Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

sadece bu çorbayı mı içeceğiz? yanında başka bişi yemek yokmu? kepekli ekmek falan yani.

Merhabalar bende bu diyete dün akşam başladım tadı da gayet iyi tabi bende biraz değişiklik yaptım acaba etkisi olmaz mı senağlama

çok mantıklııyerimseniben ben de böyle yapmayı düşünüyorum.

yahu herkes birşey soruyor onca kadından biri bir yanıt yazmıyor

BEN BU SİTEDE YENİYİM BANA LAF DÜŞERMİ BİLEMİYORUM MUHAKKAK DAHA TECRÜBELİLER VARDIR AMA BENCE ÇOK İYİ VERMİŞSİN :içelim:TEBRİKLER

BİR DE BEN BU ÇORBAYI KENDİ KAFAMA VE DAMAĞIMA UYACAK ŞEKİLDE YAPIYORUM KENDİ TARİFİM BİR ÖNCEKİ SAYFADA VAR VE BLENDIRDAN İYİCE GEÇİRİP FİNCANDA İÇİYORUM.BEN ÜÇ ÖĞÜN DİKKAT EDEREK NORMAL ŞEYLER YEDİM ARADA ACIKTIKÇA VE ÖZELLİKLE AKŞAMLARI BOL BOL BU ÇORBAYI İÇTİM
SONUÇTA 58DEN 55.5 KİLOYA DÜŞTÜM YAKLAŞIK 2 HAFTADA :dance:

NOT :ÖZELLİKLE İÇERKEN İÇİNE SİRKE KOYUNCA HEM TADI DAHA HOŞ OLUYOR HEM DE DAHA ÇOK İŞTAHINI FİRENLİYOR

hepimize laf düşer gossipgirl'cüğüm. ben de dün akşam kaynattım çorbamı, içine lahana, kereviz, 1 domates, 1 soğan, birkaç diş sarımsak ve yarım demet maydonoz, çok az da tuz koydum. sabah kalkınca aç karnıma içtim. anlatılanlardan etkilendim snaırım ki daha içmeden nasıl içicem diye düşündüm. 1 kase kadar içtim. yanımda getirmediğim için akşama kadar içemeyeceğim. 2 saat sonra falan normal kahvaltımı yaptım, peynir , zeytin, maydonoz falan. öğlen hafif yiyeceğim, çorba, salata gibi. akşam da sebze yiyeceğim. ve eve gidince bol bol çorbadan içeceğim. çok katı uygulamayacağım. tatlı, hamurişi yemeyeceğim. bakalım sonuç ne olacak...

bence haklı olabilirler. ben 3 günde 1 kg. verdim ve diyeti kestim çünkü bu sürede sürekli idrara çıkıyordum. bu durumda su kaybıdır bu 1 kg. diye düşündüm. vücuttaki ödemi atmak içinse denenebilir ama bir anda vücuttan bu kdr hızlı yağ yakımı olabileceğine inanmıyorum. 5 kg fazlam var nasıl vereceğimi bilmiyorum!
bu arada çorbayı blendırdan geçirip, bol limon ve pul biber ile ekşinin acının hatırına içilebiliyor.

Bağışıklık sistemini bozduğu kesin arkadaşlar dikkat ederek yapın yapıcaksanız..gıdanıza dikkat edin a.s.

selam bayanlar ben lahana dıyetını yaptım ...........
veee 7 günlük dıyete sadece 4 gün dayanabıldım corbayaa ve 3 kılo verdım hihoyyyt tabı corbanın yanında sadece yesıllık yedım ekmek hıc yok özellıkle brokolı yedım ... kaydirigubbakcemile5
ama corba kötü deil blenderdan gecırmeyın ufak ufak dograyın yıyın ozaman yenılıyor :lepi:
benım bırakma sebebbım hergün 2 kavonoz yedım vee cok tıskındım sımdıı yıne yaptım ama bakalım yemeye calıscam -tatlicadiarzu-

