluyo işte sıkmayın canınızı, sabit gitmesi de mutlu ediyor beni şey gibi düşündürüyor verme kısmı bitti şimdi sabitliyorum kilomu gibi gibi. 1 haftanız doldu heralde sizin de naptınız kaçla kapattınız merak ettim?

ben de regl oldum o yüzden 5. günde bıraktım aşırı tatlı isteği ve karın ağrısıyla 62.5 falan çıkıyorum şu an vere vere 800 gram verdim yani :KK70: gerçekten son 5 kilo olduğundan heralde yapıştı kaldı atamıyorum bi türlüne yapsam. belki şimdi regl bitince biraz daha az çıkmaya başlarım ama bilemiyorum bugun de yeniden çorbadan yapsam mı onu düşünüyorum şimdi.

son yorumları şimdi gördüm dün yazdığınız bence çok güzel vermişsiniz 3600 çok çok güzel 1 hafta için. tebrik ederimm umarım sağlıklı bi şekilde istediğiniz forma ulaşırsınız. hatta şu an bu sefer 1 hafta bozmadan yapma isteği duymamı sağladınız bu gelişimle

KIZLAR BU ÇORBAYI SADECE AKŞAM YEMEGİNDE İÇSEK AZDA OLSA ETKİ EDERMİ ?

yani bütün gün dikkat etmeden beslenip sadece akşam içmek belki uzun vadede akşam yemeğini hafif geçirme şeklinde etki edebilir ama çorbanın bünyede yaratması beklenen esas ödem atma, yağ yakma etkisini göstermez diye düşünüyorum çünkü bünye ona o şekilde alışıyor ve günde 1 bardak sadece akşamları içerek 1 haftada 5 kilo falan verdirecek kadar da mucizevi bişey değil bence

bu çorbaya bende pazartesi gününden itibaren başlayacağım herkes çok öneriyor.
ama bende sadece akşam tüketebilirim çorbayı çünkü çalışıyorum iş yerine getirsem bile ısıtacak bi yer yok maalesef
sizde durumlar nedir?

KIZLAR BU ÇORBAYI SADECE AKŞAM YEMEGİNDE İÇSEK AZDA OLSA ETKİ EDERMİ ?

akşamları sadece bu çorbayı içseniz etkisi olur çünki içinde sadece lahana yok, soğan, kereviz, maydanoz biber hepsi birbirinden yararlı... Ama çoık etkisi olmaz hiç yoktan iyidir

Son düzenleme:

Dukan amcanın diyeti böbreklere zarar verdiği için ve buda birçok defa kanıtlandığı için dukan amca diyetine sebzede eklemiş dukan 2 diye çıkardı piyasaya

son yorumları şimdi gördüm dün yazdığınız bence çok güzel vermişsiniz 3600 çok çok güzel 1 hafta için. tebrik ederimm umarım sağlıklı bi şekilde istediğiniz forma ulaşırsınız. hatta şu an bu sefer 1 hafta bozmadan yapma isteği duymamı sağladınız bu gelişimle
ben bu hafta sonu yapıp tekrar başlayacağım diyetisyenlerin hep söyledikleri şey verilmesi gereken son 5 kilo japon yapıştırıcısı gibi insana yapışır kalır o son 5 kiloyu vermek için göstereceğiniz çaba ile en az 20 kilo verilir bu yüzden son 5 kiloda sabırlı ve daha gayretli olmamız önerilir . Bu yüzden bizimde sabırlı ve bi o kadarda inatçı olmalıyız biz bu kiloları 1 haftada almadık çabuk giden çabuk geri gelir sizinde belirttiğiniz gibi kilo verme ve kiloyu koruma tekrar kilo vermece şeklinde uygulanırsa daha kalıcı olur. bende çorbayı öyle yapacağım 1 hafta bu çorba 1 hafta dinlenmece kolay gelsin hepimize

bu çorbaya bende pazartesi gününden itibaren başlayacağım herkes çok öneriyor.
ama bende sadece akşam tüketebilirim çorbayı çünkü çalışıyorum iş yerine getirsem bile ısıtacak bi yer yok maalesef
sizde durumlar nedir?
bende çalışan biriyim ve işyerinde ısıtma imkanım yok sabah ve akşam içiyorum öğlenleride o gün çorbanın yanında yemem gerekenleri yiyorum

akşamları sadece bu çorbayı içseniz etkisi olur çünki içinde sadece lahana yok, soğan, kereviz, maydanoz biber hepsi birbirinden yararlı... Ama çoık etkisi olmaz hiç yoktan iyidir

Bence etkisi olur ya sabah ve öğlende yediklerine dikkat edilirse 5 değilde 3 verilir diye düşüyorum bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak

yarın itibariyle bende başlamış bulunacağım lahana diyetine, daha öncesinde de diyet yaptığım için çok fazla ödem falan gitmiyecektir diye düşünüyorum ama 3-4 kilo gitmesine de razıyım :KK68: inşallah günlük olarak menümü ve kilomu buradan paylaşacağım, hepimize bol eksiler :KK55:

Kulağımda rahmetli Kayahan çalıyor resmen Allahım neydi günahım yıllar sonra yeniden başlıyorum tencere kaynadıkca tadı ağzıma geliyo resmen yemeden doydum

Ben tarifi baya bi değiştirdim bakalım bu işe yarayacak mı daha önce 15 kilo vermiştim şimdi yaptığım tarif işe yararsa buraya yazarım tekrar tarifi merak eden olursa
Lahana,havuç,nane,bulyon,salça,zeytin yağı kullandım sadece tadıda çok güzel oldu :halay:

Ben tarifi baya bi değiştirdim bakalım bu işe yarayacak mı daha önce 15 kilo vermiştim şimdi yaptığım tarif işe yararsa buraya yazarım tekrar tarifi merak eden olursa
Lahana,havuç,nane,bulyon,salça,zeytin yağı kullandım sadece tadıda çok güzel oldu :halay:

Hadi bakalım bende yapayım şimdi nasıl olacak meraklardayım:)

X