Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

maeves burda arkadaşların dediklerine göre lahana corbasını ne kadar cok yersen o kadar kilo verişin hızlanırmıs..ama yine de diğer arkadaşların da fikrini almakta yarar var..

inşallah yaaa öyle bişey varsa çook mutlu olurum valla. saol canım.

konuyu üşenmeden okusanız böyle bir mesaj yazmazdınız diye düşünüyorum,
lüften tüm bilgileri hazır beklemeyin, birazcık araştırma yapın :1closedeyes:

lahana havuc bıber sogan ve maydonz koyarak bugun corbayı yaptm ve 1 tabak zor ıctm.. ne kadar kötu oldu ööle ya ..acaba beceremedım mı dıcem ama ustelık ıyı de bı ascıyımdr.. ya lahana sarması falan yesek olmaz mı bu corba yerıne =)

arkadaslar hic usenmeden butun sayfalari okudum ve bilgileri kayit ettim, tesekkur ederim a.s.
yarin insallah baslayacam mazemeleri alip, yurtdisindayim kerevizin daha ne oldugunu bile bilmiyorum sanirim kullanmayacam...

sirkeli suyu denemistim ama faydasi olmadi sadece sarkan migdem vardi dogum sonra o birazcik kuculdu, artik ben de bir ilerleme gördukce buraya yazarim insallah faydasi olur

bende bugün yaptım çorbayı tadı hiçte umduğum gibi kötü değildi bol limonla içtim..tıkadı beni iştahım kapandı..çok doyurucu bir çorba bakalım ilerleyen günlerde kaç kilo vereceğim...size bildirirmyerimseniben

bugün başladım hadi hayırlısı çorbayı öğle içemem galiba akşam püre yapıcam ama şu saate kadar 1 kase çorba ve 1 bardak şekersiz çay içtim.şimdilik durumum iyi hergün yazıcam ama cumartesi tartılacağım 55 kilola başladım diye inş işe yarar.kaydirigubbakcemile2

bir düşünün bayanlar eğer zayıflarsam bir daha asla çok kcal yiyeceklere elimi sürdüğümde bu çorbanın tadı,kokusu gelicek aklıma ve bende hemen elimi çekicem
inş kilo veririmde bir daha böyle çorbayı içmek zorunda kalmam Allahın gücünü gitmesin gerçektende sevilecek bir şey değil ama içmek zorundayım eve gidince baklım mercimek çorbası şeklinde blendırdan geçircem öğle içebilirim büyük ihtimalle yoksa gözüm lahanayı görmesin ama kokusu rahatsız etmedi beni sadece tadı.........:a015:

arkadaşlar bende bu corbayı içmeden önce lahana suyu içtim ve onu bile midem kaldırmadı önce..ama bu corbayı ılık için derim..soğuk olunca tadı biraz daha kötü oluo gibi..

çok utanıyorum sabah 1 kase çorba ve çay içtim öğlen 1 kase çorba ve 1 tane portakal yedim ama az önce 3 tane lokum ve koca bir tost yedim offfff

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün 2.günüm dün tost ve lokum yemiştim ama bu gün hayet iradeliyim sabah 1 kase çorba içtim 2 tane salatalık yedim öğlende 1 kase çorba içtim sabahtan beride 1.5 lt su içtim ve içmeyede devam ediyorum inş bugün birşeyler atıştırmam.dayanamadım tarıldım sabah 54 çıkıyorum tabi aç olduğum içindir büyük ihtimalle.çorbayı püre haline getirdim daha güzel oluyor cokacimcoookinş 1 hafta dayanabilirimÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar lahana suyu ile çorbasının ne farkı var ben anlayamadım pişiriliş şeklinden dolayı mı öyle oluyor beni bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim.

arkadaşlar bu aksamdan itibaren sogan suyu kürünü de uygulamaya başlıcam..umarım ikisi birden olumsuz etkilemez

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu çorbayı bir hafta yedim ama kahvaltı yaptım ekmek hiç yemedim ama sadece iki kilo verdim Çok üzgünüm çoook benimon kilo vermem lazım acil ama veremiyorum

çok utanıyorum sabah 1 kase çorba ve çay içtim öğlen 1 kase çorba ve 1 tane portakal yedim ama az önce 3 tane lokum ve koca bir tost yedim offfff

:roflol: allah kolaylık versin...
diyetlere göz gezdiriyordum da seçim yapamadım
hakkaten çok mu kötü tadı,öyleyse ziyan etmeyetim lahanayı.(çiğ yemeyi çok seviyorum da mirmirmirmir)
bir arkadaş kaynanasının diyetini yazmıştı bakliyatlı falan birşey,o da iyi galiba,buna dayanamıyorsan onu dene... :teselli:

Son düzenleme:

valla canım ben bozdum dayanamadım dün akşam güzelce yemek yedim yok bu diyet kesinlikle bana göre değilkaydirigubbakcemile5

lahana corbasının tadı bence hiç kötü değil..ılık içince daha guzel oluyor hatta..

kemrez haftada 2 kilo hiç fena sayılmaz..ben lahana corbası diyetiyle yani su bi gün sırf meyve bi gün sebze vs. olan seklıyle bi haftada 4 kilo verdım regl donemıne denk gelmesıne ragmen..

bu arada ben sogan suyu kurune dun basladım lahana corbası dıyetıyle bırlıkte yapıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…