Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Çorbayı nasıl yapacaksın?menün nasıl olacak?planlamışsındır diye düşündüm. Kolay gelsin.

Çorbayı nasıl yapacaksın?menün nasıl olacak?planlamışsındır diye düşündüm. Kolay gelsin.

Lahana çorbası
MALZEMELER
6 adet büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 adet kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı, KEREVİZ
1 demet maydanoz
3 litre su
HAZIRLANIŞI
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs..Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!!
Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmelisiniz.
1.GÜN : İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2.GÜN : İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3.GÜN : İstediğiniz kadar sebze, meyve (muz huriç) ve özel çorba
Eğer bu 3 günü tam olarak uygularsanız : 2.5-3 kg vermiş olmalısınız.
4.GÜN : 5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5.GÜN : 300-500 gr. (4 biftek) kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6.GÜN : İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, yeşil yapraklı sebze, özel çorba
7.GÜN : Esmer kepekli pirinç, pirinç çorbayada konulabilir, sebzeyede karıştırılabilinir, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. ( Özelikle yapraklı sebzeler )
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun,
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arası vermiŞ olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye süt, şeker koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ

Teşekkürler.bu çorba 1 hafta mı yenecek?yani bu malzemeler çok diye dedim.ne kadar zamanda tüketilecek yani?

Arkadaşlar hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum benim diyette 7.gunum lahana corbasinda 3.gunum 69 kiloyla başladım şimdi 65.5 kiloyum 55 kiloya dusene kadar da devam etmeyi düşünüyorum bakalım hepimize kolay gelsin

Canım bende pazartesi baslayacagım bu diyete hep birlikte yapalım birbirimize destek olalım benim boyum 162 yaşım 27 pazartesi tartilip kilomu bildirecegim mutlaka ♡♡♡

Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin 3 günde peki ne yedin ne içtin saatlimi yedin biraz anlatır mısın

Merhaba,
6 gündür bu corbayi uyguluyorum. Tadi hic kotu değil bence sebze severlerden seniz korkmayin derim. Bende çok kotu yorumlar ini okuyup korktum çorbadan ama hicte öyle değilmiş. Neyse doğum kilolarim var onlari vermek istiyorom. 1.61 boyum kilom 78 di simdi 73 mutluyum tam gaz devam. İlk baslarda çok aclik çektim fakat simdi yemek gormek istemiyorum

Tebrik ederim.çorbaya tuz atabiliyor muyuz?kereviz 1 tane mi?nasıl uyguluyorsun sen bu diyeti?

Ben sabah normal kahvaltı yapıyorum yani normalden kastım biraz labne yumurta ve salatalık domates bunu yemezsem dayanabilicegimi düşünmüyorum sonra meyveyse meyve sebzeyse sebze şeklinde devam ediyorum ama ilk önce aç karnına çorbadan içiyorum toplam 5 kase içmeye çalışıyorum

Merhaba canım gülşah ben♡bende bu diyeti yapmak istiyorum çorbanın tadı nasıl acaba senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah çokgüzel sonuçlar alırsın bana cesaret gelir başlarım bende
Merhaba canım gülşah ben♡bende bu diyeti yapmak istiyorum çorbanın tadı nasıl acaba senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah çokgüzel sonuçlar alırsın bana cesaret gelir başlarım bende
Merhaba canim bende pınar :) ben cok rahat bit sekilde yaptim arada kacamajlarda yaptim ama kesinlikle abartmadim 7. Gune kadar tartilmicam dedim ama dün yani 4.günmde tartildim 3 kilom gitmisti:) devam edemedim cnku kziimin mevludu vardi bu 3 kiloyu bile cok farkettiler odemleri attim yuzum kuculdu belimde 2 cm incelme oldu. Cokta lezzetliydi bnce corba istedikce ictim keyifle :) bnce surekli degil de ayda bir.kez yapilmasi gerek3n bi detoks diyebilirim vucudu arindiriyor ve hafif hissediyosun. Denemelisin tavsiye ediyorum.

Nasıl uyguluyorsunuz?

ben de yarın başlayacağım. çorbayı hazırladım (kereviz hariç) pişiriyorum. iki gün yetecek kadar. daha önce de başladım ama ikinci gün akşam bırakmıştım.
şimdi birlikte sürdürürsek sevinirim.
bir akrabam yaptı bu diyeti benim tavsiyemle, ama diyetini yapmadı bu çorba ve salata+yoğurt+peynir yiyordu sadece.
ben diyete uymayı düşünüyorum.

Ne güzel kilo vermişsin maşallah canım bende pazartesi baslayacagım çorbayı nasıl hazirladin tarifini verirmisin bide spor yaptın mı tatlım

Ne güzel kilo vermişsin maşallah canım bende pazartesi baslayacagım çorbayı nasıl hazirladin tarifini verirmisin bide spor yaptın mı tatlım

Ben arada evde kalca karin hareketleri yapiyorum zaten canim lahanayi icerkende cok fazla degil ama yaptm. Tarifde ben buyuk bi lahananin tam yarisini dogradim 3 4 orta boy sogan iki adet biber domates bi demet maydanozn yarisi yarim kasik salca ve iki dis sarmisak koyuyorum. Baharat olrak kimyon ve pulbiber koyuyorum. Limon skip iciyorum bnce tadi gayet guzel oluyor. Belkide ben sebzeyi sevdigim icin kotu gelmiyodur. Yalniz corbani cok.koyu yapma bayagi bi corba kivaminda olsun canim lahananin suyu yag yakiyor. Hadi insallah kolay olur eksileri gorursun tartida :)

Merhaba kizlar. sizlere bi sorum olucak. Lahana diyetiyle kaç kilo verdiniz? Ben yarın isveç diyetine basliyorum bitince lahana diyetini yapmayı planliyorum Allah nasip ederse. cevaplarinizi bekliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…