Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bende dün akşam yaptım çorbamı,bu sabah büyük bir azimle başladım diyete.Az öncede limon ve karabiberle afiyetle yedim.O kadarda kötü değilmiş tadı.Ne zamandan beri yapmayı düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum.Tüm cesaretimle vede 73.1 kilomla bu sabah başladımmmmm.İki hafta yapmayı düşünüyorum.Sonucunu yazarım.

dün akşam ben de diyeti tam olarak uygulamaya karar vererek yaptım çorbamı. düdüklüde yaptım. burdaki arkadaşların yazdıklarından feyz aldım, içine domates çorbası pulbiber, kekik ve son olarak da kimyon da ekledim...tek kelimeyle nefis olduuu...cokacimcoook lahananın ne kokusu ne gazı , her şeyini götürdü kimyon... biliyosunuzdur kimyon gaza iyi gelir bugun sırf meyve ve çorbamdan yiyecem :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar;ben dün büyük bir azimle başladığım diyetimi bozmak zorunda kaldım.Zira akşam işten eve gelene kadar iyiydim.Akşam eve gidince kanapeye uzandım o sırada kalbim hızla çarpmaya başladı.Ardından soğuk ter.O an anladım şekerim düştü ve kendimi mutfağa zor attım.Hemen bişeyler atıştırdım ve 15 dk sonra kendime geldiğimde oh be dünya varmışşşş dedim.Ve bir daha asla böyle sağlıksız diyetler yapmamaya karar verdim.Azar azar sağlıklı bir şekilde vermek en doğrusu.Bu dünyada en önemli şey sağlık.......

ben de dün büyük bir azimle başlamıştım. öğlden sonra şekerim iyice düştü, hafif sarhoş gibi bile hissettim. akşam kendimidahja kötü hissettim ve evde olan ıspanak yemeğinden yedim, çok az ekmek yedim, daha iyi olabilmek için... bu sabah yine çorbamı içtim bişey yemeden...ama işe gelince çok kötü oldum...midem de bulnmaya başladı. hemen 1 parça simit yedim... kendime geldim. sıfır karbonhidrat mahvetti beni -tatlicadiarzu- böyle nevrim döndü. çorbayı içmeye devam edeceğim ama çok çok az da olsa diğer şeylerden de yiyeceğim... yani çorbam yine motive edici olacak...şakkıdı

delibalık bence sen sabah kahvaltı yap öglen yemeğini ye akşam sadece çorbanı ye sen kötü oluyorsun hasta olursun bak ben öyle çok güzel kilo verdim yavaş veriyorsun ama geri almıyorsun offf offffne bu kadınların

Canım sağol bide öyle deneyeyim.Yarın 1 Mart itibariyle başalyacağım.Yanlız ben o çorbayı olduğu gibbi çöpe döktüm.Yeni yapayım bari..

bu çorba çok işe yarıyor gerçekten.5 günde 1 kilo verdim.katı bir rejim yapmadım.günde 3-5 bardak içiyorum.denemeyenlere tavsiye ederim.

merhaba
bende şimdi çorbamı hazırladım. yarın sabah başlayacağım tadına bakmadım henüz ama eşim kokusundan dolayı içemeyeceğimi söylüyor:1shok:umarım içebilirim. suan devam eden arkadaslar varsa yazarlarsa destek için ii olur.. olumlu deneyimleri paylaşalım bende 7 gün sonunda neler oldu yazacağımyerimseniben

merhaba canım benim 12 marta kadar 6-7 kilo vermem lazım. Bu çorbayı her gün taze mi yapıyorsun? Bütün gün sadece bunu mu yiyorsun? Yazarsan sevinirim

içine kimyon katarsan ne koku kalıyor, ne de lahananın gazı... süper bir çorba oluyor, bir de ben hazır domates çorbası katmıştım, 1 paket.cokacimcoook

bu çorba nasıl yapılıyor...ve bişiii daha gün içinde sadece bu çorbayımı içcez ..arada neler yicez..

yemek yemek yokmu..litfen bana yardım edinnn:ecrin_bebek:

