canım kusura bakma bir süredir bakamıyordum buraya..ben hergun taze yapmıyorum koca bir tencere yapıp her öğün yiyebilceğim kadarını ısıtıp içiorum..acıktıgım zaman corba içiorum sürekli
1.gün muz hariç bütün meyvelerden yiyorum..
2.gün bütün sebzelerden yiyorum..mısır,kuru fasulye ve bezelye yemiyorum..
3.gün meyve ve sebze ..patates yemiyorum..
4.gün en fazla 4 muz yağsız süt ve çorba
5.gün 310-620 gr kırmızı et ve 6 domates..çorba
6.gün 3-4 adet biftek,sebze..patates yemiyorum
7.gün pirinç lapası,sebze,meyve suları..
not: alkol,ekmek,karbonatlı içecekler,diyet içecekler içilmeyecek..bunların yerine şekersiz çay,kahve,doğal meyve suları ve yağsız süt içebilirsiniz..kızartılmış sebzeler yasak..et yerine haşlanmış fırınlanmış derisiz tavuk..
ben 1 hafta devam edemedim ancak vermiş oldugum kiloları da geri almadım..ki o hafta içerisinde acayip tatlı ve hamur işi yedim mirmirmirmir
Merhaba canım teşekkür ederim bende başladım dün çorbaya. 3 gün yeter bana yaptığım. Sen ne kadar sürede kaç kg verdin?
Merhaba Arkadaslar...lahana corbasini deneyenler,corbanin etkisini bizimle paylasanlara cok tesekür ediyorum...ben bu diyeti daha öncede cok duymustum ama hic kalle almamistimama sizin yorumlarinizi okuyunca kesinlikle denemeliyimumarim ise yarar ayni zamanda spor salonunda sporda yapmayi düsünüyorum...
simdiye kadar hic birsey zayiflatamadi beni( bu diyetten cok ümitliyim:dance:
Bende çok zor kilo veren bir insanım metabolizma hızım çok düşük ve insülin direncim var. Başlarken çok umutlu değildim ama bgn 4.günümü bitirdim gidişat oldukça ii diye düşünüyorum. Bence kesinlikle bol sıvı ve sporla yapılırsa daha kalıcı sonuç verir.ben normalde de spor yapıyorum haftada 4 veya 5 gün ama kilo vermem durmuştu. Çorba sayesinde bi canlanma oldu..kaydirigubbakcemile2Umarım sende bu dieti yapar ve sonuç alırsın ( aslında çorbanın tadı bence kesinlikle kötü değil ama sürekli içmek insana böğğ! getiriyor kafamçokkarıştı )
özlem_86 corbayı soğuk içerken tadı kötü oluyor..yiyebilceğin kadarını ısıtırsan daha lezzetli olur cokacimcoook
ya bu çorbanın diyetini yazabilirmisiniz,bulamadım ben,nasıl hazırlıosunuz bütün gün çorbamı içiosunuz,deneyimli olan arkadaşlar paylaşırmısınız lütfen...
peki kızlar çorbayı nasıl pişiriosunuz tarifini verirmisiniz bana*?