- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
Senin kaçıncı gününBencede diren benim esimde elinde tatliyla gelmiş ama yeminliyim günlük yemin ediyorumki nefsime yenilmemek icin zaten kısa sureli umarım yarın kilo vermis oluruz corba cok sisiriyor suan cok sis hissediyorum az once ictim ondan sanirim
İkinci günüm benim çorba su vs faslı bitti oğlumu 8 gibi uyutmustum 1 saat once huzursuz yanakları kırmızı uyandı uyutmaya çalışıyorum ayağım da sallıyorum aslında saclarimla oynayarak uyurdu ama cok huzursuz bi kasik peditus verdim inşallah biseyi kalmaz gecede emzik veriyorumSenin kaçıncı günün
Pardon dunörmemişim yazdığını dun de ayniydi kahvaltı +çorba+çorba oglum 14 aylık ben çorba icince emzirdikten sonra karnı ağrıdı diye tahmin ediyorum lahana gaz yapıyorNe kadarlık bebişin geçmiş olsun sebze günüydü ne yedin
Geçmiş olsun umarım aramıza hızlı dönersin dikkat etGünaydın
Çok fena grip oldum,başımı tutamıyorum o derece ama devam edeceğim. Kendimi topatlayonca gelirim aranıza
Cok geçmiş olsun birlikte yapalım gelince benimkide tam diyet sayilmadi bugun kizim 1 catal pasta bi isirikta gofret verdi yarim saat bebek arabasiyla yürüyüş+spor aletlerinden biraz yaptım pztsi dis doktoruna gidicem salu badlarim 5 gunde 5 kilo diyetineGünaydın
Çok fena grip oldum,başımı tutamıyorum o derece ama devam edeceğim. Kendimi topatlayonca gelirim aranıza
Oo maşallah ne güzel diyetine sadiksin keşke bende öyle olsam ama kahvaltı yapmayinca gunum kotu halsiz geciyo esim asla kabullenmez asik suratliyiEmziriyorsan evet lahana rahatsız etmiştir benim bugün sebze günü 92.1den 91.5 olmuşum bakalım yrn da aynı gidecekmi çorba 3 elma 1 havuç 1 dilim domates 3 lt su bugün ben patateste yemeyi düşünüyorum oda sebze haşlayıp marul domates patates çiğ lahana yicem sana iyi uykular
. Bende birazdan basliycam arkadaslar motive edin litfen beni.tam 93 kilometers olmusum acil 15 kilometers vermem lazim kendime guvenim kalmadiGünaydın
Kızlar merhaba. ben de 105 kiloyumCuma akşamı lahana çorbası yaptım. 3 gün içtim ama bugün tartıldım kilo vermemişim. Acaba çorbanın yapılışında bi hata mı yaptım. Ben içip içmeyeceğimi bilmediğim için yarım ölçü yaptım. Şöyle ki:
Yarım lahana- yarım demet maydonoz- bi bağ kereviz sapı- 3 soğan-3 yeşil biber- 2 domates- kokusunu alması için de 2 defne yaprağı koydum. bu malzemelerin üzerini geçecek şekilde de suyunu koydum. Kaynadıktan sonra 10 dk daha kaynattım. sonra blenderdan geçirdim.
sabah midem bulandığı için içmiyorum meyve gününde meyve sebze gününde sebzemi yedim. Ondan sonra akşama kadar termosa koyup içtim 1.5 litreden fazla yani 10-15 kepçe oluyor. ama verememişim. Nerde hata yapmışım bana söyleyin lütfen acil kilo vermem gerek(((((