- 15 Mayıs 2013
- 265
- 229
bende basladim dun sabah kahvaltisindan sonra hanimlar 69 kiloydum bugun sabah 67 700 olmusum cok mutluyummmm
süpersin :)
Nasıl yaptın çorbanı?
Dün başladım 97,650 ile bugün 96,490 çıktım tartıda.Toplamda 1,160 gr vermişimÖdem de olsa mutlu ediyor insanı yahu
Cok iyi 1 hafta mi yapicaksiniz pekiben suan malum donemdeyim vucudum oldugundan da şiş insallah bittiginde baslicam bende :))
Sürekli yapmayı düşünüyorum. vermem gereken 36,490 gr varYani 60 kg hedefim. Ben çorbayla beraber protein alıyorum. Et,tavuk,yumurta yada yoğurt yiyorum yanında. Mutlaka Beşibiryerde çayı içiyorum yada sade kahve
Insallah iyi sonuclar alirsiniz :) surekli yapmak icin bencede sadece corbayla beslenmek zararli olabilir. Ben zaten 2 aydr diyetteyim hic bu tur detokslar yapmadim denemek istiyorum. Basladigimda yazip snrasnda sonucu da paylasicam burda :):)
Kesinlikle denemelisin :) Vücudu şaşırtmak lazım.
Hepimize başarılar...
Merhabaa :) nasil.gidiyor devam ediyormusunuz lahana diyetine merak ettim ise yaradimi. Benim bugun ikinci gunum tartilmicam 7. Gune kadarr
Merhaba canım gülşah ben♡bende bu diyeti yapmak istiyorum çorbanın tadı nasıl acaba senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah çokgüzel sonuçlar alırsın bana cesaret gelir başlarım bendeMerhabaa :) nasil.gidiyor devam ediyormusunuz lahana diyetine merak ettim ise yaradimi. Benim bugun ikinci gunum tartilmicam 7. Gune kadarr