Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Arkadaslar...lahana corbasini deneyenler,corbanin etkisini bizimle paylasanlara cok tesekür ediyorum...ben bu diyeti daha öncede cok duymustum ama hic kalle almamistimama sizin yorumlarinizi okuyunca kesinlikle denemeliyim:KK70: umarim ise yarar:-) ayni zamanda spor salonunda sporda yapmayi düsünüyorum...
simdiye kadar hic birsey zayiflatamadi beni:KK43:( bu diyetten cok ümitliyim:dance:

canım kusura bakma bir süredir bakamıyordum buraya..ben hergun taze yapmıyorum koca bir tencere yapıp her öğün yiyebilceğim kadarını ısıtıp içiorum..acıktıgım zaman corba içiorum sürekli
1.gün muz hariç bütün meyvelerden yiyorum..
2.gün bütün sebzelerden yiyorum..mısır,kuru fasulye ve bezelye yemiyorum..
3.gün meyve ve sebze ..patates yemiyorum..
4.gün en fazla 4 muz yağsız süt ve çorba
5.gün 310-620 gr kırmızı et ve 6 domates..çorba
6.gün 3-4 adet biftek,sebze..patates yemiyorum
7.gün pirinç lapası,sebze,meyve suları..

not: alkol,ekmek,karbonatlı içecekler,diyet içecekler içilmeyecek..bunların yerine şekersiz çay,kahve,doğal meyve suları ve yağsız süt içebilirsiniz..kızartılmış sebzeler yasak..et yerine haşlanmış fırınlanmış derisiz tavuk..

ben 1 hafta devam edemedim ancak vermiş oldugum kiloları da geri almadım..ki o hafta içerisinde acayip tatlı ve hamur işi yedim mirmirmirmir

Merhaba canım teşekkür ederim bende başladım dün çorbaya. 3 gün yeter bana yaptığım. Sen ne kadar sürede kaç kg verdin?

yaa tadı o kadar kötü ki ben yiyemedim...lahanayı kaynatıp suyunu içicem artık

Merhaba canım teşekkür ederim bende başladım dün çorbaya. 3 gün yeter bana yaptığım. Sen ne kadar sürede kaç kg verdin?

ben 7 gün yaptım 4 kilo verdim..ve bir hafta hiç diyet yapamadım tatlı hamur işi ne varsa yedim kilo almadım..bende bugun tekrar başladım..:kahve:

Merhaba Arkadaslar...lahana corbasini deneyenler,corbanin etkisini bizimle paylasanlara cok tesekür ediyorum...ben bu diyeti daha öncede cok duymustum ama hic kalle almamistimama sizin yorumlarinizi okuyunca kesinlikle denemeliyim:KK70: umarim ise yarar:-) ayni zamanda spor salonunda sporda yapmayi düsünüyorum...
simdiye kadar hic birsey zayiflatamadi beni:KK43:( bu diyetten cok ümitliyim:dance:

Bende çok zor kilo veren bir insanım metabolizma hızım çok düşük ve insülin direncim var. Başlarken çok umutlu değildim ama bgn 4.günümü bitirdim gidişat oldukça ii diye düşünüyorum. Bence kesinlikle bol sıvı ve sporla yapılırsa daha kalıcı sonuç verir.ben normalde de spor yapıyorum haftada 4 veya 5 gün ama kilo vermem durmuştu. Çorba sayesinde bi canlanma oldu..kaydirigubbakcemile2Umarım sende bu dieti yapar ve sonuç alırsın ( aslında çorbanın tadı bence kesinlikle kötü değil ama sürekli içmek insana böğğ! getiriyor kafamçokkarıştı )

Bende çok zor kilo veren bir insanım metabolizma hızım çok düşük ve insülin direncim var. Başlarken çok umutlu değildim ama bgn 4.günümü bitirdim gidişat oldukça ii diye düşünüyorum. Bence kesinlikle bol sıvı ve sporla yapılırsa daha kalıcı sonuç verir.ben normalde de spor yapıyorum haftada 4 veya 5 gün ama kilo vermem durmuştu. Çorba sayesinde bi canlanma oldu..kaydirigubbakcemile2Umarım sende bu dieti yapar ve sonuç alırsın ( aslında çorbanın tadı bence kesinlikle kötü değil ama sürekli içmek insana böğğ! getiriyor kafamçokkarıştı )

beni iyice umutlandirdin,cok tesekür ederim:-)
yarindan itibaren kesinlikle basliyorum bu diyete ve tabiki sporuda ihmal etmicem....
bazilari tadi cok kötü oldugunu söylüyorlar,ben lahanayi zaten sevdigim icin zorluk cekmem herhalde ama dedigin gibi hergün ayni corbayi icerse insan bikar:bbo:

