Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tarifimi uygulayın gayet lezzetli..mercimek kilo aldırır diyorsunuz da salçasız yağsız bişey yani sonuçta bu ne kadar kalorili olabilir ki...bence herşeyi birden kesmek çok zararlı..benim çorbam gayet lezzetli oluyo geçende annem mercimek koymamış yokmuş mercimek ama yine çok lezzetliydi...içine bol limon nane falan koyun gayet lezzetli...tek lahanayla soğanı haşla püre yap yok öyle bence pek insani olmuyo,öyle 10 kilo vereceğime böyle 5 kilo veririm hem mutlu kalırım hem zayıf...bu arada ben sabah normal kahvaltımı da yapıyorum kepek ekmeğiyle,bünyemi sadece çorbaya alıştıramam diyeti bırakınca kilolar geri gelir çünkü....sabahları normal kahvaltı öğle akşam çorba arada kepekli galeta salata böyle gayet güzel...2 gündür bozdum rejimi mecburen ama 2 kilo vermişim 56 oldum daha ne istiyim bide tam uysam rejime süper olucak...hadi herkese başarılar...
yahu herkes birşey soruyor onca kadından biri bir yanıt yazmıyor
yaa kızlar bi tane diyetisyen şöylşe demiş
"Bu diyeti yapanın vücudunda 3-4 litre sıvı, 1-2 litre de kas kaybı olur. Yağlar olduğu gibi yerindedir. Kilo verdiğini zanneder. Kas yıkılması başlamışsa anlayın ki, immün (bağışıklık sistemi) de gitmek üzeredir. Bu diyetlerin amacı, insanları kandırmak ve kas kaybı sağlamak. Zaten diyeti bıraktığınız anda verdiğiniz 5 kiloyu 10 kilo olarak alırsınız."
bunu okuyunca kaynamaktaa olan çorbayı döktüm :S
napsamki başlasammı başlamasammı diyetisyenin söyledikleri kafamı karıştırdı