Bende lahana çorbamı yaptım ve bgn 3. günüme başladım. Yalnız ben sabahları 1/2 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 yumurta yiyorum. Öğlen ve akşam çorbayı içiyorum. Diete başlamadan önceki 2 gün baya yemiştim die normalin üstünde çıktı kilom ama yine de sonucu yazayım. 71.2 kg ile başladım bu sabah 70.0 kg geldim . 2 günde 1.200 kg verdim sositosositoDediğim gibi bgn 3. günüm.Her gün 50 dk spor yapıyorumkaydirigubbakcemile2 ve 2 lt kadar su içiyorum, bunu da ekleyeyim. Bu dieti 5 gün veya dayanabilirsem 7 gün yapmayı planlıyorum. Bakalım neler olacak ? Sonucu size bildiririm.

merhabalar....Bende uzun sure once bu corba dıyetını uygulamak ıstedım,bır keresınde 2gun dıger 1 gun 1 gun dayanabıldım...tekrar denemeyı dusunuyorum sanırım 1 haftalık dıyette bayagı verdırıyormus...sonuc alanlar bıraktıktan sonra gerı aldılarmı kılolarını.....

ben 2 hafta süreyle bu lahana diyetini yaptım.ve 3 kilo verdim.çok da sevinmiştim.fakat sonradan verdiğim kiloları 2 kat fazlası ile geri aldım.
demekki bu tür diyetler pahalıya mal olabiliyor..

Bu tarz diyetlerden sonra kesinlikle geçiş döneminde çok dikkatli beslenilmeli..Bir anda yüklenilmemeli..Bi de bence spor sürekli yapılmalı hem siyeti yaparken hem de diyetten sonra devam edilmeli..yoksa hangi diyeti yaparsak yapalım geri alırız die düşünüyorum..

Merhaba arkadaşlar dün çorbayı yaptım. Ben içine lahana.kerevizi saplarıyla,yeşil soğan, havuç,domates,yeşil biber,brüksel lahanası ve maydanoz hepsini küçük doğradım pişirdim. Yiyeceğim zaman rondodan geçirip ısıtıp yiyorum.İnşallah faydası olur veririm şu kiloları. Ama ben gün içinde öğün olarak değil aralarda içecem çorbayı. Vücut vitaminsiz kalır tek onu yersem.Bebiş düşünüyorum artık o yüzden. Zaten ben diyet yapıyordum aralarda zadece bunu içerim. Tabi imşallah faydasını görürüm.

Bugün lahana çorbası diyetinde 4. günüme başladım ama daha önceden de belirtmiştim ben sadece çorbayı yemiyorum,sabah kahvaltılarında 1 yumurta ve 1/2 dilim ekmek yiyorum ( sabah kahvaltısında çorbayı içebileceğimi sanmıyorum :bbo: ) 50 dk - 60 dk arası spor yapıyorum. 2 - 2.5 lt arası su içiyorum. 71.2 kgile başladım, bu sabah 69.4 kg geldim 3 günde 1.800 kg gayet güzel Ben çok ama çok zor kilo verebilen bir insanım.Çorba bence işe yarıyor ama kaçamaksız yapmak şart.Zorluyor biraz ama bakalım 1hafta devam etmek niyetindeyim

merhaba canım benim 12 marta kadar 6-7 kilo vermem lazım. Bu çorbayı her gün taze mi yapıyorsun? Bütün gün sadece bunu mu yiyorsun? Yazarsan sevinirim

canım kusura bakma bir süredir bakamıyordum buraya..ben hergun taze yapmıyorum koca bir tencere yapıp her öğün yiyebilceğim kadarını ısıtıp içiorum..acıktıgım zaman corba içiorum sürekli
1.gün muz hariç bütün meyvelerden yiyorum..
2.gün bütün sebzelerden yiyorum..mısır,kuru fasulye ve bezelye yemiyorum..
3.gün meyve ve sebze ..patates yemiyorum..
4.gün en fazla 4 muz yağsız süt ve çorba
5.gün 310-620 gr kırmızı et ve 6 domates..çorba
6.gün 3-4 adet biftek,sebze..patates yemiyorum
7.gün pirinç lapası,sebze,meyve suları..

not: alkol,ekmek,karbonatlı içecekler,diyet içecekler içilmeyecek..bunların yerine şekersiz çay,kahve,doğal meyve suları ve yağsız süt içebilirsiniz..kızartılmış sebzeler yasak..et yerine haşlanmış fırınlanmış derisiz tavuk..

ben 1 hafta devam edemedim ancak vermiş oldugum kiloları da geri almadım..ki o hafta içerisinde acayip tatlı ve hamur işi yedim mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…