kızlar sakın pes etmeyin bugun tartıdan güzel bir sonuc daha aldım hihoyyyt 1 kilo daha gitmiş toplam 5 kilo oldu :Saruboceq:
yaza istediğimiz kilolarla giricez kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
tam 6 gün dayanmaya çalıştım o çorbanın tadına ve kokusuna ama olmadı ben kilo hiiç vermedim:KK43:

bu diyete bugün basladim,daha dogrusu baslayamadimbenneyaptımki
corbayi dün aksam yaptim bu sabahta tencereyi acar acmaz kokusundan midem bulandi,sanirsam sicak ve tazeyken iciliyor bu corba,gecen deneme amacli cok az yapmistim ve güzel olmustu.simdi ben bu corbayi isitsam bile o koku aklima gelecekbenneyaptımki
neyse dayancam artik:kızgın:

özlem_86 corbayı soğuk içerken tadı kötü oluyor..yiyebilceğin kadarını ısıtırsan daha lezzetli olur cokacimcoook

diyeti bıraktınız mı kimse sonucları yazmıyor artık..

ben içine bi çay kaşığı kadar salca koyuyorum öyle de tadı güzelleşiyo..tuz hazır corba falan koymuyorum tabi :emir_bebek:

merhaba arkadaslar

rejime dün basladim sabah tartildim 81,0kg diyeti aynen uyguladim kacamaksiz bugün tartildim 81,2kg cok ilginc ya :)

ama olsun yapabildigim kadar yapayim vermessem yine vermeyim can sagligi

ben corbaya salca ve limon koyuyorum coook güzel oluyo :) yarin biraz degisik yapayim bari her gün ayni pisirince yoksa itici gelir.

rejimi yapanlar sonuclarini yassa cok güzel oluuuur

ya bu çorbanın diyetini yazabilirmisiniz,bulamadım ben,nasıl hazırlıosunuz bütün gün çorbamı içiosunuz,deneyimli olan arkadaşlar paylaşırmısınız lütfen...

ya bu çorbanın diyetini yazabilirmisiniz,bulamadım ben,nasıl hazırlıosunuz bütün gün çorbamı içiosunuz,deneyimli olan arkadaşlar paylaşırmısınız lütfen...

1.GÜN:

HER MEYVEDEN YİYEBİLİRSİNİZ (MUZ, KAVUN VE KARPUZ HARİÇ). ÇAY VE BÖĞÜRTLEN Suyu İÇEBİLİRSİNİZ.BOL Su İÇİNİZ.

2.GÜN:
PİŞMEMİŞ TAZE SEBZE YİYİNİZ . KONSERVELEŞTİRİLMİŞ SEBZELERDEN YİYEBİLİRSİNİZ. KIRMIZI FASULYE VE BEZELYE YEMEYİNİZ .YUKARIDA İZAHI YAPILAN ÇORBADAN YİYİNİZ . SEBZE VE HAŞLANMIŞ PATATESİ MARGARİNLE YİYİNİZ .MEYVE YEMEYİNİZ .

3. GÜN:
YUKARIDA İZAHI YAPILAN ÇORBADAN BOLCA YİYİNİZ .MEYVE YİYİNİZ .ÜÇ GÜN BU KURALA UYDUYSANIZ 2.5 KG ZAYIFLARSINIZ .

4.GÜN:
3 ADET MUZ YİYİNİZ .YAĞSIZ SÜT İÇİNİZ .BOLCA SU İÇNİZ .

5. GÜN:
1/4 KG ET YİYEBİLİR TAZE DOMATESİ SABAHLEYİN YİYECEKSİNİZ .AYRICA 6-8 BARDAK SU İÇİNİZ .

6. GÜN:
İSTEDİĞİNİZ KADAR ET VE YEŞİL SEBZE YİYİNİZ .

7.GÜN:
PİLAV ,SEBZE VE MEYVE YİYİNİZ. AYRICA MEYVE SUYU İÇİNİZ .BU GÜNDEN SONRA ALTI YADA DAHA FAZLA KİLO VERMİŞ OLABİLİRSİNİZ .

diyet bu canım a.s.

ben bi gelisimlerimi not aliyorum
sabahlari tartiliyorum

Pazartesi 81,0
Sali 81,2
Carsamba 80,2

kızlar lahana çorbasını içine kereviz sapı koymadan yapan ve kilo veren var mı??ben 2 seferdir kereviz sapları yüzünden zor içiyorum çorbayı böyle içinde saplardan dolayı kılcık gibi şeyler oluyor :bbo:

X