valla canım ben bozdum dayanamadım dün akşam güzelce yemek yedim yok bu diyet kesinlikle bana göre değilkaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar;ben dün büyük bir azimle başladığım diyetimi bozmak zorunda kaldım.Zira akşam işten eve gelene kadar iyiydim.Akşam eve gidince kanapeye uzandım o sırada kalbim hızla çarpmaya başladı.Ardından soğuk ter.O an anladım şekerim düştü ve kendimi mutfağa zor attım.Hemen bişeyler atıştırdım ve 15 dk sonra kendime geldiğimde oh be dünya varmışşşş dedim.Ve bir daha asla böyle sağlıksız diyetler yapmamaya karar verdim.Azar azar sağlıklı bir şekilde vermek en doğrusu.Bu dünyada en önemli şey sağlık.......
delibalık bence sen sabah kahvaltı yap öglen yemeğini ye akşam sadece çorbanı ye sen kötü oluyorsun hasta olursun bak ben öyle çok güzel kilo verdim yavaş veriyorsun ama geri almıyorsun offf offffne bu kadınların
merhaba ben aslında sizi bi süredir takip ediorum ama 14 subatta lahana corbası diyetine başladım 6. günün içerisindeim ve tam 4 kilo vermişim =) karnımda nerdeyse eski haline göre yok denecek kadar küçüldügerçi ben 1-2 gün tatlı kaçırdım ama yine de 4 kilo vermiş bulunmaktayım su an kilom 71... önümde bi 15 kilo daha var verilmesi gereken =) corbayı soguk içmeyin derim tadı o zmn kötü oluo içmek işkenceye dönüo ama sıcak içerseniz tadı daha güzel..birde ben tuz tavuk bulyon flan atmadım içine sadece 1 corba kasıgından biraz fazla salça koydum..ve yerken arada sırada nane kekik fln koyuorum..hepinize sağlıklı günler =)
içine kimyon katarsan ne koku kalıyor, ne de lahananın gazı... süper bir çorba oluyor, bir de ben hazır domates çorbası katmıştım, 1 paket.cokacimcoookmerhaba
bende şimdi çorbamı hazırladım. yarın sabah başlayacağım tadına bakmadım henüz ama eşim kokusundan dolayı içemeyeceğimi söylüyor:1shok:umarım içebilirim. suan devam eden arkadaslar varsa yazarlarsa destek için ii olur.. olumlu deneyimleri paylaşalım bende 7 gün sonunda neler oldu yazacağımyerimseniben
merhaba canım benim 12 marta kadar 6-7 kilo vermem lazım. Bu çorbayı her gün taze mi yapıyorsun? Bütün gün sadece bunu mu yiyorsun? Yazarsan sevinirim