En etkili zayıflama yöntemi karbonhidrat ve proteini karıştırmamak. İstediğiniz kadar yemek yiyin yeter ki ikisi arasında 3-4 saat olsun. Özellikle karbonhidratlı beslendiğinizde 4 saatten önce yemeyin. İstediğiniz kadar yiyin dediysem de yediklerinize dikkat edin. Şekerli yiyecek ve içeceklerden uzak durun. Yemekten 1 saat sonra veya yarım saat önce meyve yiyebilirsiniz. ben bu diyetle 7 kilo vermiştim. Bıraktım 5 kilo aldım. Asla daha fazlasını almadım. Diğer diyetlerden daha çabuk kilo verirsiniz ve daha az kilo alırsınız. Bu diyetin kitabı vardı ismini hatırlamıyorum onu okursanız daha çok bilgi edinirsiniz.

bende denicem umarım işee yararr yaa paylaşırım sizlerlee canişkolar öğuldunuz a.s.

Bende bugün yaptım çorbadan ama sadece bol beyaz lahana ,soğan ,sivribiber ve 1 tatlı kaşığı kıyma koyarak süper oldu tadı tavsiye ederim

Son düzenleme:
bende yaptım bu çorbadan ama tadı nefis oldu diyemıcemm -tatlicadiarzu- ama inş işe yarar yaa başka bişey istemıom bi şekilde iççem bunu benn gelişmeleri yazarımm a.s.

Bugün 2 büyük fincan içtim hemde seve seve ama aman yarabbim hiç bu kadar tuvalete taşınmamıştım yani. Tam bir idrar söktürücü bu çorba

Bende bugün hazırladım çorbayı ve az önce ilk tabağı içtim, tadı fena değil.
bir demet taze soğan
bir demet kereviz sapı
bir demet maydanoz
büyük bir lahana
bir adet havuç
5 tane orta boy domates
bir paket de hazır çorba koydum. Limonla ve kimyon dökerek yedim.
7-8 kilo fazlam var inşallah bir kısmını bununla veririm.a.s

ben pazartesi başlıyorum inş işe yarar kokusu umrumda bile değil çünkü 5 haftadır lahana suyu içiyorum göbeğim eridi:teytey: ama zayıflamadımbenneyaptımki birde çorbasını deneyelim bakalım ne olacak pazartesi yine yazacağım tadını sonra tam 8. gün yine burdayım sonucu yazcam acayip kararlıyım bu sefer zayıf gircem yazaaaaaaaaadelikafadulden

merhaba ben aslında sizi bi süredir takip ediorum ama 14 subatta lahana corbası diyetine başladım 6. günün içerisindeim ve tam 4 kilo vermişim =) karnımda nerdeyse eski haline göre yok denecek kadar küçüldü gerçi ben 1-2 gün tatlı kaçırdım ama yine de 4 kilo vermiş bulunmaktayım su an kilom 71... önümde bi 15 kilo daha var verilmesi gereken =) corbayı soguk içmeyin derim tadı o zmn kötü oluo içmek işkenceye dönüo ama sıcak içerseniz tadı daha güzel..birde ben tuz tavuk bulyon flan atmadım içine sadece 1 corba kasıgından biraz fazla salça koydum..ve yerken arada sırada nane kekik fln koyuorum..hepinize sağlıklı günler =)

bende dün tekrar başladım. iki ay önce yaptığımda 1 haftada 2 kilo vermiştim. inşallah bu seferde başarılı olurum. bu arada ben çorbanın tadını beğendiğim için biraz fazla yiyorum. bu bana kilo olarak geri dönermi acaba??

maeves burda arkadaşların dediklerine göre lahana corbasını ne kadar cok yersen o kadar kilo verişin hızlanırmıs..ama yine de diğer arkadaşların da fikrini almakta yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…