Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar. sizlere bi sorum olucak. Lahana diyetiyle kaç kilo verdiniz? Ben yarın isveç diyetine basliyorum bitince lahana diyetini yapmayı planliyorum Allah nasip ederse. cevaplarinizi bekliyorum, :KK25:
Bence İsveç diyeti çok zor lahana çorbası mucize şekilde yağ yakıyor bence direk bununla baslayin

Ben arada evde kalca karin hareketleri yapiyorum zaten canim lahanayi icerkende cok fazla degil ama yaptm. Tarifde ben buyuk bi lahananin tam yarisini dogradim 3 4 orta boy sogan iki adet biber domates bi demet maydanozn yarisi yarim kasik salca ve iki dis sarmisak koyuyorum. Baharat olrak kimyon ve pulbiber koyuyorum. Limon skip iciyorum bnce tadi gayet guzel oluyor. Belkide ben sebzeyi sevdigim icin kotu gelmiyodur. Yalniz corbani cok.koyu yapma bayagi bi corba kivaminda olsun canim lahananin suyu yag yakiyor. Hadi insallah kolay olur eksileri gorursun tartida :)
Çok sağol canım yarın başlıyorum çorbami da yarin hazırlıcam ♡♡♡

ben de yarın başlayacağım. çorbayı hazırladım (kereviz hariç) pişiriyorum. iki gün yetecek kadar. daha önce de başladım ama ikinci gün akşam bırakmıştım.
şimdi birlikte sürdürürsek sevinirim.
bir akrabam yaptı bu diyeti benim tavsiyemle, ama diyetini yapmadı bu çorba ve salata+yoğurt+peynir yiyordu sadece.
ben diyete uymayı düşünüyorum.
Merhaba ben bugün başladım diyetime diyete başlayacağım diye 2 gündür aklıma ne gelirse yedim iyi halt ettim :KK43:
hergün kilomu yazacağım bu sabah diyete başlamadan önceki kilom 64.00 hadi gazamız mübarek olsun kolay gelsin

merhabalar
bende bu gün lahana çorbası diyetine başladım.
kaç aydır diyete başlamaya çalışıyorum yapamıyorum. Bugün tam olarak başladım. daha öncede bu diyeti yapıp 1 haftada 5 kg vermiştim. inşallah yine aynısını veririm. tabii vereceğim kilo çok.. hadi hayırlısı...
bu gün güzel geçti

merhabalar
bende bu gün lahana çorbası diyetine başladım.
kaç aydır diyete başlamaya çalışıyorum yapamıyorum. Bugün tam olarak başladım. daha öncede bu diyeti yapıp 1 haftada 5 kg vermiştim. inşallah yine aynısını veririm. tabii vereceğim kilo çok.. hadi hayırlısı...
bu gün güzel geçti
Hoşgeldin canım bir haftada 5 kilo çok iyi bi rakam bizé de neler yedin içtin anlatsana ben bugün 3.5 kase çorba 2 küçük amasya elması ve yarım yeşil elma yedim şimdi suyumuda 3 lt ye tamamlamaya çalışıyorum sence nasıl iyimi bide bugün yeşil çay içmeyi unuttum onuda hazırlıyım hazır aklıma gelmişken :KK50:

hoş bulduk
diyet listesinden katiyen çıkmıyorum. harfiyen yapıyorum. Ama listede istenen kadar çorba içemiyorum. bugün 2 kase içtim. 1 elma 1 portakal yedim çay içtim suyu da 15-2 lt anca içmişimdir

Canım bende bugün 65 ile başladım senin boyun yaşın kaç bu arada gülşah ben 27 yaşındayım boyum 1.62 2.5 yıllık evliyim bu sene allah nasip kısmet ederse anne olmak istiyorum öncesinde de 50-48 arası bi kiloya inmek istiyorum :KK49:
Ben 44 yaşında 1.65 boyundayım. 16 yaşında 1 çocuklu bekarım. Aynı zamanda devlet kurumunda çalıştığım içinde diyeti yapmak daha kolay geliyor yemek saatleri düzenli oluyor evde olunca zamanın çoğu mutfakta geçtiği için ister istemez ağzım boş durmuyor ev hanımlarına gerçekten Allah gayret kuvvet versin.Hadi bakalım Gülşah kardeş yılmadan devam inşallah Rabbim bir bebiş verir sana ve çok iyi edersin hamile kalmadan kilolarını vermek çünki hamilelik sonrası emzirme dönemi nedeni ile iyi beslenmelisinki süt kaliteli olsun o arada kilolar koşa koşa geliyor böyle düşünmeni taktir ettim Gazamız mübarek olsun :)

Ben 44 yaşında 1.65 boyundayım. 16 yaşında 1 çocuklu bekarım. Aynı zamanda devlet kurumunda çalıştığım içinde diyeti yapmak daha kolay geliyor yemek saatleri düzenli oluyor evde olunca zamanın çoğu mutfakta geçtiği için ister istemez ağzım boş durmuyor ev hanımlarına gerçekten Allah gayret kuvvet versin.Hadi bakalım Gülşah kardeş yılmadan devam inşallah Rabbim bir bebiş verir sana ve çok iyi edersin hamile kalmadan kilolarını vermek çünki hamilelik sonrası emzirme dönemi nedeni ile iyi beslenmelisinki süt kaliteli olsun o arada kilolar koşa koşa geliyor böyle düşünmeni taktir ettim Gazamız mübarek olsun :)
Sağol tatlım bu arada bugün 2. Günüm valla şahane bu diyet♡♡♡

hoş bulduk
diyet listesinden katiyen çıkmıyorum. harfiyen yapıyorum. Ama listede istenen kadar çorba içemiyorum. bugün 2 kase içtim. 1 elma 1 portakal yedim çay içtim suyu da 15-2 lt anca içmişimdir
Canım spor yapiyomusun♡♡♡

Benim bugün son günüm lahanada zayiflamam ilk günlere göre azaldı tabi bunu bekliyodum 100 gr 200 gr şeklinde vermeye başladım 69.5tan 65.300 e dustum tabi ben harfiyen yapmadım kahvaltimi muhakkak yaptım 2 Yumurta biraz labne ve salatalık domates şeklinde bugün bittikten sonra az az sık sık beslenerek kılı vermeye devam edicem ins hedefim 55 kg..Evlenmeden ve bebisimden önceki kilom inşallah basaricam bu sefer

Canım spor yapiyomusun♡♡♡
maalesef spor yapmıyorum. zaten çalışıyorum koşuşturduğumdan yapamıyorum. zaten bu diyet sırasında birde spor yaparsam kıpırdayamam bile.
haftaya yememe dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışıcam

X