Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Tiroid sorunu olanlar bu diyeti yapmamalı. Lahana etkisiyle tiroidleriniz daha da az calışmaya başlayacak. Biraz kilo vermiş olsanız bile yavaşlayan metabolizmanızı tekrar hızlandırmanız çok zor olacaktır.

Ben de bugün pişiriyorum çorbamı akşam itibari ile başlıyorum :KK76:

İnşallah istikrarlı bir şekilde devam ederim :KK22:

süpersin :)

Nasıl yaptın çorbanı?
  • Yarım lahana
  • 1 kase kereviz
  • 1 kase içerisine dilimlenmiş soğan
  • 1 kase içerisinde dilimlenmiş havuç
  • 1 kase içerisine dilimlenmiş yeşil biber
  • 2-3 diş rendelenmiş sarımsak
  • 4 kase tavuk suyu
  • 400gr doğranmış domates konservesi (konserve zorunlu değil, kendiniz de hazırlayabilirsiniz)
  • 1 çay kaşığı fesleğen
  • Yarım çay kaşığı pul kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı tuz (isteğe bağlı)
  • İstediğiniz kadar taze karabibier
Hazırlanışı:

2 çorba kaşığı kadar zeytinyağını orta derecede kızgın tencereye koyun. İçerisine kereviz, soğan, yeşil biber ve havuçu ekleyin. Hafif çevirin. Soğanları ekleyin. Biraz daha çevirdikten sonra tavuk suyunu ekleyin. Domates ve lahana yı da ekleyin ve çorbayı kaynayıncaya kadar karıştırın. Kaynama başlayınca ateşi azaltın. Lahanalar kıvamını buluncaya kadar ısıtmaya devam edin. Son olarak kalan fesleğen, pul biber, karabiber ve tuzu ekleyin. Afiyet olsun!

Ben de bugun anneme bu çorbayi hazırlattım ama tarif biraz farklıydı (corbanın yapısını bozacak hiçbir şey yoktu) ve cok lezzetli oldu. Böyle giderse kilo verilebilir bence.

Merhaba bende baslicam lahana detoksuna yakin zamanda uygulayan arkadslar deneyimlerini paylasabilirmi lutfen

Cok iyi 1 hafta mi yapicaksiniz peki:KK15: ben suan malum donemdeyim vucudum oldugundan da şiş insallah bittiginde baslicam bende :))

Sürekli yapmayı düşünüyorum. vermem gereken 36,490 gr var :KK51: Yani 60 kg hedefim. Ben çorbayla beraber protein alıyorum. Et,tavuk,yumurta yada yoğurt yiyorum yanında. Mutlaka Beşibiryerde çayı içiyorum yada sade kahve:KK56:

Sürekli yapmayı düşünüyorum. vermem gereken 36,490 gr var :KK51: Yani 60 kg hedefim. Ben çorbayla beraber protein alıyorum. Et,tavuk,yumurta yada yoğurt yiyorum yanında. Mutlaka Beşibiryerde çayı içiyorum yada sade kahve:KK56:

Insallah iyi sonuclar alirsiniz :) surekli yapmak icin bencede sadece corbayla beslenmek zararli olabilir. Ben zaten 2 aydr diyetteyim hic bu tur detokslar yapmadim denemek istiyorum. Basladigimda yazip snrasnda sonucu da paylasicam burda :):)

Insallah iyi sonuclar alirsiniz :) surekli yapmak icin bencede sadece corbayla beslenmek zararli olabilir. Ben zaten 2 aydr diyetteyim hic bu tur detokslar yapmadim denemek istiyorum. Basladigimda yazip snrasnda sonucu da paylasicam burda :):)

Kesinlikle denemelisin :) Vücudu şaşırtmak lazım.

Hepimize başarılar...

mrb bugün itibariyle bende başladım bu diyete bildirim yapıcam inş
bugün meyve günümdeyim

Merhabaa :) nasil.gidiyor devam ediyormusunuz lahana diyetine merak ettim ise yaradimi. Benim bugun ikinci gunum tartilmicam 7. Gune kadarr :KK20::-)

Merhaba, çok hastaydım kaç gündür giremedim de nete. Bugün işe başladım hemen yazayım dedim.

Maalesef hasta olunca devam edemedim.:KK51: Ama 3 günde 2,5 kg verdim. Bugün tartılmadım bilerek moralim bozulsun istemiyorum. Ama Bundan sonra düzenli beslenmeye karar verdim En Büyük KK

Merhabaa :) nasil.gidiyor devam ediyormusunuz lahana diyetine merak ettim ise yaradimi. Benim bugun ikinci gunum tartilmicam 7. Gune kadarr :KK20::-)
Merhaba canım gülşah ben♡bende bu diyeti yapmak istiyorum çorbanın tadı nasıl acaba senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah çokgüzel sonuçlar alırsın bana cesaret gelir başlarım bende :KK15:

Arkadaslar tarifi verir misiniz tekrar?
ben Saraçoğlunun l ahana kürünü yaptım 4 gün.2 kilo aldım.yemem de normaldi üstelik:KK43:

Merhaba arkadaşlar
Ben bu çorbayı çok kilolu olduğum dönemlerde 3 defa ara ara yaptım her üçünde de farklı sonuçlar aldım. Denemediğim diyet kalmadı. Ama en güzeli bu diyet diyebilirim. Hem mevsim itibari ile çorbaya katılacak malzemeler, kolay bulunabilecek malzemeler olup, taze ve ucuz olduğu içinde şanslıyız. Gram hesaplaması da yok bütçe hesaplamasıda bütçe derken örneğin isveç diyeti masraflı bir diyet . 82 kg dan 60 kg ya kadar 6 aylık bir süreç içerisinde çeşitli diyetler yaparak düştüm korumak içinde yeri geldiğinde yine diyet yaptım. Diyet yapmak sadece kilo vermek amaçlı olmamalı vücududa arındırmakta lazım özellikle biz bayanlar için bu her açıdan çok önemli. İlkbahar ve Sonbahar aylarında vücut arındırmaya uygundur. Kullanmış olduğum ilaçlar nedeni ile ara ara kilo alıp veriyorum en son 3 aylık ilaç kullandım vede yine kilo aldım boyum 1.65, yaşım 44 kilom 62.50 bu nedenle ben bu çorbaya başlayacağım. Devlet Memuru olarak görev yapıyorum ve iş yerimede getiriyorum çorbayı ısıtmadan da içebiliyorum zaten ısıtmayada gerek kalmıyor çünki içinde yağ yok. Kısmet olursa bu pazar günü 1. gün olarak başlayacağım bana katılmak isteyen kardeşler varsa buyursun derim. Vede unutmayalım biz bayanların yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Şapka çıkınca kel görünecek, Kaban ve montlar çıkınca kilolar görünecek ha gayret gazamız mübarek olsun . Görüşmek dileğiyle hoşçakalınız.

X