Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Darisi basiniza kizlar umarim hepimiz istedigimiz kilolara kavusuruz. Ben anladimki kilo vereren instantie daha cok mutlu oluyo, kilomu almak ise hem insan yiyerek ruyunu daraltiyo hemde mutlulugu ozguvenimizi yiyerek kendimiz yok ediyoruz ve gene is kendimizde o ozguveni kazanmak mutlu yasamak elimizde insallah hep birlikte zayiflariz

ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo

Edalı70-----------------------bitti -------------------------------70,2----------------------3,3---------------66,9------------?

Konyaaaa--------------------bitti--------------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)

İstanbule--------------------7.gün------------------------------90------------------------3-------------------87-------yarın tartılacak

-istemk----------------------bitti----------------------------63-----------sürpriz yapacak--------------------------------(10 kilo vermek istiyor)

buse12345-----------------bitti----------------------------69-------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)

diyetmiyet-------------------5.gün----------------------------74,7---------------------2,2------------------72,5-----------64 olmak istiyor
papatya93-------------------1.gün-------------------------- -91------------------------?------------------?------------------?
L92 kilo ile basladim ama tartım bi 87 gösteriyor bi 90 halen tartım şüpheli
Biraz yarın dyet isyene gidicem yarin ne çıkacak bakalım

ben yarın 59u görüceme inanıyorum kızlar,,yarın buraya güzel bildirim yaparım umarım çok heycanlıyım,,şuan soğan suyumu içiyorum,akşama patetes kızarttım bikaç ondan yemeği düşünüyorum çok açıııııııııııııııııııım:KK52::KK52:

Son düzenleme:
Kızlar 1 haftada 0 kilo vererek :) bu diyetten muzdarip olan biri olarak soruyorum. Günde kaç tabak içiyordunuzya benim en az 4-5 hatta bazen 9uda bulduğu oluyordu

Kızlar 1 haftada 0 kilo vererek :) bu diyetten muzdarip olan biri olarak soruyorum. Günde kaç tabak içiyordunuzya benim en az 4-5 hatta bazen 9uda bulduğu oluyordu
Yemek yedin galiba sen cnm ben 5 kilo mu vermiş bulunuyorum evdeki tartima göre ben 3 öğün içtim içmeden önce 2 bardak su ictikten sonra ağzıma yaa mandalina ya limon ne varsa o kokuyu alacak üstüne tekrar şu yeşil çay veya doğadan 7 li cay var onu içiyorum bu kadar bir iki kaçamak yapıyordum mesela bugün son günüm 2 tambugday ekmeği ile beyaz peynir ve 3 tane zeytin yedim akşam kepekli pilavimm yoktu yemedi m corbayla idare edicem bu aksamda .ha bide ben her sabah kaynar su içtim bol limonlu ikinci bardagima koymadim faydası oldumu bilmem 1 hafta anliycan sadece çorba ile öğün atladım hic birsey yemedim listeye uydum abur cubur asla yemedim spor yapamadım 3 gun yaptım twestr yaptım her gün 15 dakika suyu unutmadan çok su içtim 3 4 litre ve mutlu son yarinda diyetisyene gidicem 15 gün ara vericem sonra tekrar

Yemek yedin galiba sen cnm ben 5 kilo mu vermiş bulunuyorum evdeki tartima göre ben 3 öğün içtim içmeden önce 2 bardak su ictikten sonra ağzıma yaa mandalina ya limon ne varsa o kokuyu alacak üstüne tekrar şu yeşil çay veya doğadan 7 li cay var onu içiyorum bu kadar bir iki kaçamak yapıyordum mesela bugün son günüm 2 tambugday ekmeği ile beyaz peynir ve 3 tane zeytin yedim akşam kepekli pilavimm yoktu yemedi m corbayla idare edicem bu aksamda .ha bide ben her sabah kaynar su içtim bol limonlu ikinci bardagima koymadim faydası oldumu bilmem 1 hafta anliycan sadece çorba ile öğün atladım hic birsey yemedim listeye uydum abur cubur asla yemedim spor yapamadım 3 gun yaptım twestr yaptım her gün 15 dakika suyu unutmadan çok su içtim 3 4 litre ve mutlu son yarinda diyetisyene gidicem 15 gün ara vericem sonra tekrar

yok yemek yemedim yalnızca çorba ve günlerine göre sebze ve meyve yedim :S neyse artık bende 1 hafta sonra tekrar deniyeyim bari

dün ilk günümdü akşam yaptığım için sadece akşam içtim ben çorbamı,bide yatmadan yarım saat öncede ayırdığım suyundan 2 bardak içtim :nazar:
hmm anldm cnm bugn bnmde 1.günm we5kase çrba içtm abrtdm glba:KK17::KK17:3yeşl elma 1tane mandlna we 3fincn yeşl çay içtm günlkmü tartlyrz yrn tartlp kilomu sğlckmym

