Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Lahana yok yaaaa nerden aldınız sızler

selam bursadan katılıyorum bugün ben pazarda buldum.artık lahan bulunur.lahan çordası diyetine bugün itibari ile başladım siteyede üye oldum destekle belki daha iyi olur diye ..................sizde yenimi başlayacaksınız.

arkadaslar umudunuzu kırmak istemem burada bir çok kişiyee etkili olduğunu okudum ama ben 1 hafta boyunca günde 2 lt olmak kaydıyla ve sadecee bu iğrenç tesi çorbayı bütün malzemeleri dahil yaptım ama sonuç bir gram bile veremedimmmmmm oturup hüngür hüngür ağladım çünkü tam bi eziyet ve sonu fiyaskoo:KK43: ama bana öyle oldu diye sizede olacak diye bişi yok tabi.sadece deneyimimi paylaşmak istedim

umudumuzu kırmazsın cünkü her bünye farklıdır..yalnız sen 1 hafta sadece bu corbadan içip de kilo veremediysen metabolizman hiç çalışmıyor demek ki vermemek mümkün değil yani diyet degil sende sorun var arkadasım doktora git bence.

kızlar ben başlayalı 3 gün oldu bakalım ne olacak fakat giydigimde göbekten dar gelen bir gömlegim vardı bugün giydim sıkmıyor hatta hafiften bolll :KK70: :KK23: :KK42:

Yarin 4.gun olacak sadece 1kilo verdim. Ve karinimi asiri sisirdi normalmi sizce?? Ve ben 2ay once dogum yaptim bir turlu zayifliyamiyorum

slm kısçeler :KK3:ben bu diyete bugün başladım. şimdiden metabolizmamın çalıştığını hissediyorum.:KK8: lahana çorbası diyeti olarak diyetcenter den aldım. gelişmeleri size yazıcam inş. şimdi 72 kiloyum, bakalım 1 hafta sonra neler olacak:KK23: sitede 1 haftada en az 4,5 kilo verileceği yazıyo... 8 kiloya kadar çıkıyormuş bu

slm kısçeler :KK3:ben bu diyete bugün başladım. şimdiden metabolizmamın çalıştığını hissediyorum.:KK8: lahana çorbası diyeti olarak diyetcenter den aldım. gelişmeleri size yazıcam inş. şimdi 72 kiloyum, bakalım 1 hafta sonra neler olacak:KK23: sitede 1 haftada en az 4,5 kilo verileceği yazıyo... 8 kiloya kadar çıkıyormuş bu

paylaş canım habrlrni beklyrm ben 2ay önce fln yptm 5 kilo werebldm son zmnlrda dkkt edemdm:KK43::KK43::KK43:ama neyseki şmdi tkrar yapıcm şuan 85 kiloyum yrndn snra bşlcm yine bi 5 kilo werip bu kez sadce 3 gün felan ara wericem bu kez tam gaz dewm:KK34::KK34:

Kızlar yha gercekten işe yarıyomu bu corba bnde bugun basladammı acaba

Arkadaşlar bu diyetle gerçekten iyi kilo veriliyor ama arkasından dikkat etmeyince alınıyor geri birde içine bol domates rendeleyip et yada tavuk bulyon katarsanız tadı güzel oluyor öbür türlü yenmiyor..

Arkadaşlar ben gecen hafta (31 ağustos) cumartesiden 6 eylül cuma gününe kadar yediklerime dikkat ederek 72 kilodan 69 kiloya düştüm cumartesi günü arkadaşıma gitmiştim orda kısırdı börekti derken ipin ucunu biraz kaçırdım :KK70: bu diyete 8 eylül pazar günü 69 kilo ile başladım bugün 67.6 kiloyum.bana göre bu büyük bir başarı çünkü 1 hafta 10 günlük bir diyetin ardından 2. hafta ne denersem deneyim kilo kaybım olmazdı. kilo vermek isteyen arkadaşlar mutlaka denesin ben çorbamı ilk yapışımda içerisine 1 tatlı kaşığı kadar tuz atmıştım :KK70: bi tablette tabuk bulyon. ama bu sefer ikisinide koymadım yerken içine nane ve pulbiber atıyorum birazda limon kullanıyorum sonra yenilir bi hal alıyo. kilo vermek isteyen arkadaşlar mutlaka denesin başlayanlarda vazgeçmesin sonuna kadar devam etsin.herkese kolay gelsin :)

X