Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben kereviz sapı koymadan yaptım kilo da verdim kereviz sapı çok kötü kokuyo lahanadan daha beter:)))

Ya arkadaşlar ben dün akşam yptım malzemeleri aldım ancak kereviz bulamadım o yüzden koymadım iyi mi yoksa kötümü ettim bilmiyorum. günün her saati içebilirmiyiz. inş işe yarar 8 klo vermem lazm yardım edin lütfn. =)

bu sabah sadece 1 kase çorba içtim öğlen 2 kivi ve 2 kase çorba ve şimdi 1 elma ve 1 kase çorba içtim nasıl iyi mi ? :) okuldan gelince trtıldım 64.2 ile bşladık hadi bakalım. ne kadar vericem.

ben kerevizin kökünü rendeleyip koyuyorum sapini hic denemedim
ama mutlaka kerevizin kokusunu alsin diye limon sikin corbaya

ben bugün tüm gün disarda olunca rejimi bozdum :KK43:

Ben bu diyeti 3 gün yaptım ama ömrümde böyle aç kaldığımı hatırlamıyorum. Seneler önce isveç diyetini de denemiştim onda bile daha çok doymuştum. Et ve ekmek olmadığı için baya zorluk çektim ama 3 günde süzüldüm resmen. Bence diyet 1 hafta devam edilirse vücutta farkedilicek derecede incelme yaşanabilir ama şöyle bir şeyde var 4. gün okula gittiğim için normal yemeye çalıştım ama 3 günlük açlık sonucu biraz fazla kaçırdım. Yani bu diyetten sonra normalde yememem gereken fazallıkta yedim çünkü gerçekten çok açtım:KK43:
Bu diyetle 4-5 gün incelip sonradan böyle bozacağıma daha uygun bir diyetle daha yavaş kilo vermeyi tercih ederim. Ayrıca çok halsiz kaldım normalde her gün yürüdüğüm mesafeyi bile yürüyemedim çünkü halim yoktu.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım,lahana kapsülünü ablam denedi sıkı bir diyetle ama işe yaramadı,bende doğal yoldan lahana çorbasını deneyeceğim.lahana ve kerevizi çok severim sanırım şanslıyım.hepsi karışıncada aynı fikirde olmayı istiyorum.size sonuçları yazacağım :)

ben ilk hafta 4 kilo verdim sonra bir hafta ara verdim..sonraki hafta tam uygulamadıgım halde 2 kilo verdim ve bir hafta daha ara verdim dün tekrar basladım..yani 2 haftada 6 kilo diyebiliriz =)

bende ilk denememde 5 kilo vermiştim şimdi tekrar başladım bugün 2. günüm bugüne kadar uygulayabildiğim en sağlam diyet

ben rejimi biraktim :S dayanamadim yani corbanin tadindan faland egil olsa gene yerim ama corba pisirmekten biktim hergün birde dis etkenler yüzünden rejime dayanamadim örnegin bugün misafir geldi pasta ve börek yaptim simdi göz hakki degilmi ama :KK43:

ama bir kac gün corbadan yedim kendimi tutmaya calistimya sanki daha az yemekle yetinir oldum yiyince herhalde sükretmeyi ögretiyor kaydirigubbakcemile3

Ben pazartesı baŞlamak ıstıyorum kızlar bana eŞlık edecek bırısı var mı :KK43:

konuda bahsi geçen diyetin tüm içeriğini hangi konuda bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Google da arat canım her sıtede var kk dada arat burdada bulabılırsın

hergün ypmana gerek yokki. yap 1 tencere koy dolaba hergün yiyeceğini alıp ısıtırsın ben öyle ypıyorum. Amaa tadı ve kokusu iğrenç ya dayanamıyorum artık ama dayanıcam :$ =)

YA ARKADAŞLAR ARANIZDA CHARLİE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI DİYE BİR FİLM VARDI ONU İZLEYEN VARSA ANLARLAR ORDA DA ÇOK FAKİR BİR AİLE VAR TEK YEMEKLERİ BEHÇEDE YETİŞEN LAHADAN YAPTIKLARI ÇORBA ... ZAVALLILAR HİÇ YEMESELER DAHA İYİ HEPSİ KUPKURU KEMİKTİ ZATEN DARISI KKLILARIN BAŞINA delikafadulden:roflol:sırnaşık şey

günaydın herkesee....
ben bgn itibari ile başladım kızlar dün akşam koca bir tencere çorbamı yaptım hergün ısıtıp ısıtıp içicem içinede bol limon sıkıyorum öyle yenilebilir hale getirmeye çalışıyorum ama mutlaka bu bir haftayı bitircem kararlıyım...
sabahta işe gelmeden önce bir kase çorbamı içtim öyle geldim
meyve olarak yanıma 3 tane elma aldım akşama kadar bunları yemeyi düşünüyorum öğlen çorba yok ama bugünlük.akşam tekrar 2 kase içicem...ve bol su bakalım bu gün bitecek mi :)

smatygn ben içine hazır çorba koymadım sadece malzemeleri koydum tuz bile yok hiç..
madem bu kahrı çekiyoruz bir kere ve tam çekelim de etkisi olsun canımm..

X