Bir kere denemiştim, başarılı olmuştum. Tekrar aynı motivasyonu bulamıyorum... Hadi bismillah diyelimmm,,,yarındn itibaren başlıyorum..Bugünde 1 saat yürüyüşş....Haydeee bakalım....

canım regl günü falanmı yaklaştı yoksa,neden öyle oldu şaşırdım:26:

tebrikler canım çok güzel:KK9:

Mrb canım, bu mesajının altında bulunan şekli nasıl yapıyorsun. Hani başlangıç kilon, hedef kilof ve şuan nerede olduğunu gösteren şekli....

hmm anldm cnm bugn bnmde 1.günm we5kase çrba içtm abrtdm glba:KK17::KK17:3yeşl elma 1tane mandlna we 3fincn yeşl çay içtm günlkmü tartlyrz yrn tartlp kilomu sğlckmym
ben hergün tartılıyorum oldum olası canım,sen bilirsin ne zaman istersen tartıl zorunluluk yok yani:KK34:
Mrb canım, bu mesajının altında bulunan şekli nasıl yapıyorsun. Hani başlangıç kilon, hedef kilof ve şuan nerede olduğunu gösteren şekli....

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

bu linkten canım:KK34:

Konyaaa, boyum 1,70 canım. sen hangi ülkede yaşıyorsun canım? adın niye Konyaaa?

yabancı yemek programlarını seyrederim hep denk gelince. onların kalın kereviz sapları var. yumrusunu yemeyip sapını yiyorlar sanki. veya cinsi farklı.

ben de severim kerevizin yeşil ve sap kısımlarını.

Ben Avusturya da yaşıyorum, konyalıyım, evet Avusturyada okullarda mecburi yemek yapma dersi vardır, yemek derslerinde kereviz çok kullanılır, o yüzden hiç zorlanmadım, daha çok kök denen yer kullanılır burda,

ad ------------diyetteki kaçıncı gün------------- başlangıç kilosu----------giden kilo------şimdiki kilo----- hedef kilo

Edalı70-----------------------bitti -----------------------------70,2----------------------3,3---------------66,9---------?

Konyaaaa--------------------bitti-----------------------------75--------------------------2-----------------73-----------65(10 kilo vermek istiyor)

İstanbule--------------------7.gün------------------------------92------------------------5-------------------87yarın tartılacak

istemk----------------------bitti----------------------------63-----------sürpriz yapacak-------------------------------------(10 kilo vermek istiyor)

buse12345-----------------bitti----------------------------69--------------------------------------------------------------(15 kilo vermek istiyor)

diyetmiyet-------------------5.gün----------------------------74,7---------------------2,2------------------72,5-----------64 olmak istiyor

papatya93--------------------1.gün--------------------------91kg----------------------?-----------------?--------------?

Triendy21--------------------2.gün--------------------------60,6---------------------400 gr-----------60,2-----------58

Kelebekcim------------------yarın başlıyor-----------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben yarın +1 çıkabilirim. balık yedim akşam ama yağlı bir balıktı. (fırında yaptım)
2 parça da küçük pirzola yedim.
bi de sadece domates yemem gerekirken lahana salatası da yedim. çorba serbestse salatası da serbesttir di mi:KK17:

Konyaaaa, ne şanslılar çocuklar. daha okulda öğreniyorlar yemek yapmayı. sağlıklı beslenmeyi ve sağlıklı yemek pişirmeyi öğretiyorlardır. aradığım kerevizi bulamadım ayy ben bugün. 4 market gezdim oysa. :KK9: neyse

iyi geceleerr, gitsin kilolaaaar:KK53:

günaydın kızlar,

bu sabah korkarak tartıldım ama -400 gr daha gitmiş. 72,1 dedi tartıcığım:KK16:
hatta inerken 71,9 gibi bir rakam da gösterip beni motive etti :KK1:

İstanbule seni merak ediyorum tartıldın mı? rekor sende. -5 kg :KK9::nazar:

X